Calatoria spre vindecare – Brandon Bays

0

O poveste ”interesantă”, Călătoria spre vindecare , ce are rădăcinile în propria călătorie a lui Brandon Bays, ceva care, cu tot dragul, recomand oricui își dorește fie vindecare emoțională sau fizică, fie o cunoaștere mai bună a profunzimilor fără margini ale sufletului.

Nu știu câți realizează valoarea unei călătorii în interior, pentru că, în acest caz, este vorba despre o călătorie către esența noastră, către sufletul nostru. Desigur că acesta este un prim pas, esențial pentru reîntregirea noastră ca ființă umană, dar este în același timp o rampă de lansare către unitate.

Vă invit să urmăriți și povestea lui Brandon Bays despre România și legătura ei cu meleagurile de aici dar și ceea ce i-a adus această muncă, ei personal dar și celorlați care pășesc pe această cale.

https://www.youtube.com/watch?v=FRNl2oZaTHg&fbclid=IwAR1wMm1UajF2GZyb7R5at-5-gccIkNa-e9qkIm5VLjG51rEtU-SETZogiZYAflă cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Tăcere

Când rostești cuvântul tăcere, dacă este simțit, are loc un fenomen interesant, aproape supranatural, pentru că experiența directă a cuvântului,...

Închide