Breatharieni: oameni care susțin că trăiesc cu energie cosmică

1

Există multe controverse legate de Breatharieni. Acești indivizi susțin că este posibil să trăiască aproape fără hrană și să se hrănească cu energie cosmică.

Unii spun că Breatharienii sunt niște farsori, însă există și cei care susțin că aceștia sunt reali..

Prima dată când am auzit de ei a fost în 2017 când un cuplu ecuadorian și californian au declarat că este posibil să trăiești doar cu aer.

Camila Castello, 34 și Akahi Ricardo 36, sunt cunoscuți printre Breatharieni. Ei spun că mănâncă doar de trei ori pe săptămână, fiecare ”masă” constând doar dintr-o bucată de fruct sau un suc de legume crude.

Cuplul susține că ”stilul lor de viațăfără mâncare” le-a îmbunătățit sănătatea și bunăstarea emoțională dar și faptul că pot cheltui banii pe călătorii mai degrabă decât la magazinul alimentar… Camila a explicat: ”Eram complet deschisă la a ajunge la un stil de viață fără hrană când am rămas însărcinată, deci copilul a venit primul. Însă nu mi-a fost niciodată foame așa că am ajuns să am practic o sarcină breathariană.

“Nu am simțit nevoia sau dorința de a consuma hrană solidă de-a lungul celor nouă luni, așa că nu am mâncat decât de 5 ori, în toate aceste ocazii fiind ceva social”.

Akahi și Camila pedau cursuri despre Breatharianism acum, pentru ceialți care vor să încerce și ei Imagine: News Dog Media

Asemenea declarații au atras atât ridiculizări dar au fost și semnale de alarmă. Studiile au demonstrat beneficiile postului pentru sănătate, însă perioade susținute de ”hrană cosmică” este ceva despre care nu auzi peste tot.

În orice caz, Castello și Ricardo, care trăiesc când în California, când în Ecuador, spun că au uitat cum este să îți fie foame.

Ei susțin că pot supraviețui cu ”energia care există în Univers și în ei înșiși”.

“Oamenii pot trăi cu ușurință fără mâncare, atâta timp cât sunt conectați la energia care există în toate lucrurile și prin intermediul respirației”, spune Castello.

“De trei ani, Akahi împreună cu mine nu am mai mâncat nimic, iar acum mâncăm ocazional cum ar fi în cazul unor evenimente sau pur și simplu dacă vrem să gustăm un fruct”.

sursa: http://www.messagetoeagle.com/breatharians-people-claim-live-cosmic-energy-really-possible/Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Un comentariu

 1. ~mulți citesc, puțini pricep~

  Din o mie care citesc , unul devine interesat cu-adevărat.
  Din o mie de interesaţi, unul pricepe cât de cât ceva notabil.
  Din o mie care înţeleg, unul va practica.
  Din o mie care practică, unul va reuşi…
  CAM AŞA STAU LUCRURILE, dragii moşului… (grrreu la deal cu boii mici…)…

  căci… într-adevăr…
  „Strâmtă este Poarta, îngustă este Calea care duce la Viaţă, …şi-atat de puţini sunt cei ce o află…”(Matei 7:14)
  …Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ…

  https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1522994884483485&id=100003189630424&set=a.959454910837488.1073741846.100003189630424&source=48&ref=m_notif&notif_t=feedback_reaction_generic

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Temporalitate

Experiențe. Le observăm, le trăim, le studiem. Suntem prinși de ele sau ne distanțăm de ele. Ele sunt esența și...

Închide