Ai vrea sa fii Mos Craciun pentru un copil orfan de la Peris?

0

Dragii noştri, o foarte bună prietenă ne-a adus în faţa atenţiei o campanie pe care am vrea să o prezentăm mai jos, cu toate materialele, implicaţiile şi gândul bun care decurge de aici. Sunt mulţi oameni care îşi găsesc drumul în viaţă, dar şi oameni care şi-l găsesc mai greu. Dar sunt copii orfani care au nevoie de cineva, de Crăciun, alături de ei, ca să le lumineze viaţa, de o undă de iubire, de un suflet cald lângă ei.

Pe lângă faptul că poţi să fii chiar tu Moş Crăciun pentru aceşti copii poţi dona sau oferi ceva acestor copii, un cadou, o hăinuţă, orice de care cei mici s-ar bucura. Intră în spiritul Crăciunului şi găseşe în inima să susţii cu adevărat acest eveniment. O prezentare a acestui eveniment o găsiţi şi mai jos aşez chemarea moşului Cristina care ne-a „şoptit” despre eveniment.

„Participa si tu la petrecerea de Crăciun pentru copiii din centrul de plasament de la Periș cu o donație sau un cadou constând într-o jucărie sau o hăinuța. Va fi un moment pe care și-l va aminti cu duioșie peste ani, pentru că va ști că n-a fost singur și uitat de Moș Crăciun!

Iata lista lui Mos Craciun:

Alege si tu un produs cu care sa contribui si scrie-i pe email Cristinei la geanina_palade@yahoo.com sau trimite-ne o donatie si noi vom face cumparaturile! Detalii pentru transferul donatiei gasesti mai jos in acest mesaj. Poți trimite și un mesaj pe care-l vom scrie pe o felicitare. Iți vom trimite poze să vezi cât s-a bucurat!


PROGRAM
Sâmbătă, 22 Decembrie

Cântăm colinde și împodobim bradul

*****
Servim turtă dulce și ciocolată caldă

*****
Vizionăm un film de Crăciun
*****

Deschidem cadourile!
*****
Ne propunem să fim mai cuminți la anul 🙂

Dacă vrei să faci o bucurie și să fii Moș Crăciun pentru un copil orfan, iata contul pentru donatii:

Asociația ECHIPA OMENIRII

IBAN: RO21RNCB0065120374630001
BANCA: BCR BUCUREȘTII NOI
C.I.F. 27890300
Scrie la detalii pentru plată: „Moș Crăciun pentru un copil orfan”

Daca vrei sa donezi direct de pe card,sau doneaza prin Paypal,

Intr-un cadou vom pune: dulciuri, fructe, o jucarie/hainuța, un produs de igiena.

Inscrie si tu pe lista Mosilor!! Mergi pe site-ul nostru si inscrie-te in formular sau scrie-ne la geanina_palade@yahoo.com sau contact@humanitysteam.ro

Te asteptam, Mosule!

Echipa de spiridusi
Humanity’s Team 🙂Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Citește articolul precedent:
Imagineaza-TI!

Imagine from R Smittenaar on Vimeo. Azi a venit Moş Nicolae şi la mine deşi nu părea să ajungă anul...

Închide