Vrei sa ridici un zid? Iata ce poti face!

0

Un zid de piatra ca accent poate face o camera sa arate cu adevarat fermecator – daca este executat corect. Zidurile de piatra au calitati rustice, eterne ce pot aduce in minte tehnici antice de construire si timpurile trecute in general. Totusi, ati considera un zid de piatra o opera de arta?

Datorita unui cuplu extrem de talentat, ati putea sa o faceti. Andreas Kunert si Naomi Zettl, un cuplu care locuieste in Vancouver Island, sunt maestrii din spatele . Creatia lor aduce locuintelor rezidentiale dar si spatiilor publice zidarii complexe construite in intregime din pietre aranjate cu minutiozitate. Kunert si Zettl creaza aceste opere de arta – ce pot avea si sute de metri lungime – din mii de pietre alese cu mare grija.

1265

Acest zid, creat pentru orasul View Royal din British Columbia, are 3.60 m. pe 195 m. si este cel mai mare zid public creat de catre cei doi.

2189

Sfere si alte forme geometrice sunt incluse in ziduri ca si elemente de contrast pentru formele naturale ale celorlalte pietre.

3158

Modele spiralate, labirintice si puncte de focus precum sfere sau cristale sunt emblemele creatiilor acestora.

4154

Atat Kunert cat si Zettl au o profunda recunostinta pentru natura si sunt extrem de bucurosi ca o pot sarbatori prin operele de arta ce combina estetica straveche cu cea moderna.

Kunert este un maistru in mozaicuri de piatra si a lucrat cu piatra de mai bine de 20 de ani. El a avut intotdeauna o aplecare catre mediul natural si foloseste pietrele pe care le intalneste ca inspiratii pentru operele sale. Zettl, care are un trecut in sculptura, lucreaza impreuna cu Kunert pentru a crea compozitii armonioase ce vorbesc despre personalitatea unica a locatiei respective dar si despre iubirea profunda si conexiunea cu Pamantul.

Multe dintre lucrarile lor includ ziduri exterioare.

5143

Cu toate ca este subtil, modelul unduitor al acestui zid il diferentiaza de zidurile normale de piatra.

1266

sursa: 

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Invata cum sa traiesti in fluxul vietii

Intr-o zi obisnuita a vietii noastre, muncim, ne educam copiii, ne distram, construim si mentinem relatiile cu ceilalti, altfel spus,...

Închide