Pictură prin chanelling

0

Akiane a crescut într-un mediu non-religios, însă începând de la vârsta de 4 ani a început să aibă vizuni și imagini extrem de clare și vii din tărâmurile nevăzute. A început să apeleze la orice mediu disponibil, începând cu sfeștnice sau ruj, fructe sau legume, cărbune sau creioane. Cu toate că în primii ei ani de viață familia ei a trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, Akiane a crescut într-un mediu blând atât acasă cât și la școalî, în zona rurală a statului Illinois. Familia ei nu a avut prieteni sau rude, telvizor sau radio, iar viața lor a fost plină de plimbări lungi în natură, conversații deschise și explorări directe ale cunoașterii. Treptat, Akiane a intrat în lumea culorilor și, la frageda vârstă de 8 ani, copilul minune auto-didact a terminat prima lucrare în ulei de 1,50 m lungime, reușind să imprime un realism atât de avansat picturii încât nu o poți diferenția de opera unui artist cu experiență îndelungată.

De când Oprah Winfrey a aflat de Akiane, presa a început să relateze în mod furibund povestea ei și picturile sale ce te lasă fără respirație. Astăzi, Akiane își împărtășește procesele creative de la început până la final.

“Proiectele mele creative sunt diferite de fiecare dată.

Înainte de a începe întotdeauna proiectez un sfârșit pozitiv, indiferent de situație. Nu prezic niciodată traseul picturii. Imaginarea finalului mă ajută să termin pictura.

Pentru că m-am angajat complet în această muncă atunci când îmi era extrem de dificil să o fac, am aflat că inspirația îmi vine când mă aștept mai puțin la ea.

Sunt multe lucruri care îmi mențin concentrarea atunci când intru pe tărâmul unui nou proiect. Plimbările în natură îndeosebi prin zone cu arbori foioși sau în apropierea unui râu sunt cele mai bune terapii creative pentru mine.

Pentru a putea crea o experiență cinematică dintr-un simplu sunet, obiect, culoare, emoție sau scenă este nevoie de răbdare și încredere. Conștiența și ingeniozitatea curg de-a lungul timpului în mod natural, pornind de la efort conștient, umilință, sensibilitate și recunoștință pentru toate ființele vii.

Atunci când am o viziune, procesez informați care mi se oferă cu calm extrem, analizând-o și imprimând-o pe pânză sau într-un caiet de schițe în aceiași zi în care am această experiență. Descopăr fiecare tehnică prin observarea oamenilor, a animalelor vii și a miilor de tonuri de culoare din mediul înconjurător. Apoi le încerc iarăși și iarăși până când ele se potrivesc cu ceea ce vreau să reprezint, câteodată asta însemnân luni bune până la rezultatul final.

Experiențele reale, viziunile și visele sunt punctul de pornire, însă este de datoria mea să interpretez aceste idei, să le modelez și apoi să le detaliez. Răbdarea este aici cheia. Nu găsesc niciodată răbdare dacă o caut. O găsesc căutând un scop. Și scopul este comunicarea.”

Pentru a afla mai multe despre Akiane, îi puteți vizita site-ul web: .

sursa: Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Partea pozitiva a stresului

La sfârșitul anilor 90 a avut loc un experiment neobișnuit la centrul pentru traume din cadrul unui spital din Akron,...

Închide