Recenzie Robot de bucatarie Philips HR7761/00 Viva Collection

Bine ați venit la recenzia modelului Philips HR7761/00 Viva Collection, unul dintre cele mai bine vândute roboți de bucătărie de pe eMag.

Marcat cu eticheta Genius Choice, acordată doar celor mai bune produse dintr-o anumită categorie, Philips HR7761/00 domină foarte ușor gama de prețuri sub 400 lei.

Una dintre principalele caracteristici ale robotului de bucătărie 3 în 1 Philips HR7761/00 este, cu siguranță, raportul calitate-preț excelent: de fapt, este vândut cu multe accesorii, inclusiv un blender, un robot de bucătărie, o lamă în formă de semilună din oțel inoxidabil, 5 discuri din oțel și un instrument excelent de frământare.

Să nu ne pierdem în pălăvrăgeală și să analizăm acest robot de bucătărie sub toate aspectele sale.

Prezentare generală

Să începem cu un concept: acest robot de bucătărie se detașează de restul produselor din categoria sa prin funcționalitatea pe care o oferă în raport cu prețul.

philips hr 7761 00 în funcțiune

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Evident, pentru această gamă de preț, Philips nu putea opta pentru materiale excelente, așa că dacă ar fi să identificăm o problemă la acest robot de bucătărie, atunci aceasta ar fi plasticul ca material principal.

În orice caz, nu toată lumea acordă atenție materialului și, prin urmare, puteți trăi foarte bine chiar dacă Philips HR7761/00 este fabricat predominant din plastic. Acesta este modelul potrivit pentru dvs. dacă sunteți în căutarea unui produs bun care poate îndeplini o mulțime de funcții la un preț scăzut.

Caracteristici cheie

Robotul de bucătărie multifuncțional Philips HR7761/00 Viva Collection are o serie de caracteristici care îl fac un adevărat ajutor în bucătărie. În sfârșit, puteți găti o mulțime de alimente fără efort cu un produs 3 în 1, care poate amesteca, toca și amesteca multe ingrediente împreună.

Printre principalele caracteristici este imposibil să nu menționăm motorul, conceput cu două viteze și o funcție de impulsuri inedită care oferă un control impecabil în prepararea multor feluri de mâncare.

tehnologia powerchop

Tehnologia proprietară PowerChop utilizează combinația dintre forma lamei, bolul interior și unghiul de tăiere pentru a toca atât ingrediente tari, cât și moi. În plus, puteți pregăti și amesteca aluaturi pentru deserturi, cum ar fi prăjituri!

Pentru un preț atât de mic, numărul de accesorii incluse și disponibile în interiorul pachetului este incredibil: acestea vă permit să efectuați peste 28 de funcții.

Caracteristicile cheie includ rezistența mare la impact, modificarea vitezei, accesoriile conforme pentru a fi ușor de asamblat, capacitatea de a amesteca până la 5 porții deodată, cele 5 discuri din oțel inoxidabil, posibilitatea de a spăla toate accesoriile în mașina de spălat vase și capacitatea de a sta pe o bază solidă atunci când pregătiți diverse tipuri de aluat.

Perfect pentru familii

Una dintre principalele caracteristici ale aparatului Philips HR/7761 este caracterul său practic. Recipientul are o capacitate de 2,1 litri, ceea ce este perfect pentru majoritatea familiilor. Este exact dimensiunea ideală pentru prepararea a 5 porții de supă. Ulciorul de amestecare (1,75 litri) este, de asemenea, perfect pentru a găti fără să vă faceți griji cu privire la dimensiuni. Este posibil să se pregătească, de exemplu, cinci smoothie-uri în același timp: acest lucru arată că Philips a fost deosebit de atent la cerințele clienților săi care au cerut un produs potrivit pentru a găti pentru mai multe persoane.

În mod evident, motorul este suficient de puternic pentru a ne urma pas cu pas fiecare solicitare: puteți chiar personaliza viteza în două variante.

Toate accesoriile pe care le doriți

viteza procesorului de alimente philips

Este imposibil să găsești pe piață un robot de bucătărie cu atât de multe accesorii, mai ales pentru gama sa de preț.

În pachet sunt incluse două discuri pentru feliere, două pentru tocare și unul pentru răzuire. Toate sunt ușor de distins după culoare, astfel încât să vă puteți păstra bucătăria perfect ordonată.

Caracteristici tehnice

Aici se află specificațiile tehnice ale Philips HR7761/00 Viva Collection:

 • Marca: Philips
 • Model: HR7761/00
 • Culoare: alb
 • Greutate: 3,7 kg
 • Dimensiuni: 28 x 43 x 34,5 cm
 • Capacitate: 2,1 litri
 • Volum: 2,1 litri
 • Putere: 750 Watt
 • Tensiune: 230 Volți
 • Materiale: ABS, oțel inoxidabil

Comentariile clienților

Pe hârtie, acest Philips este un produs foarte bun, dar ce spun clienții care au cumpărat deja acest model?

Pe Amazon, recenziile clienților vorbesc de la sine: peste 373 de persoane au evaluat acest model cu 5 stele (maximul), dar haideți să aprofundăm și mai mult.

Utilizatorii au apreciat gama largă de accesorii disponibile. Mulți spun, de fapt, că pentru prețul la care este vândut, există atât de multe accesorii care nu sunt oferite nici măcar în cele mai scumpe modele.

Cele două preocupări exprimate de clienți se referă la construcția din plastic (dar total stabilă) și la modul în care accesoriile se potrivesc în bol după ce au fost folosite.

Pentru plastic, suntem de acord că este un produs ieftin care oferă o mulțime de accesorii și, prin urmare, investiția poate fi făcută cu ochii închiși, în ciuda alegerii de a folosi un astfel de material.

Cea de-a doua problemă nu afectează deloc experiența utilizatorului. Desigur, am fi preferat o modalitate ușoară de depozitare a accesoriilor după ce au fost folosite, în loc să „asamblăm un puzzle”, dar nu este o mare problemă. Cel mult, puteți depozita accesoriile pe un raft separat în loc să le depozitați în interiorul robotului.

În orice caz, pe toate recenziile, aceste două probleme sunt ocolite de prețul super-convenabil și de super-calitatea produsului în general.

Avantaje

 • Un raport calitate-preț excelent;
 • Preț redus;
 • Livrare foarte rapidă (cu Amazon Prime);
 • Produsul preferat de Amazon;
 • Numeroase accesorii.

Dezavantaje

 • Plasticul nu îl face super-rezistent;
 • Sistemul de depozitare a accesoriilor este destul de greoi.

Verdictul final

Dacă vă doriți un robot de bucătărie hiper-rezistent, fabricat exclusiv din materiale TOP și finisaje metalice, atunci ar trebui să căutați în altă parte. Dacă, pe de altă parte, doriți să achiziționați un robot de bucătărie pentru uz zilnic și nu intenționați să investiți o sumă substanțială de bani, acest Philips HR7761/00 Viva Collection este produsul potrivit pentru dumneavoastră.

Acest robot de bucătărie poate fi următorul tău aliat în bucătărie pentru a pregăti toate preparatele pe care ți le dorești.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *