Recenzie Periuța de dinți electrică Oral-B Pro 600 Crossaction

Spălatul pe dinți este o necesitate pe care o avem cu toții, nu doar pentru a avea un zâmbet strălucitor și dinți albi, ci și pentru a curăța gura de reziduurile alimentare și bacterii, principalele cauze ale cariilor dentare și ale respirației urât mirositoare.

Alegerea unei periuțe de dinți bune este, prin urmare, un pas esențial. Nu toate periuțele de dinți sunt, de fapt, la fel, iar multe au caracteristici și performanțe mai bune decât altele, mai ales dacă optați pentru o periuță de dinți electrică.

Oral-B este în prezent o marcă cunoscută și renumită în domeniul curățării dentare și oferă numeroase produse de calitate pentru toate nevoile. Cum ar fi periuța de dinți electrică Oral-B 600 Crossaction.

Deci, să aflăm ce caracteristici fac acest produs unic și deosebit de popular.

Prezentare generală

Oral-B 600 Crossaction este o periuță de dinți electrică cu un design elegant și o mulțime de caracteristici pentru a vă peria dinții în cel mai bun mod posibil.

periuță de dinți electrică oral b pro 600 crossaction

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Capul rotativ al periuței sale este capabil să învăluie complet fiecare dinte, datorită periilor sale înclinate la 16° și acțiunii de curățare tridimensională. Prin rotirea constantă cu mișcări oscilante și pulsatorii, acțiunea periilor devine 100% eficientă, eliminând placa bacteriană și bacteriile cu o ușurință extremă.

Cronometrul de pe mâner vă ajută să vă spălați pe dinți doar atât timp cât trebuie, avertizându-vă când este timpul să treceți la următorul arc și, în final, vă anunță când este timpul să încheiați procesul de curățare, de obicei nu mai mult de două minute.

Caracteristici principale

Printre caracteristicile menționate anterior, periuța de dinți electrică Oral-B 600 Crossaction este dotată cu un cronometru profesional, situat pe mânerul confortabil și convenabil, care emite un sunet la fiecare 30 de secunde pentru a semnaliza trecerea la curățarea următoarei arcade.

De asemenea, are un senzor care înregistrează presiunea exercitată asupra gingiilor, oprind automat mecanismul atunci când se aplică mai multă presiune decât este necesar. În acest fel, cele mai delicate gingii vor fi bine protejate.

Periuța de dinți este echipată cu singura funcționalitate disponibilă pentru acest model, și anume curățarea zilnică.

Accesorii

Oral-B 600 Crossaction poate fi modernizat și performanțele de curățare îmbunătățite datorită capetelor de perie interschimbabile practice. De fapt, există diferite tipuri de capete de periuță potrivite pentru orice tip de dinți și gingii și pentru a satisface toate nevoile de curățare.

Cu toate acestea, capetele de periuță trebuie schimbate la fiecare 3-4 luni și este întotdeauna o idee bună să urmați sfatul medicului dentist.

Avantaje

O periuță de dinți electronică destul de ușoară, cu un mâner confortabil, reușește să ofere un nivel bun de siguranță pentru gingiile sensibile, datorită unui senzor de presiune care nu este vizibil, spre deosebire de modelele mai scumpe. De asemenea, poate fi utilizat cu ușurință de către copii.

Dimensiunile reduse ale periuței de dinți și ale încărcătorului permit depozitarea acesteia într-un sertar cu extrem de multă ușurință și cu un spațiu minim.

Acțiunea de curățare efectuată de capul de periuță și mișcarea de rotație și pulsație permite îndepărtarea tartrului și a bacteriilor mult mai eficient decât o periuță de dinți normală.

Și apropo de capetele de perie, acestea sunt personalizabile în funcție de utilizare, datorită unui inel colorat la baza capului de perie.

Dezavantaje

Singurele dezavantaje sunt, probabil, în primul rând lipsa unui număr de opțiuni de curățare, prezente la alte modele mai scumpe, și durata de viață a bateriei.

În timp, bateria își poate pierde din eficacitate și poate scădea durata reală de utilizare. În cazul în care periuța de dinți este folosită în mod constant, cel puțin de două ori pe zi, este foarte probabil ca bateria să fie reîncărcată cel puțin o dată la două zile.

Având în vedere, de asemenea, că timpii de încărcare sunt destul de lenți, ar fi recomandabil să îl încărcați cel puțin în seara dinaintea următoarei utilizări.

În cazul unei baterii defecte sau uzate, înlocuirea acesteia ar putea fi complicată, obligând la achiziționarea unui nou dispozitiv, chiar dacă cel furnizat încă funcționează.

Concluzii

Această periuță de dinți electrică este un instrument excelent pentru curățarea dinților, potrivit mai ales pentru cei care nu caută ceva prea sofisticat, dar care își face totuși treaba pentru care a fost concepută.

Simplă, comodă, ușoară, curăță dinții mai eficient decât o periuță de dinți obișnuită.

Un raport calitate-preț foarte bun.

Odată ce vă obișnuiți cu utilizarea ei, periajul dinților cu această periuță electronică va deveni o adevărată plăcere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *