Recenzie Dreame H11 Max – Automatizare completă a casei

După ce am petrecut zece zile cu Dreame H11 Max, o mașină de frecat podele, sunt gata să vă spun tot ce trebuie să știți în acest review complet.

Prezentare generală a dispozitivului

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Dreame H11 Max este un aparat inteligent, ideal pentru cei care doresc un produs tehnologic pentru curățarea podelelor. Este o mașină de spălat, un dispozitiv care este din ce în ce mai popular atât pentru eficiența, cât și pentru comoditatea sa.

Corpul central înclinabil este echipat cu o perie care se înclină într-o parte și în cealaltă, în interior există două rezervoare, unul pentru apa murdară și unul pentru apa curată, ceea ce permite o spălare precisă și exactă.

Materialele plastice și finisajele sunt de o calitate excelentă, iar afișajul este clar și oferă câteva indicații imediate, cum ar fi starea bateriei sau o posibilă defecțiune.

Pe mâner se află butoanele clasice: pornit și oprit, curățare și aspirare.

Forma sa este tipică aspiratorului ciclonic, fără fir, cu un echilibru optim al greutății care, în acest caz, nu este concentrată în partea superioară, ci este bine distribuită în corp, astfel încât, după ce îl folosiți chiar și mai mult de zece minute, nu simțiți nicio oboseală.

În interior, pe lângă cele două rezervoare de apă, se află mecanismul motorizat al periei care permite aspirarea lichidelor. Prin urmare, produsul nu are un recipient pentru murdărie sau o pungă, ci funcționează doar cu cele două recipiente pentru lichide.

Printre cele mai importante caracteristici ale aspiratorului Dreame H11 Max Wet & Dry se numără o serie de senzori care recunosc murdăria și măresc automat puterea de aspirare.

Design

Calitatea constructivă a Dreame H11 Max

Estetica modelului Dreame H11 Max este plăcută, cu materiale plastice rigide frumos lucrate, componente motorizate intern și o greutate totală de aproximativ 4 kg bine distribuită cu un mâner ergonomic și o rolă de perie motorizată care facilitează deplasarea pe orice podea.

În general, designul este mai subțire decât alte modele testate (Tineco Floor One S3 și Eureka Fc9) și poate fi trecut cu o singură mână, dar, din păcate, are două defecteEste greu de trecut pe sub unele piese de mobilier suspendate și nu ajunge bine în colțuri.

Având gresie porțelanată și folosind produse specifice, pot vedea diferența: este păcat, pentru că atunci ar trebui să curăț manual perimetrul casei mele. Dar, după cum îmi amintesc întotdeauna, acest tip de dispozitiv nu este încă 100% capabil să înlocuiască mopul clasic: deci este o problemă – deocamdată – minoră.

Butonul de pornire este amplasat pe mâner, împreună cu alte două butoane, pentru a accesa funcționalitatea produsului chiar și în timp ce acesta este utilizat.

Afișajul LCD este clar și bine definit și afișează fiecare detaliu într-un mod practic: modul de curățare, obstrucția circuitului, rezervorul gol, precum și starea bateriei și modul de curățare ales.

Aparatul are două rezervoare diferite, un rezervor de 500 ml pentru apa murdară, adică acolo unde ajunge praful când este aspirat, și un rezervor de 900 ml în care apa curată este folosită pentru spălare (eu am pus și o cantitate mică de produs de curățare specific).

Toate componentele sunt detașabile și, prin urmare, pot fi spălate cu ușurință.

Conținutul pachetului și accesorii

Acesta este conținutul pachetului:

 • Dreame H11 Max
 • Baza de încărcare cu autocurățare
 • Accesorii de curățare și întreținere
 • Filtru Hepa suplimentar
 • Cablu de încărcare
 • Manual de instrucțiuni

Ușor de asamblat în câteva minute, prin asamblarea corpului și a mânerului; nu este necesară nicio altă configurare.

Dreame H11 Calitate maximă de spălare

Dreame H11 Max își face treaba foarte bine, îl folosesc de ceva timp și trebuie să spun că reușește să îndepărteze chiar și petele încăpățânate, mai ales în comparație cu unii concurenți din aceeași gamă de preț sau mai mari.

Acest tip de dispozitiv aspiră și spală orice lichid care a căzut pe sol. Să vă dau un exemplu: dacă scăpați o sticlă de vin pe podea, în câteva secunde ați aspirat tot vinul și ați curățat bine toată zona din jurul ei.

Funcționalitatea sa constă în a oferi 4 tipuri de curățare într-un singur instrument: aspirare, curățare, spălare și uscare. Poate fi utilizat pe orice tip de material, chiar și pe cele mai delicate, cum ar fi parchetul, datorită periei rotative moi.

Peria moale pentru spălare

Dreame H11 Max nu este potrivit pentru curățarea covoarelor nici pentru alte produse din casă, cum ar fi canapeaua.

Eu personal folosesc spălătoarele în modul automat, așa că apreciez foarte mult senzorul de detectare a murdăriei care schimbă singur puterea, însă nu este întotdeauna precis și fiabil.

Puterea este importantă datorită motorului digital fără perii de 200 W cu 61000 rpm.

Aș dori să vă reamintesc că există detergenți speciali, care nu fac spumă, care pot fi folosiți în acest tip de produs. Vă recomand să nu folosiți produse agresive, deoarece acestea ar putea deteriora unele dintre componentele interne.

Modul de autocurățare și întreținere

Unul dintre principalele avantaje ale Dreame H11 Max este modul de autocurățare care „stoarce” peria moale.

După ce ați terminat curățarea, puteți profita de modul de autocurățare care vă permite să resetați întreținerea manuală a dispozitivului.

Așezați Dreame H11 Max pe bază, ceea ce va porni curățarea automată.

Folosirea apei va elimina orice murdărie internă, nu numai din circuit, ci și din perii, după care va fi ca nouă.

Am observat că unele fire de păr lung pot rămâne blocate în perie chiar și după curățare, dar este foarte ușor să îndepărtați capacul superior și să o curățați temeinic.

În ceea ce privește filtrul HEPA din interior, acesta este inclus în cutie și poate fi înlocuit după un număr de utilizări pentru a-și păstra intactă capacitatea de filtrare a prafului și a bacteriilor.

Afișaj cu LED-uri

Afișajul este mare și permite o vizibilitate perfectă datorită tehnologiei LCD. Contrastele sunt clare și pot fi citite chiar și pe întuneric. Are o formă rotunjită și este înconjurat de un LED care se aprinde în diferite culori în funcție de anumite nevoi.

Atunci când lumina este verde, înseamnă că sistemul funcționează și totul este normal, iar dacă este portocalie, înseamnă că există o problemă.

Afișajul arată starea produsului, nivelul rămas al bateriei și, de asemenea, ce tip de curățare se efectuează, precum și eventualele erori.

Datorită dimensiunii și luminozității sale, este întotdeauna vizibil chiar și atunci când treceți Dreame H11 sub pat, puteți vedea toate informațiile corect.

Acesta este de fapt plasat la baza mânerului, într-o poziție privilegiată și clară.

Interacțiuni vocale

Sistemul interacționează cu utilizatorul prin intermediul unui asistent vocal „inteligent”, o voce care permite obținerea de informații directe despre dispozitiv, cum ar fi necesitatea de a goli rezervorul, eventualele probleme sau solicitări specifice.

Acesta nu poate fi definit cu adevărat ca un „asistent”, deoarece nu este posibil să răspundă la solicitări, ci mai degrabă este un sistem de alertare a utilizatorului, oferind simultan o notificare prin afișaj și prin voce.

Autonomie

Durata de viață a bateriei de la Dreame H11 Max este excelentă. Durata estimată oficial este de 36 de minute: perfectă pentru curățarea în profunzime a unei case de peste 100 de metri pătrați.

Acest lucru se întâmplă dacă podelele nu sunt deosebit de murdare, în caz contrar ar trebui să se ia în considerare o curățare maximă de 80 de metri pătrați cu o putere maximă a bateriei.

Pe de altă parte, reîncărcarea este rapidă; este nevoie de numai 4 ore la bază pentru a pune din nou în funcțiune aparatul de curățat podeaua.

Nivelul de zgomot

Dreame H11 Max este un produs excelent și nu este zgomotos. Datorită periei moi și late, alunecă ușor pe podea, iar circuitul nu emite zgomote deranjante, făcând posibilă curățarea în orice moment al zilei.

Nivelul de zgomot certificat este de 75/80 decibeli.

Specificații tehnice

 • Marca: Dreame
 • Model: Dreame H11 Max
 • Tip: Mașină de spălat-uscător
 • Culoare: negru și gri
 • Autonomie: 35 de minute
 • Timp de reîncărcare: 2 ore
 • Detectarea automată a murdăriei: Da
 • Puterea motorului: 200 W
 • Capacitatea recipientului de apă proaspătă: 900 ml
 • Capacitatea recipientului de apă murdară: 500 ml
 • Mod de autocurățare: Da
 • Ecran: Da, cu indicator de baterie
 • Nivelul de zgomot: 80 decibeli

Preț

Prețul de vânzare cu amănuntul este de aroape 2000lei , dar vă recomand să verificați eventualele oferte de pe eMAg, deoarece am observat că de foarte multe ori este în ofertă cu cupoane și îl puteți lua acasă cu ceva mai puțin.

Concluzii finale

Încheiem review-ul pentru Dreame H11 Max. De ce aveți nevoie? Pentru mine, este un dispozitiv care trebuie folosit în combinație cu o mătură electrică sau un robot de frecat. Dacă nu sunt aceste dispozitive, acordați-le prioritate.

Cumpărați Dreame H11 Max dacă aveți nevoie de un produs care să vă ușureze curățarea podelelor, dar nu poate înlocui 100% mopul sau mopul clasic.

Eu personal am decis să o păstrez: o folosesc zilnic pentru o curățare temeinică (cu un produs special conceput pentru gresia mea de porțelan), iar când am nevoie de o curățare mai temeinică o fac… manual!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *