Existam.

0

Sunt unele momente, de incheietura, cand sincronizari inspirate ne readuc aminte ca suntem. Un astfel de moment s-a petrecut cu noi, in timpul pelerinajului din muntii Buzaului. 60 de oameni, care mai de care, ce savurau coliva oferita cu dragoste de bunicile ce tocmai ieseau de la slujba de duminica, din biserica rupestra Alunis. In doar 15 secunde de cand am auzit acel sunet lin si suav, cu toii am amutit complet, oprindu-ne tumultul vorbirii. O tanara canta feeric, teleportandu-ne pe toti in spatiul sacru al inimii noastre. O muzica intr-o limba necunoscuta, noua, curgatoare ne-a vrajit pe toti. Niste momente magice, in care ne-am readus aminte ca existam, simplu, complet, continuu, impreuna una.

Iris Onica este numele sau si nadajduim sa o puteti asculta/vedea in zilele urmatoare la libraria Carturesti, unde sustine din 2 in 2 zile concerte. Dincolo de muzica sa, exista si lucrarile sale de arta, pe care le puteti admira pe site-ul sau:

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Sunt. Clipa de clipa. Doar ca mai uit, insa, cateodata... Ca si tine:) Si, pe calea catre reamintire, inteleg ca totul este déjà in mine. Ca totul este infinit mai frumos, complet, armonios si perfect decat imi pot imagina, de la un tomberon de gunoi pana la un rasarit fabulos. Aici si acum sunt un mic semafor pentru particulele de lumina de care ma ciocnesc, amintindu-mi, odata cu ele, ca nu e nimic de modificat. Doar de observat. Doar de savurat.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Cum afecteaza mancarea mintea, corpul si spiritul – partea III

Energie mentala Mancarea va afecteaza si din punct de vedere mental afectand chimia corpului vostru. De pilda, medicamentul Prozac, asa...

Închide