Serile Noului Pamant – 09.10.2013 – Tehnici de lucru cu sine pentru vindecarea si echilibrarea relatiilor cu cei din viata noastra

3

Relatiile cu ceilalti reprezinta un factor inerent al vietii noastre. Nu ne putem ascunde si nu le putem evita. Ele exista si ne influenteaza in permanenta, clipa de clipa, echilibrul, bucuria si pacea sufleteasca: de aici si importanta majora a vindecarii acestora. Relatiile cu semenii nostri fac parte dintr-un plan mai inalt fiind oglinzi ale zonelor noastre de Lumina si Umbra care, atunci cand invatam sa le privim in adancime, dincolo de suprafata lucrurilor, ne pot aduce un dar nepretuit. Ele ne aduc Darul propriei noastre evolutii prin autocunoastere profunda, ajutandu-ne sa ne vindecam si asezandu-ne intr-o zona de echilibru solid, real, regasind bucuria de a ne trai viata intr-o stare de pace sufleteasca autentica.

Relatiile cu parintii, relatiile cu prietenii, cu proprii nostri copii, cu seful sau colegii, toate acestea, moment de moment, ne amprenteaza starea de spirit, starea de a Fi. Ba mai mult, blocajele care apar intr-o relatie, desi au rol de oglinda a ceea ce se cere a fi vindecat in noi, atunci cand le lasam prea mult timp nevindecate, incep sa lucreze in defavoarea noastra sub forma de programe limitative care se oglindesc in realitatea pe care o traim. Aceste blocaje, mentinandu-ne la un nivel de vibratie joasa, aduc in viata noastra situatii neplacute sau chiar dureroase, stari de suferinta, deznadejde sau ne tin blocati intr-un cerc vicios din care nu putem iesi, in care lectia se tot repeta pana cand ne hotaram sa intelegem si sa vindecam.

Asadar, cand lucrurile nu iti merg bine in viata, acesta este un aspect la care ar trebui sa te uiti cu atentie: natura relatiilor tale cu cei din jurul tau si in special cu familia. Natura relatiilor de familie este in general karmica si vindecarea lor este esentiala pentru a iti debloca calea spre liniste si echilibru. Familia in care te-ai nascut reprezinta nucleul primelor provocari pe care, la nivel de suflet, inainte de aceasta reincarnare, ti le-ai trasat si cu care este esential sa te confrunti in vederea autovindecarii.

Te asteptam la acest atelier de lucru in care sa identificam acele relatii mai mult sau mai putin conflictuale sau dificile care ne tin captivi in suferinta, care mentin inauntrul nostru emotii distructive care nu ne mai servesc si pe care le PUTEM VINDECA, ELIBERA, ECHILIBRA.

Ce iti aduce rezolvarea unui conflict relational? Eliberare, Liniste Sufleteasca, Echilibru, Bucuria de a pasi senin pe calea vietii, senzatie de usuratate, de plutire, zambet si cale libera catre implinirea propriilor vise in calea carora nu mai exista ziduri si limitari.

Cum rezolvam o relatie conflictuala?

-aplicand tehnici de eliberare a emotiilor blocate, nascute din relatii conflictuale, pe care le vom practica pe parcursul atelierului de miercuri

-recuperandu-ti amprentele energetice lasate in cadrul acelei relatii datorita implicarii emotionale si inapoindu-i celuilalt amprentele de energie care ii apartin (prin tehnici de lucrul cu energia)

-intelegand Darul pe care acea relatie ti l-a adus, dincolo de conflict, in scopul de a depasi Lectia din spatele sau, lectie care va inceta sa se mai repete in viata ta sub forma respectivului conflict

-alte tehnici si metode pe care le vom discuta in intalnirea noastra.

Te asteptam la o noua seara de lucru cu tehnici pentru auto-vindecare, echilibrare, armonizare, te asteptam sa facem impreuna un nou pas catre probria libertate si recapatare a claritatii si puterii personale, prin vindecarea relatiilor cu ceilalti, te asteptam sa facem un nou pas catre fericirea si seninatatea pe care, putem, cu siguranta, sa le includem in firescul vietii noastre.  

Evenimentul va avea loc in data de 09.10.2013 la  (situat pe strada Teodor Stefanescu nr. 1 – ) de la ora 19:00, la etaj.. Asteptam inscrierile voastre la adresa contact@noulpamant.ro sau in cadrul evenimentului de pe . Va asteptam cu drag! 

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

3 comentarii

 1. cred ca ajuta si cartea de Lise Bourbeau, Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine. vorbeste despre relatiile cu cei apropiati si cum diferitele traume pe care le suferim in relatia cu acestia, ne influenteaza forma corpului fizic.
  respingere (fugar), abandon (dependent), umilire (masochist), tradare (dominator), nedreptate (rigid) – fiecare din acestea ne fac sa ne dezvoltam corpul intr-un anume fel, distinct de medie, ca pe niste masti (in paranteze) cu care ascundem aceste rani nevindecate…

 2. Draga Bogdan, multumim pentru completare!
  Cu siguranta ca ajuta, pentru ca primul strat ce e musai sa fie eliminat, pentru a manifesta toate darurile interioare este stratul emotional… cel care ne face sa „reactionam”

  cu drag
  Razvan

 3. nu stiu daca e primul strat si daca trebuie eliminat; cred ca e doar o alta natura a noastra pe care putem s-o traim constient
  daca emotia este reactia la o proiectie mentala pe o facem, rezulta ca tot la controlul mintii ajungem 🙂
  reactia este unealta noastra de aparare impotriva a ce credem ca ne agreseaza/frustreaza sau ne bucura, dar tot ca urmare a unei constructiimentale/proiectii despre ce efect va avea asupra noastra…

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Zece teorii care iti vor schimba modul in care privesti lumea – partea 2

5. Presentismul Timpul este ceva ce noi percepem ca fiind un curs al naturii, daca il privim prin prisma momentului...

Închide