Serile Noului Pamant – 25.09.2013 – Metoda corecta de aplicare a tehnicii Ho’oponopono

0

Cu totii ne confruntam in viata cu situatii dificile in care am vrea sa aducem claritate. Limpezirea problemelor vietii se produce printr-un intreg process ce cuprinde atat munca noastra de constientizare, autocizelarea, clarificarea valorilor personale dar si eliberarea emotionala si lucrul la nivel energetic.

Ho’oponopono reprezinta una dintre metodele cele mai simple, mai la indemana si mai eficiente pe care daca invatam sa o aplicam corect, o putem folosi in viata de zi cu zi pentru a ne netezi calea si pentru a intra pe un drum favorabil noua si evolutiei noastre. In primul si in primul rand, Ho’oponopono resprezinta un instrument extrem de puternic de curatare a programelor mentale care ruleaza in subconstientul nostru, programe care se oglindesc in viata noastra prin problemele cu care ne confruntam, fiind atrase de rezonanta acelei zone de umbra din noi, ramasa necuratata. Un alt aspect important al acestei tehnici este acela ca ne ajuta sa curatam si programele negative despre care nu stim ca exista inauntrul nostru pentru ca ele se afla undeva imprimate pe memoria sufletului, venite din vietile noastre din urma dar care totusi ruleaza aducand, prin legea rezonantei,  neplaceri in viata actuala.

Simplitatea acestei tehnici este una uimitoare si totusi ea nu functioneaza in cazul tuturor celor care o folosesc. Acest lucru se intampla pentru ca pur si simplu nu toata lumea a inteles principiile de baza ale tehnicii, motiv pentru care nu este aplicata in mod corect.

Va reamintim, insa, ca o utilizare corecta a Ho’oponopono poate avea efecte miraculoase, gandindu-ne doar la faptul ca doctorul Hew Len (initiatorul acestei tehnici) a vindecat prin acest mijloc de curatare un intreg spital plin de pacienti cu boli mintale grave. Putem folosi tehnica Ho’oponopono in orice moment al vietii noastre, pentru a vindeca o serie de afectiuni, pentru a ne vindeca emotiile, pentru a detensiona relatii dificile cu semenii noastri, pentru a netezi calea unui proiect pe care il incepem sau pentru a ne imbunatati unele aspecte ale propriei realitati in care traim.

Va invitam asadar la o seara minunata in care sa invatam cum sa folosim aceasta tehnica miraculoasa, sa ii intelegem esenta, sa ii patrundem nuantele si dedesubturile si sa castigam inca un instrument prin care sa ne putem netezi si curata calea catre Lumina Interioara.

Ce vom face mai exact:

– vom parcurge fiecare etapa a mantrei Ho’oponopono si vom defini cat mai clar si mai exact procesul

– vom face cate o meditatie ghidata pentru fiecare segment de „mantra”  Ho’oponopono pentru a le fixa adevaratul sens in subsconstient – ca efect simpla mantrare a celor patru segmente va crea in noi intregul proces de la sine 

– vom discuta aspecte importante legate de cele patru elemente care formeaza mantra  Ho’oponopono

– ne vom imbogati cu o „tehnica” ce are prea putin de-a face cu tehnica si vom cauta sa percepem schimbarile din interiorul noastru in momentul in care vom fi lucrat o ora in „background” cu mantra asupra unui subiect importnat din viata noastra (adica vom lansa intentia de a rosti mental mantra si apoi o vom lasa sa functioneze cam ca un perpetum mobile in interiorul nostru).

Cand? Miercuri 25 septembrie, la Omra Elias, in mansarda (nu o sa mai avem luna plina care sa diminueze efectul lumanarilor), de la ora 19:00. Cum? Inscriindu-va la contact@noulpamant.ro sau la evenimentul de pe facebook. De ce? Pentru ca simtiti ca va puteti oferi un extraordinar instrument de curatare interioara, un dar minunat. Cu ce? Cu inima deschisa si dorinta de cunoastere si daca simtiti si cu o donatie pentru efortul de veni de la 30 km si de a pune cap la cap o seara pentru voi. Restul este „inclus” in meniu. Va uram pofta buna :).

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Atingerea linistii interioare proprii presupune mai putina suferinta pentru semenii nostri

Este o ecuatie simpla. Atunci cand suntem nefericiti sau furiosi, suntem furiosi si pe alti oameni si crestem gradul de...

Închide