Serile Noului Pamant – CREATIVITATEA – Un dar al tuturor

0

Daca saptamana trecuta am patruns in esenta noastra reamintindu-ne starea de Creator Constient, un detaliu atat de important al existentei noatre aici pe Pamant, incat ar fi bine macar odata pe zi sa ne oprim din ceea ce facem si sa o aducem in prezentul nostru pentru a o constientiza tot mai mult, saptamana aceasta vom aprofunda aceasta tema pornind la drum pe una dintre ramificatiile sale, aducand in discutie unul dintre instrumentele cele mai importante ale ceatorului constient si anume: creativitatea.

De ce creativitatea? Deoarece poate ca, multi dintre noi, captivi ai obisnuintelor si probabil ai unei vieti care functioneaza deseori pe pilot automat, uitam sa folosim acest instrument pentru a ne colora existenta, pentru a da savoare vietii si, de ce nu, pentru a crea acel Nou Pamant la care visam, un Pamant Nou care va capata contur doar atunci cand vom avea curajul si determinarea de a iesi din vechile paradigme ale unei vieti robotizate.

Trebuie sa stii ca sufletul tau va tinde intotdeauna sa se exprime, este parte din natura sa si aceasta tendinta nu va inceta niciodata, oricate stavile i-ai pune. Si mai trebuie sa stii ca atunci cand acest lucru este lasat sa se intample, apare creativitatea. Sufletul tau nu cunoaste reguli, el este o curgere de frumos si de Sens, de cele mai multe ori stopat de o minte scapata de sub control, prinsa inca in lanturile a ceea ce ne invata societatea, in lanturile lui „trebuie”, in lanturile „etichetarilor” si al unui  „asa este bine” pornit de la premize inguste. Asa a luat nastere rigiditatea noastra care ne face sa privim la creativitate ca la un ceva pe care poate doar cei cu un anumit talent artistic il pot dezvolta si manifesta. Si totusi si tu, noi toti, suntem artistii, creatorii propriei noastre vieti si ai lumii in care traim. Creativitatea este un instrument cu care, zi de zi, iti poti crea  realitatea dandu-i culoare, aducand-o mai aproape de esenta ta. Realitatea in care traiesti este cea mai mareata si importanta opera de arta din cate ai putea sa cunosti vreodata, iar tu esti cel care o realizeaza, tu esti pictorul, modelatorul, muzicianul, sculptorul vietii tale.

Si daca ai inteles acest lucru, atunci priveste la viata ta, la casa in care locuiesti, la locul tau de munca, la relatia cu copii tai, cu familia si prietenii, la vacantele si activitatile tale, la munca pe care o faci si observa cat de mult se apropie acestea de vibratia sufletului tau? Cat de mult il lasi sa se exprime? Sau cat de multa monotonie si neimplinire iti aduce faptul ca stopezi, chiar si fara sa vrei, aceasta exprimare a sa?

Cat din viata ta este obisnuinta si cat creativitate si bucurie de a exista asa cum iti doresti?

Saptamana aceasta, asadar, te asteptam sa intram impreuna, cat mai adanc, in acest subiect mai mult decat important pentru viata fiecaruia dintre noi. Vom invata prin discutii, meditatii si exercitii, cum sa descoperim acest DAR unic al tuturor, propria noastra creativitate si cum sa o accesam pentru a da Sens si culoare vietii. Vom trece in revista toate acele aspecte (frici, obisnuinte, conditionari, paradigme) care ne fac sa blocam manifestarea creativitatii personale si vom face inca un pas catre bucuria de a deveni liberi, autentici si de a putea exprima acea vibratie unica cu care fiecare dintre noi contribuie la Intreg.

Ai inauntrul tau un dar minunat de la Univers si acel dar este propria ta frecventa unica,  care poate fi accesata si manifestata eliberandu-te si dand frau liber creativitatii. Descopera-l! Foloseste-l! Te asteptam sa il scoatem la iveala impreuna miercuri 31 iulie 2013, de la ora 19:00, in acelasi loc binecuvantat de cer, la Omra. Inscrierile se fac la adresa contact@noulpamant.ro. Prezenta la eveniment se face pe baza donatie, la latitudinea participantilor. Va asteptam cu drag si cu tolba de creativitate plina.

 

 

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Viata de dupa moarte – dovezile unui neurochirurg

Ce se intampla dupa moarte? Exista cu adevarat viata dupa moarte? Este moartea doar o iluzie si ne continuam intr-adevar...

Închide