Serile Noului Pamant – 26.06.2013 – De ce este benefica dualitatea?

0

Stiu ca o sa imi spuneti ca sensul vietii trebuie trait, simtit, experimentat si nu explicat, insa, partea constienta din noi are nevoie de aceste informatii ca sa poata ajunge la acea stare minunata in care fiintarea este tot ceea ce conteaza, si asta din cauza ca ea, fiintarea include toate celelalte parti ale vietii. Paradigma trairii in dualitate este imposibil de explicat, practic sunt pasi pe care ii facem ca sa lasam mintea superioara (ce tasneste natural din constiinta noastra in mod firesc) sa patrunda incet incet in constienta noastra si sa ne faca sa mergem dincolo de stiinta si invatatura, in a simti si a aplica in fiecare clipa a vietii noastre aceste principii, care, la baza, nu sunt altceva decat legile Universului, sau mai bine zis o traducere a acestora pe limba noastra, ca sa le putem intelege. Nimic nu este greasit in Univers si tot ceea ce este este Dumnezeu, practic aici sta cheia intregii noastre prezente aici.

Ce vom face in seara de 26, de la ora 19:00:

  • vom defini, pe cat posibil, scopul vietii pe Pamant, al scopului vietii in Univers, in fizic
  • vom cauta impreuna repere pentru a descoperi intreaga insemnatate a trairii in fizic, a fiecaruia si in acelasi timp limbajul care sa ne confere acea stare de siguranta si liniste pe care o cautam cu totii
  • vom „cobora” in celula pentru a simti adevarul si apoi vom „urca” in ceruri pentru a il trai
  • vom cauta impreun fatete ale vietilor noastre in care vom descoperi acest aspect de oglinda (pe care il pastram si vis-a-vis de oamenii cu care interactionam, de sentimentele sau gandurile noastre)

De fiecare data cand incercam sa definim aspecte din viata noastra realizam ca ele nu sunt decat niste stop-cadruri intr-un film extrem de colorat, complex si minunat, ce nu pot decat sa evoce o mica parte din ceea ce inseamna INTREG. Insa, incet, ADEVARUL rezoneaza in interiorul nostru, schimbandu-ne inclusiv la nivel celular. Totul este inter-conectat si scaldat in lumina perfectiunii lui Dumnezeu, de la acest nivel totul este UNU.

Vino deci pe 26 iunie 2013, la ora 19:00 sa urcam impreuna treptele de lemn de la Omra Elias si treptele constiintei interioare in cadrul discutiei noastre, sa petrecem primele zile de vara cautand sa gasim cateva carari alternative la zbaterea zilnica din spatele faptelor, gandurilor, sentimentelor noastre. Sa lasam aripa sufletului sa ne ghideze putin mai aproape de un firesc pe care cu totii il cautam si il dorim in viata noastra. Daca esti cautator de sens, vino, il vom cauta mai eficient impreuna, in acea stare care ne este caracteristica, de uniune, de a fi UNU. Contributia ta la acest eveniment, in afara prezentei, a interventiilor tale si a energiei tale, ar fi un minim de 20 de ron pentru acoperirea costurilor legate de transport, inchiriere de sala etc.

Inscrierile se fac la adresa: contact@noulpamant.ro. Ce poate fi mai simplu decat atat? Vino sa hotaram impreuna ce insemna sus si ce inseamna jos… sau poate vom cita dintr-un celebru text sacru: „Ceea ce este sus este si jos, ceea ce este jos este si sus…”

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Cinci proprietati ale soarelui de care nu ati auzit

Lumina soarelui este cunoscuta pentru faptul ca ne aduce vitamina D, dar stiati ca elimina durerea, ne tine alerti noaptea,...

Închide