Serile Noului Pamant – 04.09.2013 – Constiinta de dupa moarte

0

Am pasit printre energii Yin, in TIMP, am desfacut cat s-a putut, ceea ce mintea noastra poate concepe, cat de mult am putut am cautat sa exprimam, cu totii, acel ADEVAR care sa ne elibereze. Si stii ce? Cu totii avem dreptate cand ne expunem realitate interioara si cuvintele noastre creaza o unda vibratorie ce se imprima in bio-campurile celorlalti. Te-ai intrebat de ce “suna” limbile arhaice intr-un alt fel, mai aproape de inima noastra – precum sanscrita sau aramaica – , iar limbile moderne – cum este engleza – pot exprima mult mai facil concepte moderne, stiintifice, matematice, abstractul unei vieti artificiale? Poate nici nu trebuie sa ne raspundem… poate raspunsurile la toate intrebarile noastre isi pierd importanta in momentul in care reusim sa intuim ce inseamna infinitul de dupa aceasta viata.

Haideti deci sa atacam una dintre cele mai mari rezervoare de frica din ziua de azi si sa vedem unde ne conduce inspiratia. Sa despicam firul luminos care este neintrerupt de milioane de ani si sa redefinim viata prin prisma unei perspective mai largi. Si de fiecare data cand o facem sa ne observam, sa ne privim, cat mai profund posibil, tot mai profund, pentru a depasi o “invatatura” pe care lumea de azi o ia ca atare, fara a se intreba, fara a pune sub lupa “corectitudinea” lor. Fara a cauta in biblioteca interioara, fara a reusi sa vada “tesatura” deasa de intrigi si interese meschine, care nu nimic in comun cu frumusetea si extrordinara energie interioara care radiaza din centrul fiintei. Care nu ating nici macar ca o suflare lina de vant ceea ce este cu ADEVARAT in interiorul nostru baza pentru existenta AICI in Universul fizic.

Modul in care noi percepem lumea creaza tipul de existenta pe care il experimentam, totul este legat de modul in care interpretam datele pe care le avem la dispozitie. Dar daca luam in considerare o “linie” mai lunga, o sfera mai mare, in care sa intre de exemplu si perioada de dinaintea nasterii si cea de dupa moarte? Cum integram aceste adevaruri, cum le facem sa fie vii in interiorul nostru, cum le facem sa fie parte din noi si sa nu le privim cu scepticism sau sa le incadram la categoria “SF”. De altfel te-ai intrebat ce inseamna inspiratia celor care “creaza” acele lumi ce par din alte Universuri? Te-ai intrebat cum poate sa fie viata unei fiinte care la scara Universului este mult mai mica decat un fir de nisip fata de intrega planeta si are o durata de existenta raportat la timpul universal imposibil de comparat din cauza diferentei… Si pentru aceasta existenta, exista o planeta pe care “accidental” a aparut viata, care a evoluat cateva milioane de ani si a “nascut” o inteligenta care se cauta si care din cand in cand se gaseste…

Incet, incet putem pasi intr-o zona de constiinta mai inalta si sa privim viata alt fel. Si daca nu crezi poti face o incercare, poti explora beneficiile si poti incerca sa vezi daca ceva se schimba cu adevarat in viata ta. Poti face un experiment, nu ai nimic de pierdut, decat, poate, o sansa de a afla ca de fapt aceste “imposibilitati aparente” sunt niste adevaruri mai profunde decat ceea ce consideram pana acum ca fiind adevar. Stiu cum e sa nu poti sa gasesti un reper pentru a iti crea o stare interioara de certitudine in legatura cu lumea in care traim si asta datorita faptului ca nu vedem INTREGUL. Stiu cum e sa iti construiesti o viat a plina de frici si apoi sa nu mai stii pe unde sa le scoti din tine. Stiu cum e sa privesti cu ochii plini de lacrimi catrre un viitor care nu iti poate aduce nimic bun… stiu toate astea si mai stiu ca pe mine aceasta calatorie catre interior m-a schimbat pentru ca am avut curaj sa incerc. Si voi incerca in continuare pentru ca numai asa poti ajunge la orice crezi tu ca ai nevoie, neavand acel lucru in acest moment.

Asadar, miercuri, 04 septembrie 2013, tot la Omra, de la ora 19:00 te astept sa donezi o parte din sufletul tau ca sa vedem cat de sus poti zbura in imaginatie, cat de mult te poti tine de picioarele sufletului tau, cand el se inalta cu viteza inimii catre SURSA. Draga OM, vino sa stam in cerc si sa facem un foc din inimile noastre si din mintile noastre, sa le amestecam in UNIME. Find o intalnire cu sufletul, donatiile sunt la liber, fiind menite sa acopere niste costuri legate de sala si alte mici aspecte materiale. Oricum totul este bine asa cum este asa ca daca vrei sa vezi si tu cum e sa CREZI, paseste alaturi de noi pentru a vedea unde ne poate duce sufletul nostru.

Cu drag, pana la urmatoarea intalnire, va imbratisez pe toti si va tin in inima mea, pentru ca vorba lui Neale Donald Wasch: “There’s only one person in the room” – adica “Nu e decat o singura persoana in inacapere”. Multumesc, suflete frumoase!Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Arta de a conduce (coordona)

A dirija o orchestra este un act de creatie, o comuniune perfecta, e crearea unui organism de sine statator, o...

Închide