Serile Noului Pamant – 18.09.2013 – Cand inima decide. Cand mintea decide. Echilibrul folosirii instrumentelor de manifestare a propriei realitati.

0

Pentru ca aceasta tema apare recurent in cadrul discutiilor noastre si pentru faptul ca am purtat un dialog frumos pe tema armonizarii mintii cu inima si a trairii in inima, ne-am decis sa intram in acest subiect cu totul si sa exploram acele fatete ale realitatii pe care noi le-am inteles, le-am slefuit, le-am adus in lumina. Si impreuna, sa asezam aceste fatete unele langa celelalte ca sa vedem ce cream impreuna, ca sa intelegem ce forma dam intentiilor noastre si din ce zona a fiintei noastre facem acesti pasi. Sa eliberam neintelegerile si limitarile si sa pasim in acel no – man’s – land care exista undeva intre cele doua, acolo unde primeaza doar iubirea. Da… cuvinte mari, paralele si metafore cu care punem mintea la munca pentru a „simti” cu adevarat si ecuatia inimii in aceasta poveste. Sa invatam sa privim viata prin prisma sufletului nostru si nu a micii minti (comparativ cu inima, nicidecum un lucru neimportant sau fara scop, la urma urmei, Dumnezeu a considerat ca acest tip de organizare este un alt mod in care Perfectiunea noastra interioara si implicit a Lui, se poate manifesta) si sa intelegem natura manifestarilor noastre si in acelasi timp sa ne eliberam de simtirile „artificiale”, provenite din probleme, convingeri limitative, socuri emotionale. Sa asezam si instinctul in ecuatie si sa vedem cum aceasta fundatie comuna le sustine pe cele doua elemente care compun planul de manifestare uman, aici pe Pamant, in Universul fizic.

Asezate amandoua pe verticala fiintei umane, structural si functional in ideea de inaltare a gradului de constiinta, a aducerii intentiei si vointei caracteristice mintii – informatia – in minunata stare de a fi ce se regaseste numai in inima, ce este cea mai facila poarta catre sufletul tau, catre esenta care ne da forma in care ne manifestam ca oameni – energia, regasim ceea ce inseamna viata, manifestare, iubire. Haideti sa impletim informatia cu energia ca sa intelegem cum sa manifestam ceea ce ne dorim cu adevarat sa manifestam. Si infaptuind aceasta impletire sa ajungem la intelegerea vietii si odata cu aceasta intelegere sa incepem sa manifestam exact acea unicitate care este caracteristica fiecaruia, insa in sens pozitiv, de fapt in sensul vietii, a acestui curent infinit care curge in directia vietii. Sa privim acest flux de energie a creatiei ca ceva din care facem parte si ca ceva ce infaptuim in acelasi timp.

Si pentru asta trebuie sa veniti in data de 18 septembrie la Omra, de la ora 19:00 cu mintea si inima pregatite pentru fuziune, pentru echilibru. Donatia este la latitudinea fiecaruia, insa starea de spirit este obligatorie. Bineinteles ca in bucurie infaptui-vom tot si atunci ceea ce facem devine flux creator, devine viata. Insufletind, traim! Inscrierile se fac la adresa contact@noulpamant.ro. Pentru ca pe Noul Pamant viata inseamna creatie, si doar din suflet.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Floarea de foc – alegorie pentru viata

Ieri am vazut cat de frumos se exprima viata printr-un canal prin care curge libera inspiratia in ultimul articol, printr-o...

Închide