Serile Noului Pamant – 17.07.2013 – MISIUNEA PERSONALA – Semne, insemnatate, importanta

2

Si daca data trecuta ne-am jucat literalmente cu focul, cu respiratia si ne-am delectat cu bomboane – desigur ca joaca a avut accente de puritate copilareasca, insa si o seriozitate maxima provenita din profunzimea sufletului – am ajuns la o alta tema ce poate ridica mai multe mingii la fileu. Pentru ca daca privim dincolo de Misiunea personala, dincolo de viata vom regasi acelasi ADEVAR, aceiasi lumina care creaza in continuu, care radiaza iubire si firesc si armonie. Si bineinteles ca noi asta ne si propunem sa facem, adica sa mergem dincolo de tipare, de limite, de definitii, pentru ca am inteles ca daca ne tinem constiinta inchisa in cadrul stramt al copului fizic, a mintii sau a emotiilor noastre nu vom putea trage cu ochiul catre lumina interioara, nu vom putea sa ne luminam singuri poteca pe care calcam tocmai catre acea lumina din interior.

Va voi face o destainuire, si asta chiar inainte de a vorbi despre subiect: principala misiune a fiecarui suflet care este aici si acum pe Pamant este sa traiasca, sa experimenteze din acest minunat punct unic de constiinta pe care aceasta lume ni-l ofera. Dar in acelasi timp, fiecare suflet isi permite si o agenda personala, un fel de posibilitati sau tendinte de evolutie daca vreti. Asadar va asteptam, de data aceasta in formatie completa, sa descoperim acele semne, acele informatii si acele elemente care ne pot dezvalui parti din Marea Misiune Planetara dar si din cea Personala, amandoua fiind daca vreti niste repre importante in calea catre descoperirea naturii interioare. Apoi, pe masura ce le descoperim e benefic sa stim cum sa le folosim, ce inseamna aceste DARURI si HARURI pe care le-am lasat, inainte de a ne incarna, din perspectiva spiritului infnit si nemuritor, sa se manifeste prin intermediul vehicolului cu care ne identificam in marea majoritate a timpului. Vino sa facem si o calatorie introspectiva in interior – poate chiar mai mult de una, daca inspiratia de moment sau fluxul constiintei celor care participa o cere – si sa lasam cateva marcaje ce vor deveni re-cunoasteri in viitor.

Sufletul nu se subordoneaza timpului, astfel incat atunci cand alege o anumita combinatie genetica, un anumit mediu, o anumita tendinta in care sa primeasca in primii ani de viata influenta ce ii va declansa memoriila karmice in copilarie, o face TOTAL CONSTIENT si in cunostinta de cauza in legatura cu ceea ce alege. Asadar, veniti in primul rand plini de acceptare pentru experinetle pe care le aveti zi de zi daca doriti sa cititi din cartea propriului suflet si apoi aduceti recunostinta pentru perfectiunea si maretia si iubirea pe care le regasiti in toti si in toate, in moemntul in care deveniti una cu ACCEPTAREA.

Va invitam deci in data de 17.07.2013, la ora 19:00, la Omra Elias, la mansarda, sa privim cerul interior si sa citim in forma norilor de acolo MISIUNEA PERSONALA. Lectia de zbor va fi condusa de Valentin Radu si Razvan Filip, fondatori ai www.noulpamant.ro si cautatori de adevar. Dincolo de starea interioara pe care va rugam sa o aduceti cu voi, daca vreti sa o si gasiti, nu va cerem decat – in masura in care va permiteti si daca nu va permiteti atunci spuneti-ne si tinem si un seminar de abundenta 😉 – o donatie minima de 20 de ron sau mai mult daca simtiti, va chemam sa lansati o cautare in interior pentru noi teme care v-ar putea inetresa. Si nu in ultimul rand vreau sa va rog – este un pas important si nu vreau sa il faceti decat daca simtiti si va dati acordul – sa transmiteti mai departe mesajul pe care il primiti, sa nu fiti doar in cadrul inatalnirilor deschisi la subiectele sufletului, sa deveniti co-creatori constienti ai lumii in care traim, pentru ca pana la urma exista si in spatele intentiilor noastre o proiectie, si e una minunata: NOUL PAMANT.

Asteptam inscrierile voastre la binecunoscuta adresa contact@noulpamant.ro.

PS: Parte din misiunea mea personala este sa incarc cuvintele cu energia inimii mele astfel incat ele sa ajunga la voi intr-o forma vibrationala cat mai inalta. Asadar, priveste in profunzime in tine si spune-mi ce vezi?

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

2 comentarii

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Meditatia ajuta la acceptarea sentimentelor, emotiilor si a starilor mentale

Ultimele cercetari stiintifice arata faptul ca oamenii care practica regulat meditatia, invata sa isi accepte sentimentele, emotiile si starile mentale...

Închide