Serile Noului Pamant – 17.04.2013 – Copilaria, prima etapa de activare a karmei

3

De ce sa ni te alaturi la intalnirea de miercuri seara? Pentru ca vom vorbi despre karma si vom vorbi despre copilarie, legand aceste notiuni deoarece, intr-adevar copilaria reprezinta prima etapa din viata noastra, de activare a karmei. Ce inseamna prima etapa de activare a karmei? Inseamna ca, intr-o forma mai mult sau mai putin accentuata, in perioada copilariei apar acele elemente de karma pe care la nivel de suflet ne-am propus sa le rezolvam in aceasta viata.


Cu alte cuvinte, daca privim la prezentul nostru si nu intelegem de ce ne aflam intr-un anumit punct sau situatie, avant o anumita serie de probleme sau dificultati, un pas important pe care il putem face este acela de a privi cu atentie la perioada copilariei noastre deoarece acolo putem regasi oglindite elementele de karma cu care ne-am propus sa ne confruntam in aceasta viata pentru a evolua la nivel de suflet. Orice defect de caracter, greutate sau intamplare negativa pregnanta pe care o putem descoperi in copilaria noastra ne ofera raspunsuri clare cu privire la aspecte karmice ale acestei vieti care mai apoi se dezvolta pe parcursul vietii, uneori accentuandu-se pentru ca noi sa le putem constientiza si transcende.

Este benefic pentru noi toti sa privim catre relatia cu cei mici ca la o alta lectie foarte importanta pe care ne-o da Universul si Viata, ca la o relatie speciala pe care ar trebui sa o imbatisam cu totii ca fiind „Rupta din Cer”. Sa incercam sa devenim si in acest cadran al vietii noastre aceleasi fiinte intelepte si sa intelegem cate ceva despre ciclurile vietilor noastre si al perioadelor dintre, despre „motorasele” care alimenteaza karma si in fine ce este karma si ce trebuie sa invatam din lectia numita karma si ce este cel mai important sa ne reevaluam constant relatia cu cei mici invatand mereu, observand, daruind iubire. Sa intelegem premizele in care un spirit alege sa intre in fizic, in manifestare si sa nu mai vedem viata ca pe o poveste ce are loc din punctul N – nastere pana in punctul M – moarte. Sa privim catre copiii nostri ca spre niste minunate fiinte de lumina care au venit sa ne invete, sa invete si sa se bucure de o existenta inaltatoare. Iar primii pasi pe care ii fac in aceasta viata sunt vegheati de noi, de energiile pe care le emanam tot timpul, de gandurile si sentimentele noastre. Intelegand misterul din spatele vietii putin mai profund decat pana acum putem ajunge mai aproape de statutul de intelept – invatator – prieten pe care un parinte ar trebui sa il inteleaga si sa il practice in relatia sa cu cei mici si nu numai.

Ce vom face mai exact in aceasta seara?

– vom trasa cateva dintre elementele care contureaza ceea ce noi numim karma

– vom invata cum sa privim la copilaria proprie pentru a repera elemente ale karmei personale din aceasta viata

– vom evidentia importanta observarii active a celor mici in primii 7 ani de viata, perioada in care copilul este direct legat energetic de structura energetica a mamei – ce implicatii are acest fapt

– cum oglindesc copiii, pe langa „bagajul” lor karmic acele minusuri pe care cuplul format din parintii sai le manifesta in viata de zi cu zi

– vom cauta sa intelegem copilul nostru interior si sa ne conectam cu el intr-o meditatie originala pentru dezvalui aspecte interioare ce ne pot face sa ne intelegem tendintele personale si sa le putem integra

– vom discuta interactiv despre elemente de educatie pe care ar fi benefic sa le aplicam in relatia cu cei mici – din acest contact putem invata atat despre educatie dar si despre noi si despre bagajul karmic propriu

– vom schimba energie si informatii, vom discuta subiectul abordat si vom studia impreuna detaliile prezentate evaluand impactul informatiilor

Si dupa cum viata ne tot arata, relatia noastra cu simplul vietii si cu firescul, care se manifesta prin intermediul copiilor nostri ne poate dezvalui si noua foarte multe dintre elementele care ne compun karma personala, karma de grup si asa mai departe. Intelegand si aplicand aceste principii, schimband modul in care privim fiecare clipa pe care o petrecem aici putem fi mai aproape de ceea ce sufletul noastru poate sa faca AICI si ACUM.

Va asteptam cu drag sa privim printr-un microscop si printr-un telescop la aceasta problematica a vietii sa sa incercam, impreuna, sa deslusim putin mai bine aceasta relatie, sa intelegem impreuna ce inseamna pentru noi curatenia si minunatia copilariei noastre si a copiilor nostri si sa ii ajutam mai eficient sa se gaseasca pe ei, cei adevarati, si sa devina, in momentul in care constienta lor devine destul de prezenta pentru a manifesta caracteristicile ascunse in karma proprie, stapani ai propriului destin, siguri pe ei si pe adevarul interior si sa priveasca viata ca pe o bucurie alaturi de niste suflete dragi alaturi de care a ales sa traiasca: parintii sai. Sa ne vedem cu bine dara miercuri 17.04.2013 la ora 19:00 in aceiasi locatie: Restaurantul Omra. Prezenta la eveniment presupune o donatie minima care sa acopere costul salii si efortul organizatorilor de a va oferi doua ore de frumos si inalt, adica mai pe romaneste o medie aritmetica dintre cat va lasa inima si buzunarul.

Avem rugamintea sa va inscrieti la adresa de email contact@noulpamant.ro pentru numarul de locuri in sala este limitat. Va multumim!

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

3 comentarii

 1. Dragii mei,

  Ce bucurie sa citesc despre ideea voastra de seara de vindecare! Am o intrebare totusi. Sper sa nu indraznesc prea mult.Nu sunt in tara si mi-ar fi placut sa stiu macar in linii mari ce se discuta. Oare e posibil sa reveniti cu ideile de baza sau chiar cu o inregistrare audio?

  Va multumesc!
  Numai bine!

 2. Draga noastra, ne bucura propunerea ta, mai ales ca, pe vremuri, dupa aceste intalniri, aveam bunul obicei a-i anunta si pe cei ce nu puteau fi prezenti despre ce am vorbit, ce mini-insight-uri am avut si cum a fost, asa, in general.
  Motiv pentru care imi iau angajamentul de a-ti da de veste, joi, despre cum a fost maine:)
  Zile inspirate!

 3. Buna seara, mi-ar fi placut si mie sa particip, mai ales ca sunt mamica a doi copii sub 7 ani. Dar, ca orice alt parinte cu copii mici, in timpul saptamanii, la ora 19 sunt angajata in programul de seara al copiilor, deci iese din discutie plecarea mea de acasa. Se poate relua intr-o zi de weekend? Se poate scrie un articol cu ce s-a discutat?
  Draga Valentin, astept si eu vestile de la tine.
  Multumesc! O seara minunata va doresc!

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Glifele Kariong – Egipteni in Australia – partea 2

Cand au fost pentru prima data observate Glifele Kariong? Oamenii ce au locuit in apropierea locatiei au fost surprinsi sa...

Închide