Serile Noului Pamant – 11.09.2013 – Dialog cu tine insuti – asteptarile celorlalti – cat ne conformam si cat ne exprimam Sinele autentic?!

0

Suntem, si tu si eu, parte dintr-un organism extraordinar care se cheama VIATA. Unii dintre noi privesc doar partea mecanic – bioc-chimica a vietii, altii privesc si catre partea nevazuta creata din emotii si ganduri, iar altii sunt convinsi de existenta unui plan subtil chiar dincolo de aceste doua zone de manifestare din Universul fizic. Oriunde te-ai situa, este benefic sa observi cat de sincer si cat de real esti, cat de mult exprimi acea unicitate minunata ce se adauga clipa de clipa in creatia eterna a realitatii. A Realitatii.

Daca in cadrul acestei dinamici extraordinare iti lipseste atentia si concizia necesare intelegerii acestui joc continuu, atunci e timpul sa ajungi in 11 septembrie (!!!) pentru a purta un dialog cu tine insuti, insa intr-o ipostaza noua: toate oglinzile pe care le vei intalni in cadrul intalnirii iti vor releva o parte din tine, o parte care creaza, de data aceasta in interiorul tau, acea Realitate despre care vorbeam mai sus. Dar si daca ai claritate si viziune in legatura cu ceea ce esti si modul in care iti exprimi Esenta Interioara, vin, pentru ca noile oglinzi si vechile oglinzi in care te privesti – adica ceilalti participanti la seara – iti vor dezvalui noi si noi aspecte ale tale pe care poate nu le poti vedea la fel de clar ca atunci cand te privesti in oglinda. haideti sa creem acest joc, sa ne privim in profunzime pe noi si pe ceilalti, fara a judeca, si sa ne observam unii altora setul de convingeri limitative ce se nasc din asteptarile celorlalti in ceea ce ne priveste. Si apoi sa observam cum toate aceste elemente se contureaza ca alte convingeri limitative, prectic neeliberand acea minunata stare de plutire esentialmente caracteristica sufletului.

Vino deci miercuri 11 septembrie sa daramam orice farama de limitare ce opune rezistenta in interior la schimbare, la evolutie, de la ora 19:00, in aceiasi mansarda plina de perne si schimburi minunate de energie si informatii, sau macar sa ne percepem prin ochii celorlalti mai aproape de ceea ce suntem cu adevarat. Prezenta la eveniment nu este conditionata decat de dedicatia sufletului fiecaruia, donatiile fiind la latitudinea voastra, atunci cand simtit ca merita rasplatite timpul, energia, informatiile, logistica.

Scurt si la obiect: inscrierile se fac la adresa de email contact@noulpamant.ro. Va asteptam cu drag si pe voi cei creati din limitare si pe cei din nelimitare, pentru ca viata din voi e viata e din mine si viceversa. Haideti sa jucam acest joc, sa vedem ne conformam sau ne exprimam Divinitatea din noi? Ghici…

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Centru samanic pentru „adus” ploaia descoperit in Africa de Sud

Ridicandu-se la peste 300 m deasupra nivelului terenului inconjurator, dealul de la Ratho Kroonkop, din Africa de Sud a fost...

Închide