Serile Noului Pamant – 10 aprilie 2013 – Managementul fricilor

0

Buna ziua Calatorule! Tu si cu mine, la fel ca toti ceilalti care compun acest minunat organism ce se cheama Umanitate, suntem aici in planul fizic pentru a invata. Acest a invata are intotdeauna doua conotatii: a fi invatat si a invata. Din aceste doua componente – care exista datorita Legilor Creatiei ce compun lumea pe care o percepem ca existenta intre doua limite opuse, fie ca e vorba despre bine si rau sau intuneric si lumina – noi strangem toate informatiile, trairile si energia necesare evolutiei noastre. Pe cat de mult putem privi in profunzimea lucrurilor pe atat de mult putem accelera procesul nostru evolutiv si in acelasi timp sa ne eliberam de griji, de nevoie, de suparare.

De aceea am cautat un mod prin care mesajul nostru sa ajunga la voi si astfel s-a nascut Noul Pamant. Nu cu mult timp in urma am pornit o alta initiativa, care s-a asezat in firescul lucrurilor langa articolele postate pe site, ca o crestere normala, ca niste crengi pentru un copac, in cazul de fata Copacul cunoasterii: Serile Noului Pamant. Asadar, am crescut crengile pentru ca pe ele sa creasca frunze si flori – darurile noastre pentru voi: aer curat, frumusete, liniste sufleteasca. Serile Noului Pamant sunt aceste flori si frunze pentru ca in cadrul lor atacam probleme de viata de zi cu zi pe care le putem aborda de o maniera diferita, astfel incat sa putem sa extragem lectiile din spatele experientelor si sa ramanem in acelasi timp senini si plini de viata si de acum inainte avem intentia de a repeta aceste intalniri in fiecare miercuri, de fiecare data abordand o noua tema.

Haideti sa stam impreuna doua ore si sa tesem impreuna o imagine noua pe care sa o asezam fiecare in sufletele noastre pentru a putea sa pasim senini prin viata si sa ne bucuram de fiecare clipa, oricare ar fi incarcatura ei, sa ajungem, fiecare in modul sau unic, sa ne atingem potentialul din aceasta viata si sa devenim cea mai buna versiune pe care o putem manifesta aici si acum. Si apoi sa mai facem un pas… si inca un pas. Sa urcam pe spirala evolutiei in cercuri din ce in ce mai stranse, sa ajungem, fiecare, sa putem intinde o mana de ajutor in zona de umbra de unde tocmai am iesit si sa oferim Cerului un zambet, mereu, pentru ca ne-a sustinut si ne sustine in fiecare clipa in tot ceea ce facem. Sa eliberam lumea aceasta de limitari si pre-judecati si sa scoatem la iveala minunea care este sufletul nostru, sa-l lasam pe el sa se exprime prin intermediul nostru, pentru ca acolo este de fapt adevarata noastra esenta exprimabila in fizic.

In consecinta va invitam miercuri, 10 aprilie 2013 la ora 19:00, la Restaurantul Omra, intr-un spatiu intim dar deschis, in apropierea centrului Bucurestiului, sa atacam o tema care cu siguranta ne-a „atins” macar cel putin o data in viata pana acum: FRICA. Sa aducem aceasta lectie a vietii intr-o constiinta noua si de ce nu, sa invatam cum sa facem o operatiune care e caracteristica lumii de azi – managementul – cu o energie care e veche de cand lumea. Sa transformam cu aceasta ocazie si „intelesul asociat” cuvantului Management si sa-l folosim pentru o curatare interioara, pentru eliberare, pentru frumos. In acest fel transformam in acelasi timp si problema de baza ce ne tine pe loc intr-o anumita pozitie in viata – frica – si dam si o nuanta pozitiva unei caracteristici a societatii consumiste de azi, practic efectuand o operatiune de improspatare a mediului, care ne conduce catre Noul Pamant. Haideti deci sa facem Managementul fricilor impreuna!

Pentru a putea participa la eveniment va sugeram o donatie minima de 20 ron pentru a putea acoperi costurile gazdei noastre care ne-a pus cu inima deschisa la dispozitie spatiul in care ne vom intalni de acum incolo in fiecare miercuri si pentru facilitatotorii evenimentului, daca simtiti si credeti ca intalnirea v-a adus ceva pozitiv in viata sau v-a schimbat in vreun fel perspectiva asupra vietii. Ii asteptam insa cu mare drag si pe cei care nu isi permit donatia minima! Inscrierile se fac la adresa: contact@noulpamant.ro

 .Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Trasand trecutul – noi descoperiri la Nazca – partea 3

Profesor Anthony Aveni - Cultul apei Anthony Aveni compara liniile de la Nazca cu liniile din Cuzco [dreapta]. Acele linii au...

Închide