Evenimente recomandate

0

Luna de luna incercam sa oferim oamenilor pasi concreti catre a se re-descoperi si pentru a re-deveni acele sfere curate de lumina care suntem in esenta. Astfel, pe langa Serile Noului Pamant am placerea sa va mai invit la doua evenimente pe care deja le-am stabilit pentru luna iunie, pe langa Agenda Serilor Noului Pamant – ce contine patru eveniminete pentru luna iunie – pe care o vom publica in zilele care urmeaza. Despre ce este vorba? Despre doua evenimente de vindecare, primul dintre ele pe data de 8 si 9 iunie in care vom pasi in universul Ho’oponopono, EFT si terapie cu magneti, insa si intr-o calatorie de constientizare a lectiilor din spatele prolemelor care se manifesta in viata noastra, numit: Eliberare emotionala, vindecare si resetarea limitelor. Cel de-al doilea este un eveniment pe care il sustinem lunar, acesta fiind Ritualurile Munay Ki, o transmisie de lumina de la samanii andini din poporul Laika, eveniment programat pentru data de 15 si 16 iunie. Pentru evenimentele din cea de-a doua jumtate a lunii iunie vom reveni cu un nou post in momentul incare le vom fi stabilit.

Elibe emotionala - future image copy

Eliberare emotionala, vindecare si resetarea limitelor – o calatorie in 3 pasi catre fericire

  • EFT (tehnica de eliberare emotionala)
  • Ho’oponopono
  • Autoanaliza si constientizare
  • Exercitii NLP
  • Meditatii de eliberare a autolimitarilor si reluarea contactului cu propriul sine profund
  • toate acestea in 2 zile de lucru intensiv cu sine, toate acestea in 2 zile ce vor insemna un nou inceput de drum catre fericire, libertate si liniste interioara.

Fericirea, bucuria, libertatea si linistea interioara sunt parte din naturalul fiintei noastre profunde. Cu alte cuvinte, desi se poate ca inca sa nu stii sau sa nu crezi, tu esti bucurie, tu esti libertate, tu esti liniste si fericire… la esenta. Si atunci de ce pare ca viata ta nu manifesta decat un sir continuu de probleme si provocari carora uneori nu mai stii sa le faci fata? Pentru ca ai acoperit aceasta esenta cu programe de subconstient asupra carora nu ai controlul si care lucreaza de acolo, din umbra, modelandu-ti realitatea de o maniera de multeori neplacuta.

Si atunci, ce ai de facut?

continuarea:

Feature image  Munay-ki 15-16 iunie

Ritualurile Munay-ki – Bucuresti 15-16 Iunie

Te simţi izolat, singur într-o lume ale cărei taine ţi se par îndepărtate?
Eşti prizonierul visurilor celor puţini şi te zbaţi pentru a găsi un răspuns?
Cauţi calea de lumină ce va duce către tine?

Există un răspuns pentru orice întrebare, o cauză pentru orice efect, o cale pentru orice om. Trăim într-o lume în care conştiinţa se exprimă, poate, într-un procent mai mic decât ne-am dori. Suntem prinşi cumva în fuga cotidianului şi am uitat să întoarcem capul după prima rază de soare, după mirosul florilor de primăvară sau către zborul minunat al păsărilor. Sau să înţelegem zbaterile inutile sau problemele cu care ne confruntăm, parcă, la fiecare pas. Într-o lume în care omul este centrul universului dar a uitat cum să îşi exercite acest rol, calea şamanului e fără doar şi poate una dintre cheile ce poate aşeza în natural şi în firesc viaţa la nivel de manifestare.

Munay Ki este expresia care oglindeşte perfect ceea ce la nivel energetic se transmite prin ritualuri omonime. E calea către ceea ce şamanii numesc visarea conştientă a lumii, dezlegarea de karmă şi vindecarea la toate nivelurile, pentru că toate aceste aspecte sunt inter-conectate şi unul fără celelalte nu pot funcţiona. Ceea ce este minunat în legătură cu aceste ritualuri e nu numai natura lor luminoasă ci şi conţinutul lor ce reprogramează corpul de lumină cu informaţiile necesare transformării complete la nivelul conştiinţei, efectele fiind direct proporţionale cu intenţia şi energia pe care cel care le primeşte le investeşte în creşterea acestor procese.

continuare:

Va asteptam cu drag, stiind ca Universul aseaza oamenii exact acolo unde trebuie sa fie atunci cand trebuie sa fie. Seara minunata!Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Dumnezeu spune DA intotdeauna

A cunoaste partial adevarul e ceva, insa a aplica aceste reguli in viata de zi cu zi poate fi o...

Închide