Agenda SERILOR NOULUI PAMANT

1

Prieten drag, OM, suflet frumos, daca privesti in profunzimea vietii, la esenta, ai sa gasesti inevitabil aceiasi lumina si culoare ce formeaza toate manifestarile planului fizic. Vei ramane mut atunci cand te vei simti efectiv parte din acest organism minunat caruia unii ii spun Dumnezeu iar altii viata. Si pentru ca Noul Pamant e un loc din inima ta, din inima mea, din sufletul nostru, pentru ca a fost un vis si acum e un drum pe care pasim impreuna si eu si voi si Valentin si pentru ca am ajuns deja intr-un punct in care contactul virtual a devenit „mic” pentru ceea ce ne dorim de la acest „loc”, am inceput sa ne intalnim in fiecare miercuri de acum incolo pentru a putea depana povestea noastra, impreuna, mai departe.

Daca pana acum am explorat doua fire de nisip din planul constiintei noastre (fricile si managementul acestora si karma legata de copilarie si de copilul interior), aseara am calcat cu pasi siguri pe taramul intentiilor si am cautat sa largim, atat cat putem si noi si cat fiecare isi da voie la nivelul de evolutie al fiecaruia, perspectiva asupra vietii si sa atragem atentia asupra unor aspecte pe care poate le tineati in asteptare, in re-amintire. Aseara am avut placerea si onoarea sa o primim in banca intai si pe Camelia Radu, care ne-a impartasit putin din cunoasterea si bunatatea ei, oferindu-ne o picatura din darurile ei, nascute (dupa cum spunea si ea) din acele doruri si chemari care vin din suflet si fac parte din intentia primordiala cu care am venit in aceasta lume (ca alegere la nivel de suflet constient). Inchizand cea de-a treia Seara a Noului Pamant intr-un triunghi luminos, am decis sa extindem acest moment elaborand calendarul lunii mai.

Desigur ca temele pe care le abordam pot fi completate si de voi, dialogul fiind absolut necesar pentru functionarea organismului universal, asa ca asteptam reactiile voastre la deja discutatele teme, teme viitoare posibile sau insight-uri in legatura cu ce s-a discutat sau urmeaza sa discutam. Orice schimb de informatii si energie e benefic pentru ca solidifica acele legaturi nevazute care deja s-au creat intre noi in momentul in care ne-am pus atentia pe acest loc din inima care se cheama Noul Pamant. Pentru ca urmatoare miercuri pica in data de 1 mai vom trece peste aceasta data si vom reveni in data de 8 mai 2013 cu urmatoarea tema, desfasurarea lunii mai fiind urmatoarea:

14.05.2013 – Serile Noului Pamant – LUPTA versus ACCEPTARE

22.05.2013 – Serile Noului Pamant – CAUZALITATEA – De ce suntem AICI si ACUM?

29.05.2013 – Serile Noului Pamant – BINELE  & ETICA – Linia de demarcatie

Asadar, daca ati mai fost la o seara a Noului Pamant va re-asteptam cu drag ca sa tesem impreuna panza pe care ideile inaltatoare sa creasca precum seminte de lumina, daca nu, va asteptam sa ne re-gasim cu drag si cu intentia clara si stabilita de a misca macar un fir de energie din voi, pentru a putea incepe o schimbare benefica tuturor, schimbare ce poate sa ne conduca, atat pe voi cat si pe noi, acolo unde sufletul nostru stie ca trebuie sa ajunga: ACASA. Lumina in ganduri!

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
O perspectiva diferita

Exista un trib in Africa unde data nasterii unui copil nu este ziua in care se naste si nici ziua...

Închide