Browsing: Dăruiește Inspirație

Dăruiește Inspirație
0

Natura este perfecțiune. Acest lucru nu înseamnă că materailele ei nu pot fi aranjate într-un…

Dăruiește Inspirație
0

Potrivit credințelor antice, copacul Kalpa ar trebui venerat pentru că are o conexiune puternică cu divinitatea și înseamnă mult mai mult decât împlinirea dorințelor oamenilor.

El este un obiect sacru în cosmologia buddhistă și jainistă și este deseori menționat în literatura sanskrită din cele mai vechi surse și în miturile hinduse. În credințele religioase hinduse, Kalpavriksha este considerat copacul vieții – ”Copacul Lumii” menționat în scripturile vedice.

Dăruiește Inspirație
0

Hobbitowa”. Câțiva prieteni l-au ajutat la construcția structurii din lemn rotund sau alte operațiuni care necesitau mai mult de o persoană, însă majoritatea lucrărilor le-a făcut chiar el. Bogdan spune:

„Este greu de crezut, însă dacă îți urmezi visele și le dedici destul timp și nervi, totul pare să fie posibil!”

Casa având un living room, o baie și două dormitoare are aproximativ 45 metri pătrați. Bogdan a folosit lemn de la sălciile din zonă, argilă pentru tencuiala interioară, var pentru tencuiala exterioară, chirpici și pietre pentru ziduri. Podeaua este făcută felii subțiri din lemn.

Dăruiește Inspirație
0

În momentul în care Zach Both, 23 de ani, și-a dat demisia pentru a călători într-un microbuz modifcat, el nu și-a folosit nou găsita libertate doar pentru a trăi și a se plimba prin țară – el a pornit într-o misiune de a-i ajuta pe ceilalți să facă același lucru. Zach, ce lucrează ca producător de filme în mișcare, a modifcat un vechi microbuz Chevrolet, transformându-l într-un studio contemporan minunat, echipat cu panouri solare și chiar un sistem home thater. Ca să își împărtășească experiența și cunoașterea, el a creat un website numit The Vanual, unde găsim un ”ghid complet pentru libertatea totală” incluzând fiecare pas necesar pentru modificarea propriului microbuz.

1 2 3 5