Cel mai bun dezumidificator 2023: Ghid de cumpărături

Ghidul de cumpărare pentru cel mai bun dezumidificator vă va permite să aflați toate informațiile esențiale pe care trebuie să le știți despre achiziționarea unor astfel de dispozitive. Marile site-uri de comerț electronic oferă o gamă largă de dezumidificatoare, dar alegerea celui potrivit pentru casa dumneavoastră este adesea dificilă.

Pe măsură ce citiți mai departe, veți afla despre toate caracteristicile și funcțiile tehnice de care trebuie să țineți cont la cumpărare.

Cele mai bune dezumidificatoare: Recenzii, sfaturi și opinii

Aceasta este lista cu cele mai bune dezumidificatoare din 2023

 • Omasi Dezumidificator pentru case
 • Hysure – Dezumidificator electric
 • Dezumidificator Pro Breeze 12L
 • Mini-deumidificator UGHEY DH-CS03
 • Inventator Dezumidificator portabil EVA ION
 • Olimpia Splendid 01958 Aquaria Slim 14 P
 • Inventator EVA II PRO ION
 • Dezumidificator TROTEC Design
 • Dezumidificator portabil Ariston Deos 12
 • Dezumidificator Toyotomi TD-C1420 Anti-Mould Dehumidifier
 • Mitsubishi Electric MJ-E14CG-S1
 • De’Longhi Tasciugo Ariadry DD230P
 • … și multe altele în secțiunea de recenzii!

Acum că sunteți destul de familiarizați cu modul în care funcționează un dezumidificator și cu toate caracteristicile pe care ar trebui să le posede, să ne concentrăm asupra celor mai bune dezumidificatoare de pe piață. Pe eMag, în magazinele locale sau în orice comerț electronic online, este dificil să alegi exact produsul potrivit pentru nevoile tale.

Pe măsură ce veți citi mai departe, veți putea identifica diverse dispozitive pe care vă recomandăm să le cumpărați, defalcate pe categorii de preț, astfel încât să vă puteți orienta imediat către produsul potrivit pentru dumneavoastră, ținând cont și de bugetul disponibil.

Cel mai bun dezumidificator ieftin (în jur de 500 lei)
Omasi Dezumidificator pentru case

Dezumidificator Omasi

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Dezumidificatorul Omasi este special conceput pentru mediul casnic. Are o capacitate remarcabilă de a elimina până la 300 ml de umiditate pe zi, datorită capacității rezervorului său de până la 600 ml de apă.

O caracteristică foarte importantă este sistemul de închidere automată, care îl face durabil și sigur. Atunci când rezervorul este plin, aparatul se oprește automat, protejând siguranța tuturor și reluând funcționarea numai după ce este golit cu grijă. Acest dezumidificator se remarcă prin consumul redus de energie, funcționând cu performanțe deosebite fără a risipi energie.

Datorită dimensiunilor sale compacte, este plăcută la vedere și poate fi amplasată în orice încăpere. Este ușor de mutat în toate încăperile și poate acoperi până la 15 metri pătrați. Curățarea este elementară, iar recipientul este foarte ușor de scos și golit.

Omasi Home Dehumidificator 600ml, dezumidificatoare portabile absorb apa 300ml/24h,...

Omasi Home Dehumidificator 600ml, dezumidificatoare portabile absorb apa 300ml/24h,…

 • ➤ Dezumidificare eficientă:Noul dezumidificator Omasi în versiune mini electrică elimină până la 300 ml de umiditate pe zi, iar rezervorul are o capacitate de 600 ml.Elimină rapid…
 • ➤ Oprire automată:Dezumidificatorul Omasi a fost aprobat de CE, este un aparat electric extrem de sigur.Când rezervorul de apă atinge capacitatea maximă, se oprește…

Hysure – Dezumidificator electric

Hysure este un dezumidificator electric cu un rezervor detașabil, cu o capacitate mare și capabil să rețină până la 750 ml de umiditate pe zi. Acest lucru are ca rezultat un mediu mai proaspăt și mai curat, fără mirosuri neplăcute.

Datorită designului său, are un mâner care îl face perfect pentru transport, iar designul său atractiv îl diferențiază de alte produse, făcându-l modern și grațios. Este ușor de pornit, este echipat cu un buton de control și cu o oprire automată care se declanșează atunci când compartimentul este plin de apă. Deosebit de silențios, la 30dB, acest dezumidificator este practic silențios și, prin urmare, poate fi utilizat și în dormitor.

Datorită eficienței sale, este perfect pentru orice mediu, de la camerele unui apartament, la pivniță, la spații mai mari, cum ar fi un garaj. Acesta reduce poluarea și absoarbe toate substanțele nocive din aer, purificând aerul și îmbunătățind calitatea mediului înconjurător.

Dezumidificator de casă, dezumidificator electric portabil Hysure 2000 ML împotriva mucegaiului și...

Dezumidificator de casă, dezumidificator electric portabil Hysure 2000 ML împotriva mucegaiului și…

 • Vă rugăm să rețineți: Eficacitatea dezumidificatoarelor Hysure depinde de temperatură, umiditate și dimensiunea camerei. Vă recomandăm să îl folosiți pentru prima dată, să îl puneți în…
 • Ecologic: În comparație cu kitul tradițional de eliminare a umezelii, dezumidificatorul Hysure poate fi folosit în mod repetat și nu va afecta mediul natural din cauza…

Dezumidificator Pro Breeze 12L

Pro Breeze este un dezumidificator de 12 litri cu un afișaj complet digitalizat. Capacitatea sa este destul de mare și este capabil să colecteze până la 12 litri de umiditate în fiecare zi, ceea ce îl face ideal pentru persoanele care locuiesc în medii deosebit de mucegăite.

Este capabil să usuce rufele, eliminând condensul care se creează, datorită compresorului sofisticat care funcționează continuu cu o scurgere specială. Datorită dimensiunilor sale, este capabil să elimine 80% din umiditatea din orice încăpere.

Echipat cu senzor automat de umiditate, sistem de dezghețare și trei moduri de funcționare diferite. Sistemul de închidere automată în caz de umplere îl face perfect sigur, iar greutatea și dimensiunile sale îl fac potrivit pentru toate mediile, chiar și pentru cele mai mici.

Mini-deumidificator UGHEY DH-CS03

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Mic, manevrabil, portabil, potrivit pentru uz personal și pentru a menține hainele uscate în interiorul dulapurilor, mini-deumidificatorul Ughey ajută la prevenirea formării mucegaiului și purifică aerul de praf și acarieni. Fabricat în întregime din ABS, un material durabil, dar ușor, este suficient de mic pentru a fi utilizat în încăperi mici (10-25 m²). Ideal în baie și bucătărie, este eficient și în alte zone ale casei, cum ar fi garajul și pivnița. Are un consum redus (doar 23 de wați de putere) și un impact redus asupra mediului, deoarece utilizează un sistem de dezumidificare semiconductor (tehnologie Peltier), care nu eliberează gaze nocive și este dotat cu reglare automată; nivelul de umiditate poate fi, de asemenea, personalizat prin setarea parametrilor direct de pe ecranul „touch”.

Poate absorbi până la 450 ml de apă pe zi din aerul umed la o temperatură de 30 °C. Funcția de deconectare automată detectează nivelul apei și, atunci când se atinge 80% din capacitatea rezervorului (750 ml), oprește funcționarea dispozitivului, aprinzând simultan LED-ul roșu pentru a semnala necesitatea de a goli recipientul de colectare.

Silențios (35 dB) și echipat cu un sistem de control al zgomotului, poate fi lăsat să funcționeze și noaptea și în timpul orelor de studiu sau de lucru. Rezervorul transparent este iluminat de o lumină LED în 7 culori, care poate fi selectată în funcție de preferințe sau setată pe modul de schimbare automată sau chiar oprită.

Foarte economic și rentabil, eficiența și consumul redus de energie sunt apreciate. Reducerea umidității îmbunătățește, de asemenea, calitatea aerului, care este purificat, ajută la eliminarea prafului și, în consecință, contracarează răspândirea acarienilor, a bacteriilor și a polenului în mediul înconjurător. Acest lucru îl face foarte util ca dezumidificator personal pentru persoanele care suferă de alergii sau pentru a igieniza aerul din dormitoarele copiilor.

Dezumidificator de cameră UGHEY Home, 750 ml, 7 culori LED, absorbant electric de umiditate, oprire automată,…

 • 【Funcție dublă】 Renunțați la pașii greoaie, trebuie doar să apăsați butonul de comutare de pe panoul tactil, mașina se adaptează la mediul înconjurător, reglează automat nivelul de…
 • 【Design ecologic】. Produsul adoptă designul de condensare și dezumidificare a semiconductorilor de temperatură scăzută, corpul este fabricat din material ABS sigur și inofensiv, fără…

Dezumidificator portabil Auzkin

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Mici atât ca preț, cât și ca dimensiuni (5,7 x 5,7 x 8,9 inci) și ușoare (cântărește mai puțin de 1,5 kg), dezumidificatorul portabil pentru camere mici de la Auzkin este la îndemână și poate fi amplasat chiar și în spații înguste. Are un rezervor de colectare a apei destul de limitat (1 l), luminat de lumini LED în 7 culori diferite interschimbabile. Respectă mediul înconjurător, deoarece nu folosește absorbanți chimici pentru a colecta umiditatea din aer, ci utilizează tehnologia termoelectrică modernă Peltier, care nu numai că este complet durabilă și ecologică, dar economisește și o cantitate considerabilă de energie.

Tehnologia utilizată funcționează prin intermediul unui sistem de condensare a umidității aspirate, care se depune pe elementul Peltier și este transformată de acesta din urmă în picături de apă, care sunt turnate și colectate în rezervor. Are o putere de ieșire de numai 40 de wați și un consum foarte redus, estimat la 0,96 kW pentru 24 de ore de funcționare continuă. De asemenea, datorită metodei de absorbție utilizate, care nu implică utilizarea unui compresor, este silențios (39 dB) și poate fi lăsat să funcționeze chiar și pe timp de noapte. Funcția de deconectare automată atunci când rezervorul este aproape plin (700/800 ml) previne riscul de revărsare.

Funcționarea corectă a acestui mic dispozitiv este garantată de producător timp de 12 luni și acoperită de opțiunea de înlocuire în cazul în care sunt detectate defecte tehnice sau structurale, în timp ce asistența pentru clienți este asigurată pe toată durata de viață a dezumidificatorului. Asistența pentru clienți este eficientă și prezentă, cu diverse canale de contact, inclusiv e-mail. Raportul preț/calitate este excelent.

Dezumidificator portabil EVA ION

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Cu un design elegant, pătrat și inovator, într-o structură robustă și cu economie de spațiu, EVA ION de la Inventor este un dispozitiv capabil să absoarbă până la 12 litri de umiditate pe zi. Stabil și, în același timp, foarte ușor de manevrat datorită mânerului ergonomic și roților robuste încorporate în bază, care permit mobilitatea optimă a dispozitivului și poziționarea sigură în orice mediu.

În comparație cu alte dispozitive din clasa sa, acesta este echipat cu multe caracteristici suplimentare:

 • Funcția „Silent”, care permite funcționarea în modul silențios;
 • Funcția „Pornirea și oprirea automată”, care este activată chiar și după o pană de curent;
 • Funcția „Memory”, care salvează și repetă setările selectate;
 • „Modul CONT”, dedicat uscării rufelor;
 • Funcția de „ionizare”, care îmbunătățește calitatea aerului, eliminând microorganismele, fumul și mirosurile neplăcute;
 • Funcția „Fresh”, prin activarea căreia aparatul acționează și ca un aparat de aer condiționat, returnând aer proaspăt datorită gazului refrigerant de ultimă generație R290, complet ecocompatibil, cu un impact foarte redus asupra mediului și cu o distrugere zero a stratului de ozon.

Este echipat cu un temporizator care poate fi programat de la 50 de minute la 24 de ore și un afișaj digital cu un panou de control tactil, pe care se poate vedea indicarea procentului de umiditate din aer.

Parametrii de umiditate pot fi personalizați, tot prin intermediul afișajului, într-un interval de umiditate relativă de la 35 la 85%: atunci când se ating valorile presetate, unitatea intră automat în modul de economisire a energiei. Rezervorul de colectare mare (2 l) și transparent permite afișarea nivelului de apă colectată și este echipat cu protecție împotriva revărsării accidentale.

Însoțit de o garanție de 2 ani, acest dezumidificator funcționează conform așteptărilor cumpărătorului. Raportul preț/calitate este considerat unul dintre cele mai bune din categoria sa.

Olimpia Splendid 01958 Aquaria Slim 14 P

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Design ultra-subțire (185 mm grosime) pentru Aquaria Slim de la Olimpia Splendid, un dezumidificator compact și ușor, foarte manevrabil datorită roților sale pivotante și mânerului integrat în partea superioară.

Acesta absoarbe până la 14 l de umiditate pe zi într-un volum maxim de 45 m³ și este echipat cu o funcție de drenare continuă a condensului într-un recipient extern sau prin colectare în rezervorul cu o capacitate de 2 litri; atunci când rezervorul este plin, dispozitivul activează în mod autonom oprirea și semnalează necesitatea de a goli recipientul de colectare. Prin intermediul temporizatorului integrat, funcționarea dispozitivului poate fi programată pe o perioadă de 24 de ore. Funcția „Pure system” activează filtrul de praf care purifică aerul, eliberându-l chiar și de cele mai fine particule de praf și polen.

Sistemul de dezumidificare utilizează gazul refrigerant natural și ecologic R290, care are un impact foarte redus asupra mediului (GPW=3); deoarece nu utilizează un compresor, este foarte silențios (42 dB), astfel încât este potrivit pentru utilizarea în dormitoare și la locul de muncă. Considerat unul dintre cele mai bune dezumidificatoare din categoria de preț mediu, este fiabil și are un raport cost/performanță excelent.

Caracteristica sa cea mai apreciată este compactitatea care, combinată cu designul său subțire, îl face ușor de transportat și îl face versatil și adaptabil la diferite medii. Deși are puține funcții, aproape toate mai degrabă „de bază”, funcționează foarte bine și fără întreruperi, este ușor de programat datorită cronometrului integrat și permite stabilirea programelor de activitate pe o perioadă de timp care acoperă întreaga zi.

Cel mai bun dezumidificator Calitate/Preț (Între 600 si 800 lei)

Inventator EVA II PRO ION

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Un model inovator pentru casă, care se mândrește cu unele dintre cele mai bune produse de pe piață. Dezumidificatorul Inventor EVA II PRO ION este foarte elegant și robust în același timp, realizat pentru a reduce impactul sonor în timpul funcționării.

Datorită roților sale practice, poate fi amplasat oriunde, chiar și pe podele sensibile. Capacitatea de dezumidificare este de 20 de litri pe zi, cu un rezervor frontal care acumulează toate mirosurile neplăcute din mediul înconjurător. Panoul de control este digitalizat, indicând procentul de umiditate din aer și, de asemenea, rezultatul în timpul funcționării.

Pot fi setați parametri personalizați, cum ar fi nivelul de umiditate la care dispozitivul trebuie să înceapă să funcționeze. Echipat cu un sistem de economisire a energiei, acesta duce la economii considerabile de costuri.

Inventor EVA II PRO ION, dezumidificator compact portabil, ionizator, dezumidificare, dezumidificare...

Inventor EVA II PRO ION, dezumidificator portabil compact, ionizator, dezumidificare, dezumidificare…

 • Eliminarea umidității 20L pe zi, potrivit și pentru spații mari. Design modern și elegant și consum redus de energie. Doi (2) ani de garanție a inventatorului.
 • Funcții: Ionizator, dezumidificare inteligentă, uscător de rufe, Turbo, temporizator de 24 de ore, dezghețare automată, pornire și oprire automată, dezumidificare continuă și scurgere opțională…

Dezumidificator TROTEC Design

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Trotec a dezvoltat un dezumidificator care este foarte plăcut din punct de vedere estetic și extrem de funcțional. Caracteristicile sale îl fac perfect pentru orice mediu, în special pentru persoanele care locuiesc cu copii și persoanele în vârstă. Aerul este perfect curățat și dezumidificat datorită funcționării continue.

Acesta este echipat cu un sistem de uscare a rufelor și de dezghețare automată. Acesta este controlat prin intermediul unui afișaj care arată toți parametrii utili, cum ar fi necesitatea de a curăța filtrul, setarea de noapte, blocarea pentru copii, ventilația, direcția de curgere, cronometrul de 24 de ore. Dezumidificatorul are o estetică perfectă pentru toate încăperile, cu roți convenabile pentru transportul în toate camerele și o conexiune pentru drenaj extern.

Odată ce rezervorul atinge nivelul maxim, acesta indică, prin intermediul unui indicator luminos, necesitatea de golire și se oprește pentru a asigura performanțe ridicate și siguranță maximă.

Dezumidificator portabil Ariston Deos 12

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Solid și cu linii esențiale, dezumidificatorul Ariston Deos 12 are dimensiuni conținute care îl fac extrem de ușor de manevrat. Compactitatea structurii se reflectă în capacitatea rezervorului, care este limitată (2 l), dar este totuși un dispozitiv care poate absorbi până la 12 l de umiditate pe zi.

Consumul maxim de energie este de 250 de wați, iar nivelul de zgomot este destul de scăzut (46 dB), astfel încât poate fi utilizat și în mediile de lucru și de studiu sau în timpul orelor de somn; funcționalitatea sa este optimizată atunci când este amplasat în încăperi de până la 35 m². Deoarece nu are un sistem de comprimare, este foarte sustenabil datorită utilizării gazului refrigerant natural R290, care are un impact foarte redus asupra mediului. Echipat cu un control electronic al nivelului ideal de dezumidificare, are un sistem care menține un nivel constant de umiditate ambientală.

Acesta conține un filtru anti-mucegai și antibacterian foarte eficient, care garantează difuzarea aerului igienizat chiar și de polen și alergeni. Foarte funcțional în încăperile de dimensiuni medii, acesta poate fi programat în modul continuu, împiedicând astfel ca aparatul să intre în modul stand-by dacă atinge nivelul de umiditate pe care l-a detectat independent ca fiind ideal.

A apreciat manevrabilitatea și relația dintre cost (considerat în media aparatelor de acest gen) și performanță, punctual și fără probleme.

Dezumidificator Ansio 12L/zi

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Construcție solidă și stabilă într-un design minimalist și modern pentru dezumidificatorul Aeropura, unul dintre cele mai recente modele distribuite de ANSIO. Portabilitatea și deplasarea acestui dispozitiv nu foarte ușor (12,5 kg) este facilitată de cele patru roți, care pot fi blocate pentru o siguranță sporită.

Acesta extrage până la 12 l de apă pe zi și o toarnă într-un rezervor destul de mare (2,3 l), care poate fi ușor de îndepărtat și înlocuit după golire; de asemenea, în pachetul de vânzare este inclus un tub de drenaj extern, care este util dacă alegeți opțiunea de funcționare continuă pentru perioade lungi de timp, ideal pentru mediile cu umiditate persistentă sau cu tendință de a dezvolta mucegai.

Ecranul digital „touch” conține comenzile și afișează nivelul de umiditate din încăpere, detectat de senzorul automat; ușor de utilizat, acesta permite utilizatorului să personalizeze nivelul de umiditate a aerului (de la 30 la 80%). În plus, atunci când se atinge nivelul de umiditate setat în încăpere, funcția de autoreglare întrerupe funcționarea dispozitivului.

Pornirea și oprirea automată pot fi programate până la 24 de ore, în timp ce funcția de memorare permite repornirea aparatului în același mod ca și în sesiunile de lucru anterioare. Acesta este echipat cu o funcție specială pentru uscarea rufelor și poate fi activat în modul „doar ventilator”; alte funcții includ un sistem de siguranță „blocare pentru copii”, dezghețarea automată și oprirea dispozitivului atunci când rezervorul este plin, cu un semnal atunci când se atinge limita de nivel.

Raportul preț/calitate este considerat foarte bun. Este considerat un dispozitiv durabil și fiabil, care își îndeplinește sarcinile fără probleme și nu se strică în timpul ciclurilor de lucru. Serviciul clienți este util și eficient.

Toyotomi TD-C1420

Puternic și silențios, dezumidificatorul TD-C1420 este una dintre cele mai recente oferte ale mărcii japoneze Toyotomi, un producător de top de articole de aer condiționat, cu o prezență în domeniu care a început în 1949. Este un dispozitiv cu un design tipic japonez, minimalist și elegant, solid și relativ greu (15 kg), dar ușor de manevrat și de transportat, datorită și celor 4 roți de la bază, care alunecă ușor pe orice suprafață.

Extrage până la 20 l de apă pe zi, igienizând mediul din casă de umiditate, mucegai, spori și alergeni datorită filtrului cu cărbune activ, care este ușor de îndepărtat și de spălat sub jet de apă. Datorită tehnologiei moderne „desicant”, usucă rufele rapid, dar delicat, prevenind formarea de mirosuri neplăcute pe haine din cauza stagnării prelungite a umidității de la spălare.

Afișajul cu LED-uri din partea superioară permite un control precis al nivelului de umiditate, în timp ce temporizatorul vă permite să setați durata activității și oprirea automată. Inspirată de criteriile de durabilitate, utilizarea unui gaz natural nou dezvoltat, ecologic (R-290), conferă acestui dezumidificator o eficiență sporită și un consum redus de energie (0,205 kWh).

În utilizarea continuă, nu se detectează probleme deosebite; achiziționarea sa este recomandată atât pentru performanțele sale punctuale, cât și pentru nivelul redus de zgomot, care îl face utilizabil chiar și pe timp de noapte.

Dezumidificator anti-mucegai, Toyotomi |TD-C1420, excelență japoneză, 20 de litri pe 24 de ore, filtru...

Dezumidificator anti-mucegai, Toyotomi |TD-C1420, excelență japoneză, 20 de litri pe 24 de ore, filtru…

 • [ANTIMUFFA] Silențios și puternic, dezumidificatorul nostru compact extrage până la 20 de litri pe zi, menținându-vă casa fără umezeală și mucegai care vă deteriorează pereții și…
 • [AMBIENTE SALUBRE] Echipat cu un filtru cu cărbune activ, dezumidificatorul nostru va purifica aerul și, datorită nivelului corect de umiditate, vă va menține casa sănătoasă și…

Dezumidificator Pro Breeze 30L

Pentru detalii produs/pret – Click Aici

Un dispozitiv „inteligent” cu funcționalitate sporită, facilitată de posibilitatea de conectare la rețeaua de automatizare a locuinței și WiFi, acest dezumidificator de la Pro Breeze are o funcționare prin sistemul tradițional cu compresor.

Puternic și eficient, este capabil să absoarbă până la 30 l de apă la temperaturi cuprinse între 5 și 32 °C, cu un consum redus de energie; previne formarea mucegaiului în toate încăperile, de la sufragerie la dormitor, dar este deosebit de util în încăperile cu umiditate ridicată, cum ar fi baia, bucătăria și pivnița.

Rezervorul de colectare este mare (3 l) și are o fereastră de scurgere continuă cu țeavă de scurgere, care poate fi utilizată dacă se alege opțiunea de a conecta dezumidificatorul la sistemul de instalații sanitare și la o scurgere. Alegerea unei astfel de conexiuni permite utilizarea dezumidificatorului fără a fi necesară monitorizarea constantă a nivelului de umplere a rezervorului și este deosebit de utilă în cazul utilizării prelungite sau continue a dispozitivului.

Sunt disponibile două viteze, „confort” și „turbo”: activarea celei din urmă mărește viteza ventilatorului pentru o dezumidificare mai rapidă. Echipat cu afișaj digital cu LED-uri cu blocare a tastaturii, temporizator integrat și senzor automat de umiditate, care poate fi, de asemenea, setat la parametri personalizați. Odată ce este atins nivelul ideal de umiditate, unitatea se oprește automat, economisind astfel energie. Prin intermediul aplicației mobile gratuite, puteți controla activitatea dispozitivului și puteți face toate programările și setările disponibile și de pe smartphone-ul dumneavoastră.

Ușor de mutat datorită roților sale pivotante, este versatil și funcțional chiar și în încăperi foarte mari, unde umiditatea este persistentă, util pentru uscarea rufelor în interiorul casei, eliminarea condensului și prevenirea mucegaiului, datorită puterii și capacității sale de a absorbi până la 30 l de apă pe zi. Probabil dezumidificatorul „inteligent” cu cea mai bună reputație în rândul consumatorilor online.

Cele mai bune dezumidificatoare de top (1200 lei)

Mitsubishi Electric MJ-E14CG-S1

Acest model Mitsubishi Electric este realizat cu sisteme de înaltă calitate care îl fac silențios, cu un consum redus și cu o putere mare. Sistemul este echipat cu un sistem inteligent de uscare a rufelor, care este capabil să mențină o valoare foarte scăzută a umidității. Capacitatea dezumidificatorului este de până la 80%, cu un rezervor care poate conține până la 3,8 litri.

De asemenea, este ideal pentru suprafețe foarte mari. Sistemul detectează temperatura exterioară și stabilește nivelul de umiditate necesar în funcție de programul ales. Siguranță maximă concepută pentru copii, datorită unei funcționări care este întreruptă dacă un copil introduce din nefericire mâinile înăuntru.

Filtrul permite stocarea tuturor acarienilor și bacteriilor, astfel încât să se elibereze un aer perfect curat, ideal și pentru persoanele care locuiesc cu copii mici și persoane în vârstă, sau pentru cei cu dificultăți respiratorii.

De’Longhi Tasciugo Ariadry DD230P

Un dezumidificator cu o capacitate de 30 de litri, un rezervor extrem de încăpător și transparent, care permite vizualizarea cu ușurință a nivelului de apă din exterior. Sistemul patentat de eliminare a condensului face posibilă obținerea unui nivel de umiditate adecvat pentru fiecare încăpere, prin stabilirea timpilor și limitelor de funcționare.

Pompa robustă permite gestionarea convenabilă a nivelului, iar furtunul de 5 metri furnizat permite îndepărtarea ușoară a apei. Cu ajutorul gazului ecologic, acest dezumidificator De’Longhi Tasciugo Ariadry este capabil să reîmprospăteze aerul, fără a-l îngheța. Echipat cu un sistem de control al umidității și al temperaturii și cu un cronometru electronic practic.

Unul dintre cele mai bune sisteme de pe piață, cu sistem de evacuare și afișaj LCD mare pentru a regla toate funcțiile dezumidificatorului.

Oferta

De'Longhi Tasciugo DD230P Dezumidificatorul De'Longhi Tasciugo DD230P elimină umiditatea, Uscător, 30L pe zi,...

De’Longhi Tasciugo DD230P Dezumidificatorul De’Longhi Tasciugo DD230P elimină umiditatea, Uscător, 30L pe zi,…

 • DE’ LONGHI TASCIUGO DEHUMIDIFICATOR PORTABIL DE’ LONGHI TASCIUGO: Îndepărtează excesul de umiditate din aer, rezolvând orice problemă legată de umiditate și făcând din casa dvs. un loc sănătos și confortabil pe tot parcursul zilei.
 • SISTEM DOUBLU DE ELIMINARE A CONDENSULUI: Dezumidificatorul De’Longhi Tasciugo elimină condensul direct în rezervorul detașabil (capacitate rezervor 7L) sau printr-o țeavă externă cu scurgere…

De’Longhi DNS 65 Tasciugo AriaDry

Tasciugo Aria Dry DNS 65 este dezumidificatorul De’Longhi care combină experiența unei mărci de electrocasnice de top cu inovația unei tehnologii care asigură performanțe superioare.

Puternic și performant, cu cei 520 de wați ai săi, este capabil să elimine până la 6 litri de umezeală pe zi; în ciuda dimensiunilor și greutății (6,5 kg) în media aparatelor de acest gen, este solid și stabil, păstrând un design rotunjit și elegant.

Funcția de ionizare îmbunătățește calitatea aerului prin eliberarea de ioni negativi și reducerea cantității de praf, fum și alergeni; previne formarea mucegaiului și utilizează acțiunea unui filtru cu dublă acțiune, antipraf și antibacteriană.

Cea mai importantă inovație în sistemul de funcționare al acestui dezumidificator este tehnologia „Ziolit”, bazată pe utilizarea unui material, zeolitul, care absoarbe excesul de umiditate și înlocuiește complet gazele refrigerante utilizate în mod obișnuit și acțiunea compresorului, asigurând performanțe egale cu cele ale dezumidificatoarelor care utilizează metode tradiționale.

Fără activitatea unui compresor, dezumidificatorul DNS 65 Tasciugo Aria Dry este mai silențios (doar 34 dB de zgomot) și poate fi utilizat și pe timp de noapte.
Zeolitul este perfect eficient în absorbția umidității la orice temperatură: la 30 °C absoarbe până la 80 % umiditate, dar funcționează perfect în toate anotimpurile și în toate încăperile, chiar și în cele mai reci și în aerul cu umiditate ridicată.

Funcția „Swing”, realizată de aripioare oscilante care pot fi reglate în 3 poziții, modulează distribuția aerului și favorizează uscarea hainelor agățate în casă.
De asemenea, condensul poate fi drenat continuu, fie prin conectarea unui furtun mic pentru a canaliza apa direct într-un recipient extern, fie prin colectarea acesteia în rezervorul intern mare (2,8 l), care trebuie golit atunci când indicatorul arată că este plin.

Apreciat pentru designul său elegant și liniar, care poate fi integrat cu ușurință în orice stil de decor. Considerat unul dintre cele mai funcționale dispozitive de pe piață, este apreciat și pentru sistemul său inovator și durabil, precum și pentru puterea și eficiența sa.

De'Longhi Tasciugo AriaDry Light DNS65 Dezumidificator, uscător, purificator de aer,...

De’Longhi Tasciugo AriaDry Light DNS65 Dezumidificator, uscător, purificator de aer,…

 • DE’ LONGHI ARIADRY ARIADRY LIGHT PORTABIL DEHUMIDIFICATOR PORTABIL: Combinația dintre experiența De’Longhi în domeniul produselor de tratare a aerului și gustul inconfundabil în materie de design a dus la crearea unui nou aparat portabil,…
 • SILENȚIOS FĂRĂ COMPRESOR: datorită tehnologiei sale speciale fără compresor, emite doar 34db, fiind potrivit și în timpul nopții și în orice încăpere a casei; pentru camere de până la…

Ce este un dezumidificator și pentru ce

Un dezumidificator este un dispozitiv care, după cum reiese din cuvânt, elimină umiditatea din mediul în care este amplasat. Practic, o condensează și o transformă în apă, permițându-i să se adune în interior.

Există multe tipuri de dezumidificatoare pe piață, toate având aceeași funcție, dar care pot avea o serie de caracteristici suplimentare (de exemplu, răcirea camerei, uscarea rufelor) și, bineînțeles, performanțe și putere care pot varia foarte mult.

Umiditatea este dăunătoare și, în special cei care locuiesc în zone deosebit de umede, ar trebui să se asigure că în locuința sau la locul de muncă este instalat un dezumidificator. Îndepărtarea umidității din aer înseamnă să îl faci mai sănătos, îmbunătățind respirația, eliminând problemele de alergie sau astm, combătând răcelile și bolile și evitând apariția durerii.

Cum funcționează

Dezumidificatorul este foarte ușor de utilizat; se plasează într-o cameră și acționează asupra aerului. Sistemul, prin intermediul circuitului, transformă procentul de umiditate din aer în apă, aceasta fiind introdusă în rezervor, în timp ce aerul purificat părăsește aparatul.

Aparatele de pe piață sunt, desigur, de diferite tipuri, cele mai simple au, de obicei, și un rezervor mai mic și sunt perfecte pentru dulapuri sau camere mici.

Aparatele mai scumpe și, prin urmare, mai complexe, au mai multe funcții, filtre specifice pentru bacterii și acarieni, posibilitatea de a determina temperatura camerei și, de asemenea, nivelul de umiditate pe care doriți să îl eliminați. Acestea sunt ideale pentru încăperile mari și cu umiditate densă.

Este bine să nu confundați acest dispozitiv cu purificatoarele de aer, deoarece, în esență, acestea fac două lucruri diferite.

Clasamentul celor mai bine vândute dezumidificatoare

Acest clasament reprezintă cele mai bine vândute dezumidificatoare de pe eMag. Lista este actualizată în timp real.

#PrevizualizareProdusEvaluat
1Dezumidificator Dezumidificator „COMFEE” 20L / 24h, rezervor de 3L, control WIFI, control inteligent…
386 Recenzii
2CONOPU Home Dehumidifier 2300ML, dezumidificator portabil pentru dormitor, dezgheț...CONOPU Home Dehumidifier 2300ML, dezumidificator portabil pentru dormitor, dezgheț…
264 Recenzii
3Dezumidificator ANSIO 12 litri/zi, drenaj continuu, dezghețare, umidostat, bloc...Dezumidificator ANSIO 12 litri / zi, drenaj continuu, dezghețare, umidostat, blocabil…
198 Recenzii
4De'Longhi Tasciugo AriaDry Light DNS65 Dezumidificator, uscător, purificator de aer,...De’Longhi Tasciugo AriaDry Light DNS65 Dezumidificator, uscător de rufe, purificator de aer,…
130 Recenzii
5Dezumidificator de casă CONOPU, cu oprire automată și lumină LED colorată, actualizat...Dezumidificator de casă CONOPU, cu oprire automată și lumină LED colorată, actualizat…
43 Recenzii
6Dezumidificator Dezumidificator „COMFEE” 12L / 24h, bidon de 2L, afișaj LED, roți pentru deplasare,…
61 Recenzii
7EasyAcc Mini dezumidificator portabil 1200ml Dezumidificator de cameră mică, automat...EasyAcc Mini dezumidificator portabil 1200ml Dezumidificator de cameră mică, automat…
28 Recenzii

Cum alegi un dezumidificator

Alegerea dezumidificatorului perfect pentru nevoile tale nu este ușoară, motiv pentru care am întocmit o listă de componente și caracteristici cărora ar trebui să le acorzi o atenție deosebită.

Performanță și debit

Una dintre cele mai importante caracteristici atunci când alegeți un dezumidificator se referă la performanța acestuia, evident, fiecare are nevoi diferite, astfel încât alegerea depinde de nevoile de dezumidificare ale fiecărui individ.

Pentru a înțelege capacitatea reală a aparatului, trebuie să se evalueze numărul de litri de apă care pot fi extrași și momentul. Acestea sunt de obicei exprimate ca valoare zilnică. O cameră foarte umedă sau foarte mare va necesita un produs capabil să absoarbă cel puțin 20 de litri de apă pe zi.

Această valoare este, de asemenea, legată de volumul de aer pe care produsul este capabil să îl trateze, adică de capacitatea reală de a genera un schimb de aer util pentru cei care locuiesc în spațiul respectiv. O cameră mică are nevoie de un dispozitiv de bază, chiar și cu o capacitate minimă, dar o cameră mare în care este amplasat un dezumidificator pentru o suprafață mică va compromite schimbul de aer.

Un alt aspect fundamental este cel al consumului, mai ales că dezumidificatorul este folosit pentru cicluri prelungite și trebuie să aibă un consum de energie fără risipă. Este necesar să se evalueze produsele care sunt în jurul valorii de 300 de wați. Dezumidificatoarele variază de la 100 la peste 600, dar este mai bine să alegeți un consum mediu pentru mediile domestice.

Caracteristici speciale

Atunci când alegeți cel mai bun dezumidificator, este de asemenea important să evaluați funcționalitățile suplimentare. În căutare, este de fapt posibil să se evalueze o serie de plusuri care pot fi foarte utile atunci când se utilizează dispozitivul.

De fapt, există dezumidificatoare foarte sofisticate, bogate în funcții, altele care au câteva extra și altele care sunt foarte simple și doar dezumidifică mediul înconjurător. Printre caracteristicile pozitive care trebuie luate în considerare se numără cu siguranță filtrele de aer. Acestea permit, de fapt, curățarea completă a mediului de praf fin, bacterii și particule dăunătoare, ceea ce este optim mai ales în zonele în care există fumători.

Unele aparate au apoi posibilitatea de a usca rufele, un sistem de uscare foarte important pentru cei care locuiesc în zone reci și deosebit de umede. Cele mai scumpe oferă posibilitatea răcirii încăperii cu gaz ecologic (cel al aparatelor de aer condiționat) și sunt, prin urmare, o investiție excelentă pentru gestionarea temperaturii din propria locuință.

Alte caracteristici includ elemente de siguranță, cum ar fi încuietori pentru copii. Utile sunt comenzile fără fir pentru a gestiona totul de la distanță sau programabilitatea aparatului care poate porni chiar și atunci când nimeni nu este acasă.

Întreținere și zgomot

Dezumidificatoarele nu sunt toate la fel, ceea ce înseamnă că fiecare dintre ele necesită un tip diferit de întreținere. Întreținerea de rutină constă pur și simplu în golirea rezervorului. În cele mai simple și mai ieftine sisteme, golirea este manuală, astfel încât apa trebuie scoasă din rezervor. În cazul dispozitivelor mai scumpe, există un furtun pentru golire. Alte aspecte se referă la curățarea filtrului, care trebuie făcută pentru a menține capacitatea de curățare a aerului.

Un element care este adesea subestimat și care, în schimb, este fundamental este zgomotul aparatului. Nu toate sistemele electrice sunt la fel. Dezumidificatorul mediu este în jur de 45/50 dB, astfel încât găsirea dezumidificatoarelor în jurul valorii de 30 dB înseamnă cumpărarea unui produs complet silențios, în timp ce peste 50 dB ar putea fi deranjant dacă este amplasat în dormitor.

Design, materiale și dimensiuni

Designul fiecărui dezumidificator este diferit, cele mai simple și, prin urmare, mai ieftine, au de obicei un aspect foarte simplu. Există însă și dezumidificatoare foarte frumoase și sofisticate, care au necesitat un studiu special de design și sunt gata să fie adevărate piese de mobilier.

Cu toate acestea, atunci când cumpărați, este bine să luați în considerare robustețea produsului pentru o durabilitate optimă, greutatea dacă trebuie mutat dintr-o cameră în alta și, prin urmare, prezența roților. De obicei, la sistemele moderat de scumpe există întotdeauna rotile, inclusiv pentru că acestea sunt grele și ar fi dificil să le mutați.

Asigurați-vă, totuși, că acestea sunt rezistente la zgârieturi și că există și mânere pentru a evita accidentele atunci când le mutați. Modelele încorporate sunt cele mai scumpe și au un aspect diferit, deoarece sunt mult mai tehnice și mai complexe decât cele mobile.

Întrebări frecvente

Cum sa aleg cel mai bun dezumidificator de pe piață?

Pentru a alege cel mai bun dezumidificator de pe piață, așa cum am scris pe larg în ghidul nostru de cumpărare, este important să țineți cont de: performanță și gamă, caracteristici speciale și suplimentare, funcționalitate wireless, întreținere de rutină și non-rutinieră, nivelul de zgomot al dispozitivului, design și dimensiuni pentru amprenta la sol.

Care sunt cele mai bune mărci de dezumidificatoare?

Companiile care produc cele mai bune dezumidificatoare sunt De’Longhi, Mitsubischi, Trotece, Inventor, Pro Breeze, Omasi și multe altele mai puțin cunoscute.

Cât costă un dezumidificator pentru casă?

Prețul pentru un dezumidificator de casă începe de la 50,00 € pentru modelele mini și ușor de transportat. Prețul ajunge până la 150/180,00 € pentru modelele respectabile cu performanțe bune, dar poate ajunge până la peste 250,00 € pentru modelele de top care oferă cele mai bune rezultate de pe piață.

Concluzii finale

Ghidul de cumpărare pentru alegerea celor mai bune dezumidificatoare se încheie aici.

Urmarea acestor pași poate fi foarte utilă pentru a înțelege, în funcție de gama dumneavoastră de prețuri, ce produs răspunde cel mai bine nevoilor dumneavoastră și se dovedește a fi cel mai bun dezumidificator.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *