Legendara biblioteca de metal descoperita in Pestera Tayos din Ecuador

2

O echipă de exploratori a declarat că au descoperit legendara bibliotecă de metal şi diverse alte bogăţii şi obiecte vechi în complexul de Peşteri Tayos din Ecuador.

Fiind poate una dintre cele mai mari descoperiri vreodată făcute, o echipă de exploratori pretind că au descoperit legendara bibliotecă de aur şi alte obiecte misterioase în Peştera Tayos din ecuador. Echipa a anunţat că a găsit accidental câteva tuneluri care au fuseseră evident săpate artificial în trecutul îndepărtat undeva din camera principală. Echipa a putut urmări unul dintre aceste tuneluri pentru aproximativ 800 m. şi au dat peste o mare cameră ce conţinea biblioteca de aur şi alte comori. Mai jos este o listă cu obiectele pe care exploratorii pertind că le-au desoperit în această cameră:

1. O bibliotecă ce conţine mii de cărţi de metal. Echipa nu a putut specifica din ce fel de metal au fost făcute cărţile  dar la o primă vedere par a fi făcute din argint. Fiecare pagină conţine simboluri şi scrieri ciudate pe ele.

2. Plăcuţe individuale cu scrieri pe ele şi simboluri ciudate ce par a fi făcute din aur.

3. Cel puţin o sută de statuete reprezentând insecte, animale şi oameni împrăştiate în toată camera.

4. Multe bare de metal ce se bănuieşte că sunt din aur şi / sau argint. S-au descoperit de asemena diverse jucării pentru copii şi bijuterii confecţionate din aur sau argint.

5. Un mare sarcofag conţinând un schelet decorat cu bijuterii, unele din aur.

6. Echipa a descoperit cel puţin trei uşi ce ar putea conduce către alte morminte dar intrările sunt complet sigilate.

 

Pentru moment echipa a anunţat aceste descoperiri în cadrul unei emisiune radiofonice şi nu s-au mai făcut alte anunţuri ulterioare, astfel încât e dificil de verificat veridicitatea anunţului. Echipa declară că are mostre însemnând cel puţin o carte metalică, o placă de aur şi câteva statuete mici pe care le vor oferi pentru testare unor profesionişti aşadar în scurt timp sperăm să avem un răspuns în legătură cu descoperirea anunţată.

 

sursa:

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

2 comentarii

  1. Deocamdată asta este ştirea, nu am găsit noutăţi, dar dacă apar le vom publica. Sper ân curând să aflăm mai multe şi de pe plaiuri mioritice.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Jasmuheen pe Noul Pamant – partea a II a

Iată şi ce-a de-a doua parte a "interviului" pe care Jasmuheen a a vut bunăvoinţa să-l acorde Noului Pământ şi...

Închide