Radionica si energia psihica

0
*

Cu foarte mult timp înainte ca termenul de radionică să fie recunoscut oficial şi introdus în vocabular, numeroase civilizaţii străvechi practicaseră această artă ca o modalitate de a materializa alegerile făcute în viaţă. Atunci când intrăm în vastul domeniu al radionicii, abordăm în acelaşi timp şi subiectul energiei psihice.

Cu 25.000 de ani î.Hr., în paleoliticul superior, strămoşii noştri foloseau puterea gândului pentru a captura animalele sălbatice care datorită agerimii lor se puteau sustrage cu uşurinţă capcanelor. Aceste civilizaţii misterioase îşi proiectau intenţiile pe pereţii peşterilor pictând imaginile viitoarelor prăzi. Cercetătorii, fascinaţi atât de frumuseţea acestor desene, cât şi de semnificaţia lor ascunsă, au descoperit că frescele concentrau de fapt puterile gândurilor şi emiteau energie radionică, rezultatul fiind manifestarea în plan fizic a intenţiilor şi a planurilor de viaţă pe care şi le făceau strămoşii noştri.

Iată ce spunea unul dintre cei mai renumiţi speologi francezi, Norbert Casteret: „Aurignacienii şi magdalenienii căutau să-şi favorizeze succesul la vânătoare precedând-o de ceremonii: ei reproduceau, în efigie, animalele care le asigurau subzistenţa indispensabilă, iar pe aceste desene trasau simboluri, imaginau răni acolo unde trebuia, ca să se asigure, odată venită ziua respectivă, de o captură reală” (Dix ans sous terre, Perin, 1933)

În Egiptul antic, cele mai clare dovezi de utilizare a radionicii sunt  Sfinxul şi piramidele – piramida din Gizeh, Keops, Kefren, Mykerinos şi altele. În prezent, ele sunt considerate de către cercetătorii de specialitate cele mai puternice emiţătoare radionice din mileniul al III-lea.

Platon, la greci, preocupat de puritate, armonie şi echilibru, realizase foarte multe studii pe poliedre. El a corelat această geometrie în spaţiu cu cele 4 elemente universale: Apă, Pământ, Aer şi Foc. Platon a avertizat că puterea psihică trebuie folosită în mod constructiv şi niciodată distructiv: „Fie ca cel care se serveşte de farmece, vrăji, chiar dacă este ghicitor, savant sau capabil de miracole, să le facă numai în folosul binelui, în caz contrar tribunalul va decide dacă persoana lui trebuie să sufere ” (Le livre de Lois).

Şi în alte regiuni din lume, radionica se practica încă din cele mai vechi timpuri. Dovezi incontestabile ale acestei practici au fost găsite în China, India, America Centrală şi mai apoi Italia, Anglia, Franţa, etc. Acum, comunitatea ştiinţifică de specialitate se dedică studiului şi cercetării aprofundate a puterii energiei psihice şi a principiului rezonanţei.

Bernard Georges  Condé a dat radionicii următoarea definiţie: „Termenul radionică se referă, pe de o parte, la radiestezie pentru perceperea simţirii a celui de-al şaselea simţ, prin analogie cu radio, (pentru activitatea sa de emisie şi recepţie), iar pe de altă parte, la cuvântul ionic care face referire la ioni.” O altă definiţie, mai succintă ce-i drept, este aceea conform căreia radionica reprezintă ştiinţa rezonanţei (arta de a face ca două sisteme să vibreze pe aceeaşi frecvenţă).

Aşa cum am precizat deja, când vorbim de radionică, vorbim de fapt despre puterea creatoare a gândului, despre legea rezonanţei. Cercetătorii ajung astăzi la concluzia că este legitim să considerăm gândul o fiinţă vie. Orice energie pe care o emitem prin intermediul gândurilor ajunge la nivel cosmic după care, la un moment dat, coboară în materie, sub forma unei experienţe, a unui lucru, a unui eveniment, etc. Radionica reprezintă un domeniu al ştiinţei care dezvăluie principiile ce permit mobilizarea potenţialului incomensurabil de energie eterică ce umple Universul prin intermediul gândurilor şi al sentimentului.  

Prin gândire, aşa cum spune astăzi şi fizica cuantică, este posibil să se acţioneze direct asupra electronilor şi fotonilor şi mai ales asupra neutronilor, să li se programeze activitatea. Ceea ce oamenii numesc miracole sunt de fapt manifestări ale unor legi care până acum nu prea erau cunoscute în lumea ştiinţifică. Anticii le cunoşteau şi ştiau că orice creaţie este posibilă dacă se respectă principiile radionicii.

Premiza de la care porneşte radionica este aceea că în fiecare om se află o scânteie divină pentru că el este făcut după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu. De aceea, noi avem puterea de a participa la procesul creator, de a materializa gânduri, intenţii, dorinţe, emoţii… Vizualizarea, imaginaţia şi intuiţia reprezintă instrumente cu care radionicianul lucrează. Cultivarea intuiţiei prin practică este un proces deosebit de important pentru cel care apelează la forţa radionicii.

O stăpânire corectă a gândurilor pe care le evocăm (după anumite principii şi legi) oferă acestui domeniu al ştiinţei (radionica) o dimensiune magică. În fapt, viaţa este o magie permanentă, o creaţie neîntreruptă, unde-forţe multiforme se exprimă la voia gândurilor. Oamenii de ştiinţă au dovedit în mod incontestabil că  trăim într-o lume plină de vibraţii, esenţe subtile şi invizibile. 

Mai multe detalii despre modul de funcţionare al radionicii pe pagina: http://www.aimgroup.ro/atlantis-p-2.html?zenid=vodur23e8ljqtcv4505catc640

Radionica facilitează procesul creator, ridicând barierele care se interpun între emiterea intenţiei şi manifestarea lui în plan fizic. Acţiunea radionicii se întinde în toate domeniile vieţii şi în toate situaţiile. Întrucât ea face apel la cel de-al şaselea simţ, se poate afla la originea revelării unor soluţii neaşteptate, bogate în promisiuni şi energii pozitive. 

CIOBOTARU Anca

Bibliografie: Ghid practic de radionica, Michel Grenier

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
FORTA REZONATOARE

Cunoaşteţi cu toţii cu siguranţă "Secretul", Legea Rezonanţei, structura energetică a corpurilor subtile ale omului, măcar în principiu, măcar la...

Închide