cinci

0

simplitate. esenta miscarii materiei in matrice. semnul acestui corp material-subtil devine evident dacă priveşti cu atenţie caracteristicile intrinseci care leagă şi compun acest cuvânt-simbol-sunet-rună-centru energetic. ce însemnă să fii în dimensiunea 5? ce însemnă să percepi lumea la o vibraţie constant şi sinusoidal în jurul unei valori care defineşte materia de vibraţie a corpului cauzal? ce simţuri intervin în proces mult mai pregnant decât în cazul unei vibraţii caracteristice materiei fizice a dimensiunii a 3a. de fapt trebuie să priveşti dincolo de ceea ce ar însemna matematic sau semiotic cifra 5, pentru că în structura lor, dimensiunile nu sunt separate, se întrepătrund, iar calea trecerii de la un la alta e întotdeauna un proces al conştiinţei. al extinderii câmpului senzorial, raţional şi sufletesc. înseamnă o mai bună conştientizare, odată cu prezenţa care va deveni puţin diferită, o mai bună cunoştere. a tuturor aspectelor care îţi compun coerenţa în lumea fizică.

http://fc09.deviantart.net/fs18/f/2007/123/9/5/Etheric_Flight_by_rhast.jpg

 

structura fizică a omului e în esenţă, o suprapunere de corpuri de vibraţie diferită, fiecare o consecinţă a unui aspect interior al structurii interioare şi a organizării monadei care radaiază în universul fizic lumina ce ordonează materia în jurul scânteii divine din fiecare. pentru că am ajuns pe pragul timpului şi evidenţa unor semne indică din ce în ce mai aproape acele clipe în care primim dispensa pentru frecvenţa exprimată a dimensiunii a 5a – în care din totdeauna corpul cauzal al fiecăruia există ca şi maifestare fizică a aspectelor fiecărui spirit care există ca manifestare în univers, oricare ar fi forma sub care se desfăşoară sau fiinţează. chakra 5 – vishuddha ca şi nex corespondent al vibraţiei acestui corp devine culoarea preponderentă a unei vibraţii de desfăşurare în universul fizic al intenţiei şi voinţei, cele două elemente cheie al culorii albastru. melancolia e o posibilă reacţie la conectarea iniţială în vibraţia aceasta, conglomeratele de lumină care definesc acest corp conţin o anumne informaţie-energie care e întâlnită în mai toate coumunicatele, fie că e vorba de chanelling, fie de insight-uri sau intuiţii. pentru că umbra eterică a corpului fizic de dimensiune 3 e întotdeauna 5, ca număr de exprimare imediată a structurilor fizice pe care senzorial le percepem, e doar natura desfăcându-şi aripile pe care le vom percepe ca pe valuri de lumină-răcoare peste problemele zilnice.

 

http://www.theestarseede.com/thebuddhicchildrose.jpg

 

1+2+3+4=5.  matematică vedică. sau traducere energetică. pentru că suma tuturor exprimărilor şi a aspectelor structurale şi manifestaţionale ale primelor desfăşurări ale corpurilor inferioare celui cauzal, combinate, iniţiază vibraţia care se găseşte peste ele. iniţialul. şi pentru a putea să manifeşti în plin acea vibraţie trebuie ca masa de energie, lumină şi informaţie în care te scalzi să îţi permită, fără efecte grave asupra viului, conectarea la acea vibraţie şi păstrarea acesteia.

important e să nu divizezi, în mod similar cum nu faci diferenţa între degete atunci când scrii cuvinte la tastatură. ele există acolo, toate 5, fiecare descriind o mişcare anume, pe care raţional nu o urmăreşti, deşi impulsul nervos există, intenţia e manifestată şi acţiunea are loc. diferenţa va fi conştientizarea acestor mişcări şi chiar eventuale corecţii pentru că la nivel exprimat conştiinţa de nivel 5 e unitate, e iubire divină, e pragul în care lumea se dezvăluie.

visează, călător pe stele în cinci colţuri, infinitul e un număr conţinut în cei mai mici atomi din tine, călătorind cu viteza gândului, sentimentului, visului către lumina ne-creată a absolutului!

 

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Visul Tanimei – cuvant inainte

Început. Sunet, curat, infinit, explozia primordială, dăruirea totală care a născut conştiinţa universului şi din ea, cândva pe firul argintiu...

Închide