Cele mai bine ascunse secrete despre piramide

1

Piramidele sunt considerate a fi cele mai misterioase locuri de pe planetă, iar cele mai cunoscute se găsesc în America de Sud și Egipt. Recent, însă, cercetătorii au descoperit și alte piramide aflate sub ocean, mai exact la vest de Cuba și la Sud-Vest de Japonia. Unii cercetători sunt de părere că cele găsite în vestul Cubei ar face parte din orașul pierdut al Atlantisului. Prin explorarea acestui oraș scufundat, ei au descoperit artefacte ciudate și piramide care păreau să semene foarte bine cu cele din Egipt.

Și iată de ce nu putem să nu ne întrebăm de ce civilizațiile antice erau atât de obsedate de piramide? Să fie oare numai intenția de a crea morminte sacre? Sau există secrete mult mai importante pe care lumea modernă încă nu le-a descoperit?

Fie că există sau nu secrete bine ascunse de piramide, un lucru rămâne cert: acela că ”în spatele” lor se ascund energii cu adevărat miraculoase, pe care unii cercetători au și reușit să le explice și să le demonstreze.

piramide

 

ENERGIILE VINDECĂTOARE DIN PIRAMIDE

De-a lungul timpului, cercetărorii au constatat că piramidele au efecte pozitive atât asupra oamenilor, cât și asupra obiectelor și a alimentelor ținute suficient de mult timp în interior. Astfel, s-a demonstrat, că alimentele puse sub o piramidă își păstrează prospețimea de două sau de trei ori mai mult, decât în mod obișnuit. Mai mult, aromele artificiale din alimentele de sub piramide dispar, pe când cele naturale se amplifică.

De asemenea, este arhicunoscut și faptul că piramidele pot deshidrata și mumufia organismele, fără a le degrada sau a le mucegăi, și că au capacitatea de a încetini sau de a stopa complet creșterea microorganismelor. În plus, persoanele care au stat, au meditat sau au dormit într-o piramidă au susținut că starea lor generală s-a îmbunătățit substanțial.

piramida2Cunoscând toate aceste detalii, oamenii de știință ruși au construit un grup de piramide, pentru a le testa efectele curative. Rezultatele obținute i-au luat prin surprindere. Astfel, aducând în interiorul piramidelor oameni ce sufereau de diverse boli, inclusiv boli cronice, starea lor de sănătate s-a îmbunătățit vizibil. Secretul stă în puterea piramidelor de a condensa energia conștiinței Pământului în favoarea organismului uman.

 

PURIFICAREA APEI

Pe lângă capacitatea de a vindeca oameni, cercetătorii ruși au mai constatat că piramidele pot ajuta la stabilizarea planetei, reducând apariția dezastrelor natural (materialele radioactive plasate în interiorul piramidelor s-ar dezintegra rapid). În plus, s-a demonstrat că anumite medicamente devin mai eficiente dacă sunt ținute în interiorul acestor construcții, că semințele au crescut mult mai repede și au avut o calitate mai bună față de cele plantate în exteriorul piramidei, sau că apa s-a purificat în contact cu energia piramidei.

Motivul pentru care aceste construcții poate purifica apa este acela că energia piramidelor vibrează la frecvențe foarte înalte. Bacteriile și virușii nu fac față acestor tipuri de energii și prin urmare, dispar. Așa se poate explica și rezistența marilor yoghini și profesori spirituali la diverse boli. Energia lor vibrează dincolo de intervalul unui om normal.

 

CARE ESTE PUTEREA PIRAMIDELOR?

Piramidele generează ioni negativi, ioni benefici corpului uman. Ei ajută la reproducerea și vindecarea celulelor organismului și sunt transmiși corpului pe calea aerului și circulă prin sânge.

De asemenea, se crede că piramidele au un efect general de echilibrare a câmpului electromagnetic al organismului. Acest efect este cu mult îmbunătățit, mai ales dacă materialele utilizate la construcția lor sunt aur sau cupru.

Pentru a beneficia de efectele construcțiilor, nu e de ajuns să treci pe lângă piramide sau doar să le atingi. Cei care care au simțit cu adevărat energiile miraculoase fie au meditat câteva zile în interiorul uneia, fie au dormit câteva nopți acolo, fie au beneficiat de tratamente precum masaj, reiki sau acupunctură, fie au lăsat cristale de quartz înăuntru, după care le-au purtat. Mulți dintre ei au apelat la energia piramidelor pentru a-și purufica apa de băut și prin urmare, pentru a se vindeca.

piramida3

Pentru toate acestea, e nevoie ca gândul să fie unul curat, iar sufletul deschis unei astfel de experiențe.

Cercetătorii susțin că civilizațiile antice au avut informații extrem de avansate și cunoșteau secrete importante legate de Univers, fapt pentru care au și reușit să construiască piramidele. Dacă s-ar face un experiment și s-ar da ceasul înapoi cu aproximativ 10.500 de ani s-ar constata că cele trei piramide principale de la Giza ar fi în aliniere perfectă cu stelele de pe Centura Lui Orion.

Acest experiment dovedește precizia cunoștințelor pe care anticii le-au avut atunci când au construit piramidele. Ei au fost conștienți de puterea lor și le-au ridicat pentru a ajuta la vindecarea Pământului.

 

 

Licenţa Creative Commons
Cele mai bine ascunse secrete despre piramide de Noul Pamant este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional .Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Un comentariu

  1. iti plac piramidele? iti plac misterele? citeste cartea lui radu cinamar, Triunghiurile schimbarii.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Exista moartea? O noua teorie spune ca nu

Multora le este frica de moarte. Credem in moarte pentru ca ni s-a spus ca vom muri. Ne identificam cu...

Închide