Întoarcerea la Iubire

0

Ce ne oprește să fim fericiți chiar acum? Ce ne împiedică să ne simțim binecuvântați chiar în acest moment? Ce fel de gânduri ne fac să credem că suntem limitați? Găsirea răspunsurilor la aceste întrebări înseamnă să privim cu răbdare în interiorul nostru și să observăm natura celor mai puternice gânduri și emoții. Sunt ele mărețe, pline de încredere și frumusețe ori dimpotrivă mici, încărcate cu regrete, critică și frică?

Fie că ești conștient, fie că nu, te afli chiar acum într-o călătorie spirituală. Această transformare se petrece cu sau fără voia ta. Schimbarea este o lege naturală, singura constantă din Univers. Ceea ce poți hotarî tu este sensul în care evoluează viața ta. Fericirea, frumusețea, prosperitatea și bogăția interioară sunt drepturile tale naturale. Nu trebuie să te lupți pentru ele, nu trebuie să le câștigi. Sunt ale tale. Ceea ce trebuie să faci este să ți le asumi. Să devii conștient de ele. Numai așa te poți conecta cu aceste resurse și le poți trăi din plin.

nu este doar o carte. Este în sine o cale spirituală către vindecarea și reconectarea cu tine însuți prin iubire. În altă ordine de idei, cheia oricărei schimbări pozitive în viața ta este schimbarea percepției. Marianne Williamson surprinde chiar esența procesului de vindecare și conectarea cu cea mai puternică forță din interiorul nostru: conștientizarea realității iubirii. Această hotârâre presupune să înțelegi că fiecare gând creează. Tu alegi în ce sens direcționezi această creativitate și ai două opțiuni mari: fie trăiești în iubire, fie trăiești în frică. A trăi în iubire înseamnă să crezi în forța care pune în mișcare întregul Univers: iubirea. Aceasta este realitatea supremă, iar Marianne Williamson te ajută să înțelegi în cartea Întoarcerea la Iubire că poți reaprinde această forța magică în viața ta odată ce înveți să te reconectezi la iubirea din interiorul tău. Cum te poți conecta cu propriile resurse și ce înseamnă cu adevărat vindecarea interioară sunt întrebări la care cartea îți va revela pentru prima dată răspunsuri pline de semnificație și putere de transformare spirituală.

Cu iubirea ne-am născut. Frica am învățat-o aici. Călătoria spirituală înseamnă să renunțăm la – ori să ne dezvățăm de – frică și să acceptăm din nou iubirea în inimile noastre. Iubirea este faptul suprem al existenței. Este realitatea noastră ultimă și scopul nostru pe acest pământ. Să fim conștienți de ea, să experimentăm iubirea în noi și în semenii noștri, acesta este rostul vieții. (Marianne Williamson, Întoarcerea la Iubire)

Detalii despre cartea Întoarcerea la Iubire, Marianne Williamson poți afla .

Creative Commons License
Întoarcerea la Iubire by Noul Pamant is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
O cruce veche de 1.100 de ani poate rescrie istoria creștinismului

Un arheolog amator din Danemarca a făcut descoperirea vieții sale. În timp ce căuta artefacte vechi cu ajutorul detectorului său...

Închide