2012

0

În geometria acestor ani, vârful de triunghi care se repetă de 9 ori în simbolul lui Împreună – Unul  descriind o horă a porţilor este 2012. Un an dezlegător de SENS, un an ASCENSIONAL, un an-DIRIJOR.

Cu Unu în taină mulţumim dualităţii, dihotomiei, dialogurilor, domniei lui doi şi vedem în TREIMEA CARE SUNTEM că  ÎMPĂRĂŢIA ESTE AICI.

Marele Sens ne arată Drumul, Darurile, Minunea care Suntem în Împreună-Unul.

Trăiţi, simţiti, bucuraţi-vă de TOTUL. În viul clipei, fraţii noştri nonfizici ne salută, ne îmbrăţişează, ne iubesc.

În Templul Schimbării, 2012 arată ca o mandală compusă din două cercuri care au între ele o horă de 9 triunghiuri trezitoare translatoare în centrul simbolului fiind o floare cu 5 deschideri, una mov, una roz, una aurie, una, albă şi una verde deschis care se întâlnesc intr-un punct radiant.

Prima petală în care se activează rostul acestui an este cea roz care va aduce în structurile noastre înţelegere, conexiune, avânt, o împletire cu CERURILE care ne va hidrata toată fiinţarea. În registrul corespondent ea este Vârtoapele urmată fiind de petala verde, Şinca Veche care ne adânceşte şi ne aşează în sensul nostru apoi  petala aurie- Noul Bucureşti care ne aduce zbor, freamăt, bucurie, petala albă-Prislopul ne activează puterea, cunoaşterea, darurile dintru Început şi cele de Altădată unind aceste sensuri în UNUL şi petala mov Peştera Sf. Andrei  care ne deschide corespondenţa cu TOTUL în SFÂNT NUMELE TĂU. În mijlocul petalelor se afla  punctul care deschide valsul energetic, Aluniş, Munţii Buzăului.

Aşa se dezleagă SENSUL acestei mandale. Povestea lui 2012 porneşte din CENTRUL ACESTEI PLANETE, RAMANIA şi continua cu deschiderea din aproape in aproape a 9 triunghiuri trezitoare translatoare pe NOUL PAMANT în bucuria de a fi  Împreună – Unul.

Porţile lui 2012 vor lucra cronologic şi în această manieră: lecţiile dezvăluite ale lui ianuarie se vor uni cu darurile lui martie, salturile de înţelegere fiind făcute în mai, deschiderile lui februarie îşi vor revela sensul în aprilie unind aceste vârfuri în iunie, infuziile lui iulie vor deschide poarta lunii septembrie pentru ca aşezările să fie făcute în noiembrie, august-octombrie-decembrie vor stabiliza corespondenţa noastră cu Marele Soare Central în acest triunghi venind rămanezii, copiii care închid acest ciclu evolutiv activând Darurile dintru FINAL. Celelalte triunghiuri sunt ianuarie-mai-octombrie, un triunghi al răscolirii, adâncirii, înţelegerii, februarie-iulie-decembrie un triunghi al iertărilor, dezlegărilor şi înălţării, martie-iunie-noiembrie un triunghi al bucuriei de a fi, aprilie-iulie-decembrie, un triunghi al integrărilor, darurilor, unimii, mai-august-noiembrie un triunghi al revoluţiilor, comunicării interdimensionale, înţelegerii şi iunie-septembrie-decembrie un triunghi al întregirii, unimii, Împreună suntem Unul.

În fiecare triunghi se închide un cerc unind vârfurile de înţelegere ale acestui ciclu evolutiv şi fiecare triunghi de lumină reprezintă de fapt Treimea care Suntem în Împreună-Unul.

Energiile corespunzătoare celor 9 triunghiuri, ne vor hrăni toate palierele şi în bucuria reîntoarcerii, melodia lui 2012 ne va activa codurile dintru ÎNCEPUT şi cele FINALE deschizând în lumină, comunicarea cu toate universurile.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Tot ceea ce am aşezat pe acest site nu sunt emanaţii ale minţii mele ci doar viziuni, trãiri, intuiţii, mici revelaţii care ȋmi sunt trimise atunci când mã aflu ȋntr-un spatiu binecuvantat, alãturi de oamenii cu care sunt rezonantã sau când pur şi simplu, las ȋngerii sã scrie prin mine.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
2012 si triunghiurile schimbarii

În registrul conectiv al acestor ani, 2010-2011-2012 se deschid triunghiurile interplanetare care ne vor ajuta sa călătorim în trup şi...

Închide