Hrana vie

0

 

A fi bolnav costă mai mult decât a te menține sănătos.

Medicul antic Hypocrate spunea că alimentele trebuie să fie leacuri, iar leacurile alimente. Indicațiile sale se refereau la hrănirea cu crudități pentru a dezintoxica organismul, a-l elibera de acizi și pentru a-i da forță vitală. Hypocrate recomanda acest stil de alimentație atât celor bolnavi (de exemplu, în cazul cancerului și al diabetului indica ținerea unei cure de 6-12 luni), cât și celor sănătoși (cure de 6-8 săptămâni repetate periodic).

 

O alimentație bazată pe legume și sucuri de fructe nu este mai scumpă decât ce cumpărăm în mod obișnuit. De hrănit oricum trebuie să ne hrănim. De ce să nu o facem în mod sănătos? Avantajul unor astfel de cure este (conform experienței medicului Hypocrate) că nu prezintă pericole și nici restricții (în afara celor impuse de exemple de anumite intoleranțe).

 

Hrana crudă vindecă și sporește forța vitală în același timp. Asezonată corespunzător, ea oferă satisfacții și celor sănătoși.  Pe de o parte, ne putem bucura de mese gustoase, pe de altă parte ne protejăm împotriva bolilor și ne vindecăm dacă boala s-a instalat deja.

 

legumeÎn ultimii ani s-au obținut mari succese în vindecarea cu hrană vie (crudă). Ameliorări și restabiliri remarcabile în starea de sănătate s-au înregistrat în cazul cancerului, bolnavilor de inimă, artritei, pietrelor la fiere, diabetului, bolilor de stomac, intestin și piele, truberculozei, prostate și sclerozei multiple. Hrana vie a reprezentat colacul de salvare pentru mulți bolnavi cărora MEDICII NU LE MAI DĂDEAU NICIO SPERANȚĂ și îi trimiteau acasă.

 

De exemplu, un bărbat de 40 de ani suferea de cancer de piele și pe partea inferioară a corpului avusese mai multe operații, astfel încât cicatricea ajunsese să aibă o lungime de 50 de cm. Medicii nu mai știau ce să facă și renunțaseră la acest pacient. Îl trimiseseră acasă, iar el aștepta să moară. Întâmplarea a făcut să primească o carte despre posturi de vindecare prin regim alimentar. În acel moment a început să meargă pe drumul vindecării. Prin posturi periodice și regim alimentar bazat pe crudități și sucuri de legume și fructe, s-a vindecat complet. Astazi este directorul unui renumit sanatoriu cu regim alimentar și posturi.  

Despre altă vindecare uimitoare a unui caz de cancer, aflăm de la dr. C. Melfi (Danemarca). Suferea de cancer la sân, iar nodulul avea deja mărimea unui ou de găină. Fiind ea însuși medic știa că operațiile și chimioterapia erau tratamente temporare și că nu s-ar fi vindecat complet. A ales regimul cu crudități pentru a se vindeca. În primele două luni nodulul nu părea să se retragă. Apoi, au apărut treptat modificări. Nodulul a început să se micșoreze, forța vitală a doctoriței creștea cu fiecare zi ce trecea și se simțea mai bine chiar și decât se simțea înainte de apariția cancerului. S-a însănătoșit complet și a trecut la vechiul regim cu 40% hrană fiartă.  Spre îngrozirea sa, cancerul a recidivat. A reînceput regimul strict de crudități, iar cancerul s-a vindecat a doua oara și n-a mai apărut niciodată.

Datorită acestor experiențe, dr. C. Melfi a ajuns la concluzia că hrana crudă poate vindeca sau ameliora toate celelalte boli existente.

mere

Lucrare de referință: Hrana vie, Ernest Gunther

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Scuturile zburatoare ale Hopi Kachinas – partea 3

Pe masura ce adunarea avansa din zona varfurilor "kachina" catre Cea de-a Doua Terasa de Piatra, erau transportate cantitati impresionante...

Închide