Amplifică și controlează armonios energia mentală cu ajutorul cristalelor de cuarț

0

Proprietățile miraculoase ale cristalelor nu încetează să ne uimească, iar de puterile lor oamenii s-au folosit încă din timpuri străvechi. Capacitățile uimitoare ale acestor ”pietre” magice au fost subiectul multor cărți și cercetări, iar unele dintre cele mai remarcabile rezultate s-au obținut în vindecare. Printre cele mai interesante legende despre cristale sunt, fără îndoială, cele ce povestesc despre folosirea lor de către locuitorii Atlantidei, orașul dispărut.

Proprietăți fizice ale cristalelor

Cristalele sunt apă fosilizată. Se formează atunci când apa se combină cu un element, în anumite condiții de presiune, energie și temperatură. Cristalul de cuarț sau bioxidul de siliciu este siliciu sub formă de nisip combinat cu apă. La cristalul de cuarț, proprietățile fizice se numesc piezoelectrice.

Cuarțul are puterea de a transforma energia: o amplifică, o înmagazinează, o focalizează și o transferă. Atunci când este comprimat generează electricitate. Dacă transmitem un curent electric prin el, acesta își mărește volumul. Dacă folosim un curent alternativ, cristalul se mărește și se comprimă alternativ. Poate chiar să transforme electricitatea în unde care să fie emise ca în semnalele radio și tv, atunci când e tăiat în forme precise. De asemenea, cuarțul e folosit să transmită informații în computere și, datorită capacității de a vibra în anumite ritmuri, este folosit la obținerea aparatelor de măsurare a timpului, cu funcții extrem de exacte. Atunci când sunt folosiți în laseri, cristalele permit măsurarea distanței până la Lună, arderea pereților de oțel sau efectuarea operațiilor delicate la ochi.

Proprietăți metafizice

Toate proprietățile fizice au corespondent în lumea mentală. La fel ca cele pe care le are asupra energiei fizice, efectele cristalului asupra energiei mentale sunt uimitoare:

1. Amplificarea

Cristalele au puterea de a amplifica gândurile, de a le da forță și claritate. Ele pot avea un așa efect asupra gândurilor, încât acestea să influențeze lucrurile materiale în mod eficient. Iată un exemplu bun, dat de în cartea sa despre cristale:

”Luaţi două plante de acelaşi fel şi aceeaşi mărime. Îngrijiţi-le şi udaţi-le la fel şi puneţi un cristal lângă una dintre plante. Cu un cristal în mâna stângă, creaţi imaginea mentală a plantei cu cristal, crescând înaltă şi viguroasă. Vorbiţi plantei şi arătaţi-i cât de frumoasă este şi va fi. Umpleţi-o cu căldură şi afecţiune. Nu faceţi nimic pentru cealaltă plantă. Udaţi-o fără să-i acordaţi vreo atenţie. Rezultatele vor arăta o impresionantă diferenţă de creştere, după o lună.”

2. Tranformarea

Energia cristalelor poate să transforme compoziția moleculară a apei. Puteți face următorul test: puneți în două pahare apă de la robinet. Pe unul așezați-l pe un manunchi de cristale de cuarț de aproximativ 5 cm în diametru. Celălalt pahar trebuie așezat la o distanță de cel puțin 3 metri față de primul pahar. După 24 de ore, gustați apa. Veți sesiza o diferență de gust mare între cele două pahare.

3. Înmagazinarea

Un cristal poate fi încărcat cu energie și poate înmagazina informație pe care să o folosim mai târziu. Un exemplu ar fi craniile cristaline găsite în America Centrală, care au fost considerate de cercetătorii în cristale adevărate ”computere pentru stocare”. Aceşti cercetători au avut viziuni din mai multe epoci şi au realizat o nouă cunoaştere

cranii de cristal

după ce au lucrat cu aceste cranii.

4. Focalizarea

Cu ajutorul gândului, omul poate focaliza energia acolo unde dorește. Mai mult decât atât, își poate folosi această capacitate în vindecarea cu cristale.

5. Transferarea

Pentru telepatie, trimiterea și receptarea gândurilor, cristalul e de mare ajutor, căci permite atât transferarea energiei către cineva din apropiere, cât și proiectarea acesteia la distanțe mai mari. Cristalul poate fi o modalitate care înlesnește comunicarea, o legătură între dimensiunea fizică și cele mentale.

”Îl putem folosi ca să comunicăm cu mineralele, plantele şi animalele. Putem comunica şi cu inteligenţa exterioară dimensiunii fizice. Putem vorbi cu îngerii, maeştrii, învăţătorii, vindecătorii. Mulţi dintre ei au multă înţelepciune de împărtăşit. Sunt nerăbdători s-o facă, dar nu pot decât atunci cînd avem mijloace să ascultăm.” (Dael Walker)

De asemenea, cristalul poate fi un mijloc de a activa talente și capacități mentale. Capacitățile paranormale pot fi stimulate și amplificate atunci când se lucrează cu cristale. Cea mai bună folosire metafizică a cristalului este atunci când scopul este vindecarea, căci va ajuta mentalul să refacă și să reechilibreze corpul fizic. Cristalul devine astfel o punte de legătură între fizic și metafizic.

Folosirea cristalelor în Atlantida

În ”Cartea cristalelor”, Dael Walker vorbește despre felul în care erau cristalele folosite în Atlantida. , mediumul din statul Virginia, a făcut și el mai multe menționări despre acest subiect în comunicările pe care le avea în stare de transă. Cu ajutorul cristalelor, oamenii reușeau să transforme energia solară într-o formă de electricitate. Prin gândire controlată se realizau modificări chimice ale materiei pentru a obține cristale uriașe cu forme exacte. Aspectul molecular era și el modificat pentru a dirija energia în forme exacte. Se spune că oamenii din Atlantida foloseau cristalele și în construcții. Turnuri asemănătoare farurilor erau construite lângă mare.

„Acolo stăteau operatori care comunicau cu delfinii şi balenele. Cu ajutorul lor, operatorii se îngrijeau ca bancuri de peşti să aştepte năvoadele în larg.”

Existau inginerii-preoți care vorbeau spiritelor deva ale regnurilor animal și vegetal. Cu ajutorul acestor spirite s-au urmărit obținerea unor noi forme de viață.

”Jumătate animale, jumătate plante, au fost create animale cu aripi sau cu trup de peşte. Unii chiar au unit animale şi oameni obţinînd oameni-pasăre, sirene, minotauri şi centauri. Nimic nu era imposibil deoarece cristalele i-au dat omului dominaţia asupra tiparelor creţiei. Aceşti oameni erau ca zeii.”

Templele de vindecare au împânzit ținutul. Aici, mai multe energii – a luminii, a culorii, a gândului, sunetului și magnetismului – erau combinate și canalizate prin cristale pentru a obține vindecări miraculoase. Deoarece cunoșteau complexitatea razelor și subrazelor de culoare și sunet, au realizat diagramele traiectelor neurologice ale corpului și au reușit astfel să cunoască toate canalele corpurilor energetice.

”Chirurgia eterică pe corpul energetic era de preferat celei pe corp fizic. Atunci când trebuia, vindecătorii preoţi intrau în contact cu corpul mental al pacienţilor pentru a comanda celulelor corpului să se depărteze şi să expună un organ bolnav. Vaselor de sânge li se imprima închiderea. Celulele din jurul organului respectiv îşi micşorau aderenţa şi împingeau organul la suprafaţa corpului unde vindecătorul îl prelua şi îl introducea într-o cameră de întinerire. Organul refăcut era reintrodus în corp. Celulele se uneau lent, vasele de sânge trimiteau sînge în organ, iar plaga se închidea singură. Nu se înregistra nici o suferinţă, sângerare, infecţie sau şoc.”

cristal - magie

Cei rău-intenționați au denaturant puterea pozitivă a cristalelor și au folosit-o ca să distrugă. Energiile enorme eliberate au dus la un dezechilibru al pământului, până când un cutremur puternic a provocat dispariția Atlantidei. Supraviețuitorii au reușit să ducă cu ei magia cristalelor și în alte ținuturi. În Egipt, au construit o piramidă folosind cristale pentru amplasarea și ridicarea blocurilor de piatră și, cu ajutorul unei energii similare laserului, au tăiat și au îmbinat perfect piatra. Și au lăsat dovezi peste tot: sub Marea Piramidă din Egipt, în peșterile din Munții Tibetului sau în piramidele din China, America de Sud și de Nord.

”Adevărata informaţie a stat în cristale, unde a fost stocată, sub formă de holograme, cunoaşterea de 200.000 de ani a uneia dintre cele mai puternice civilizaţii de pe pământ. Aceste cristale vor fi găsite şi descifrate înainte de sfârşitul acestui secol.”

Mai multe informații despre puterile și regulile de programare a cristalelor afli din ghidul , scris de Gaetan Sauvé. Ceea ce trebuie reținut de la început este faptul că în mod deosebit cristalele au proprietatea de a întoarce spre utilizator toată energia pe care acesta o trimite cuiva. Dacă vei dori să trimți un rău cuiva, fii sigur că această energie se va întoarce amplificată către tine deci, este extrem de nocivă. Lucrează cu cristalul respectând regula de aur: „Nu face altora ceea ce nu vrei să ți se facă ție!” Urmând această regulă vei fi în armonie cu legile cosmice care conduc acest univers.

Surse: „Cartea cristalelor” – Dael Walker

Licenţa Creative Commons
„Amplifică și controlează armonios energia mentală cu ajutorul cristalelor de cuarț” de noulpamant.ro este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional .Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
coperta articol
6 semne că unii dintre prietenii tăi sunt toxici

Fiecare dintre noi cunoaşte cel puţin o astfel de persoană. Sunt aşa-zişii... prieteni toxici, deşi termenul prieten ar trebui să...

Închide