Invata de la toate

1

De cand ne nastem invatam, mai intai sa spunem „mama”, „tata”, sa facem primii pasi, sa mancam. Apoi suntem trimisi la gradinita unde iar invatam, sa ne jucam, sa comunicam cu altii asemenea noua si ciclul invatarii poate durata intreaga viata. Singurul obstacol in calea invatarii suntem noi insine. Toata aceasta calatorie numita viata este un proces de invatare. Asa cum spune si titlu acestui articol, sa invatam de la toate. Inclusiv de la Oprah. Stiu, poate pare ciudat, ce legatura poate fi intre o emisiune de format reality show si invatat? Dar legatura este una profunda. Practic ne arata o evolutie a oamenilor si schimbarea intereselor. Aceasta emisiune a inceput acum peste 20 ani, si se adresa oamenilor din acea perioada. Deschidea o poarta catre exprimarea oamenilor si le arata ca nu sunt singuri. Cu timpul aceasta emisiune s-a transformat si accentul a fost pus pe dezvoltarea oamenilor. Invitatii acestei emisiuni au inceput sa devina oamenii care si-au gasit pasiunea si au urmat-o. Astfel, ei au avut ocazia sa isi spuna povestea si sa ii inspire si pe alti sa isi urmeze acea scanteie interioara: vocatia.

Putem avea revelatii despre propria vocatia urmarind un reality show, jucandu-ne cu copii, cantand karoke cu prietenii, mergand la workshopuri despre vocatie, cum va fi si cel sustinut de Valentin. Totul depinde de fiecare in parte, cat ne deschidem catre a invata de la tot ce este in jurul nostru si a extrage exact ce avem nevoie pentru a ne bucura deplin de aceasta calatorie minunata.

Fiecare dintre noi are o vocatie, un dar, acel ceva unic de daruit si impartasit lumii. Ascultati si urmati chemarea sufletului, va va aduce cele mai mari bucurii.

Va las sa va inspirati din ultima emisiune sustinuta de Oprah:
Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Un comentariu

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Patologia Splinei

Astazi m-am hotarat sa scriu despre o problema de care multi dintre noi nici nu suntem constienti sau cel putin...

Închide