Intoarcerea orasului la natura

0

Sunt multe semnale minunate care ne aduc aminte ca suntem impreuna pentru a ne sustine, ocroti si hrani impreuna. O astfel de actiune minunata este cea a unor devotati omuleti din Seattle, care acum 3 ani s-au hotarat ca este mult mai simplu sa functioneze impreuna, decat separat, chiar daca locuiesc intr-o metropola de 620 mii de locuitori, plina de zgarie-nori.

Beacon_food_panoramaAcestia au dat nastere unei paduri urbane de 3 hectare, in care vor aparea tot felul de pomi fructiferi din care sa se hraneasca liber cine doreste.

Beacon Food Forest from InterChange Media on Vimeo.
Ce trebuie mentionat este ca, dincolo de teren, tot proiectul a fost finantat cu doar 120.000 de dolari, donatiile facute si, evident, terenul oferit de municipalitate.
Cei de la Beacon Food Forest sunt interesati sa ofere sprijin si consultanta. Si noi suntem pentru astfel de proiecte in Romania, asa ca, daca sunt doritori, putem sa dam mana cu mana. Contactati-ne aici!

Mai jos puteti vedea atat fotografii de acolo, cat si un mic documentar despre proiect.

Beacon_food_munca

 

 

Beacon_schema

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Sunt. Clipa de clipa. Doar ca mai uit, insa, cateodata... Ca si tine:) Si, pe calea catre reamintire, inteleg ca totul este déjà in mine. Ca totul este infinit mai frumos, complet, armonios si perfect decat imi pot imagina, de la un tomberon de gunoi pana la un rasarit fabulos. Aici si acum sunt un mic semafor pentru particulele de lumina de care ma ciocnesc, amintindu-mi, odata cu ele, ca nu e nimic de modificat. Doar de observat. Doar de savurat.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Esti personajul pe care l-ai creat? Sau esti cel care l-a creat?

In primul si in primul rand, relaxeaza-te! Viata nu este o cursa contra-cronometru, pentru ca nu are rost sa alergi...

Închide