Vibratiile gandurilor produc rezultate

0

Atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat, tot Universul conspiră la realizarea dorinţei tale!(Paulo Coehlio, Alchimistul)

 

La voia sorţii sau creatori ai propriului destin?

O alegere sau un dat implacabil? Fie că trecem prin viaţă acceptând existenţa unui Dumnezeu care hotărăşte ce devenim şi ce ni se întâmplă, fie că intuim forţa creatoare din interiorul fiinţei noastre, cu toţii ne dorim să facem din această călătorie prin timp o experienţă bogată, împlinitoare şi memorabilă. O întrebare la care mulţi oameni încă nu au găsit răspuns este: cum putem produce transformări benefice asupra experienţelor pe care le trăim şi cu ce trebuie să începem? Iată şi răspunsul…

Unii dintre noi gustăm miracolul vieţii zi de zi, amintindu-ne în fiecare clipă faptul că frumuseţea este în ochii privitorului, iar abundenţa reprezintă o stare de spirit… Dacă acestea sunt în noi, ele vor fi şi în afara noastră. Ca să putem experimenta minunile pe care Universul le creează minut cu minut trebuie să acceptăm faptul că în noi există o forţă asemănătoare celei universale. De fapt, energia care însufleţeşte totul, curge şi în interiorul nostru.

 

Legea magnetismului mental

… spune că atragem spre noi lucrurile la care ne gândim cel mai mult. Atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat, tot Universul conspiră la realizarea dorinţei tale! (Paulo Coehlio, Alchimistul). Este perfect adevărat! Fizica cuantică demonstrează că orice gând şi orice emoţie este încărcată cu vibraţii a căror forţă depinde de intensitatea şi de durata gândului sau emoţiei respective. Cum totul în jurul nostru este energie, devine limpede faptul că acele gânduri care vibrează pe aceeaşi frecvenţă se atrag reciproc, luând astfel naştere un alt proces numit Aceasta spune că de câte ori conectezi două câmpuri energetice, un al treilea ia naştere, adică ceva se manifestă în planul fizic – un rezultat concret.

 

Gândurile ajung instantaneu la destinaţie

Astăzi, inima şi creierul nostru sunt înţelese ca fiind cele mai puternice emiţătoare de energie, deoarece un gând însoţit de o emoţie puternică ajunge instantaneu la destinaţie, creând ceva pozitiv sau ceva negativ. Este imperios necesar să devenim conştienţi de forţa noastră interioară. Putem crea sau putem distruge. În oricare caz, ne numim co-creatori ai vieţii noastre. Universul recepţionează de fiecare dată vibraţiile gândurilor noastre şi le transpune în realitatea fizică sub forma unor experienţe, lucruri, evenimente, oameni care vin spre noi, etc.

“În timp ce lumina călătoreşte cu aproximativ 300.000 kilometri pe secundă, gândurile ajung practic instantaneu la destinaţie” spune Swami Shivananda în cartea sa Puterea Gândului. Nu există nicio îndoială că toate aceste informaţii sunt corecte. Ele sunt ştiute încă din vremurile străvechi. Ceea ce face acum ştiinţa este să redescopere nişte principii înţelese şi folosite de oameni cu sute şi poate mii de ani în urmă.

 

Alegerea ne aparţine

Dar trebuie întâi să conştientizăm că avem opţiuni!  Ne putem crea viaţa exact aşa cum ne-o dorim, etapă cu etapă. Dacă alţii pot, poţi şi tu, şi eu şi oricare dintre noi! Important este pe ce ne focalizăm energia minţii, adică ce fel de gânduri cultivăm zi de zi. Iar din acest punct, totul devine posibil pentru noi. Fiind conştienţi de potenţialul colosal al gândurilor şi emoţiilor noastre şi folosindu-l în mod constructiv, suntem capabili să dăm viaţă oricărui lucru pe care îl dorim cu ardoare! 

 

CIOBOTARU AncaAflă cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Niciun comentariu

  1. Tot citesc articole asemanatore… Multi afirma chestiile astea dar in concret ? Sa arate cineva concret cum gandurile ajung instantaneu… Ok. Sunt propagate instantaneu dar cine le receptioneaza ? Daca ne referim la telepatie multe rezultate concrete nu prea sunt dupa zeci de ani de cercetare…

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Codul lui Moise

Documentarul de faţă este practic atât o continuare cât şi un ante-mergător pentru filmul the Secret, datorită naturii informaţiilor conţinute...

Închide