Efectul Umbrei

0

Fiecare poartă în el/ea o parte întunecată, o umbră, locul acela către care îţi e greu să priveşti, un loc unde paşii crează ecouri, ca în filmele de groază americane… dar să ne oprim aici. De fapt filmul este chiar pozitiv din acest punct de vedere pentru că este de un real ajutor explicându-ţi de fapt cum stau lucrurile. În momentul în care îţi conştientizezi umbra poţi învăţa din această experienţă, orice are o parte pozitivă, o lecţie. Şi atunci eşti tu cel care foloseşte umbra pentru propriile scopuri şi bine. Dar în cazul în care încerci să o ascunzi, să o îngropi, ea te va controla, va prinde putere şi te va dezarma pentru că în interior, cu tine, nu poţi să nu fi sincer.

Aşa că filmul te îndeamnă să priveşti în tine şi să vezi particula din Dumenzeu care e fundaţie pentru tot ceea ce este în acest Univers. E o invitaţie să păşeşti în afara umbrei unde te-ai ascuns pentru atâta vreme şi să redevii lumina care de fapt eşti. Pentru că în lipsa acestei lumini, umbra nu ar exista.

Efectul Umbrei (film documentar) from Adina Amironesei on Vimeo.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Intalnirile Noul Pamant – ep. 2: Scoala relatiilor

In aritmetica oricarei vieti omenesti, exista o provocare continua numita relatia cu ceilalti. Fie ca vrem, fie ca nu, de...

Închide