Serile Noului Pamant – 24.07.2013 – STAREA DE CREATOR CONSTIENT

2

Dragilor iata-ne in fata unei noi teme, si daca am cautat pe liniile destinului, printre marcajele karmice ale copilariei sau prin semnele abia vizibile sau marcante ale misiunii personale, data viitoare discutam despre un subiect pe care il abordeaza multi speakeri motivationali, mai ales de peste ocean, pentru ca se potriveste statutului de cetatean al unei societati de consum. Noi insa, chiar daca o sa subliniem si aceste caracteristici, care cu siguranta sunt niste pasi intermediari catre lumina interioara, vom cauta, ca de obicei, sa impingem ideile expuse cat mai departe. Lumina interioara ce are calitatea extraordinara de a sterge TOT, de a face curat pentru a face loc posibilitatilor infinite si starilor profund interioare.

Adica, dupa ce va veti fi jucat cu ideile pe care le vom expune, dandu-le putere cu puterea credintei voastre, pentru a va crea circumstante favorabile sa zicem din punct de vedere financiar sau al sanatatii, veti putea trece la urmatorul nivel, in profunzimea fiintei voastre, devenind constient practic de puterea creatoare infinita care sta la baza oricarui spirit.

Ce vom face la aceasta intalnire va fi un „joc” de dezvatare si un „joc” de atentionare in legatura cu reperele care ne aduc certitudinea – elementul de baza al retetei Creatorului Constient – ca noi chiar suntem acea fiinta minunata si perfecta. Ne vom „imagina” in cadrul unor exercitii – ce vor avea si teme pentru acasa – linia timpului – pe care il vom redefini pentru a intelege ca pentru A DEVENI trebuie mai intai SA FIM. Sa mergem si mai departe de Legea Atractiei si sa observam ca in adancimile aproape de nesondat ale sufletului vom gasi un raspuns si la acest nivel de intelegere. Sa trecem dincolo de niste repere imediate ce ar putea fi, daca vreti cele 7 repere ale Creatorului Constient – cate una pentru fiecare punct de putere-chakra din corp – si anume:

 • Constienta constanta
 • Afirmatiile pozitive in legatura cu Creatia
 • Atentia concentrata pe aspectele particulare ale Creatiei (sau chiar pe un reper important)
 • Vizualizarile
 • Planul de actiune (ce contine actiunile propriu-zise ce trebuie facute pentru a aduce in manifestare acel element dorit)
 • Observatia si masura (folosirea observatiei si a bunului simt pentru echilibrarea atat a atitudinilor dar si a trairilor)
 • Credinta

Tema de miercurea viitoare presupune doua elemente ce vor fi definite in ideea integrarii unui punct de vedere mai inalt, a unor repere ce ne permit sa privim cele doua elemente ca parte dintr-un intreg si intregul in acelasi timp. Constienta este starea in care exista un feed-back al realitatii in oglinda interioara, iar calitatea de creator este caracteristica intrinseca a iubirii. Ceea ce se creaza din impletirea celor doua va invitam sa descoperim impreuna miercuri 24 iulie 2013, de la ora 19:00, in acelasi loc cu vedere la cer si cu telecomanda de aer conditionat mobila – exista un creator constient acolo care apasa butonul in momentul in care se face prea racoare. Va asteptam inscrierile cu drag la adresa binecunoascuta contact@noulpamant.ro, unde dragul de Valentin va trece pe lista. Va invitam sa deveniti creatori constienti si sa va creati propria scara de valori, astfel incat de acum incolo sa donati in functie de posibilitati si tragere de inima cat doriti. Restul il lasam esentelor infinite din noi.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

2 comentarii

 1. nu stiu daca putem crea ceva cu adevarat nou. toata energia/materia fiind deja existente, noi doar le schimbam forma; poate merita sa mai aprofundam…

 2. salut bogdan
  te invit sa discutam miercuri la 19:00 la omra ca sa afli despre ce este vorba si sa vezi cat de mult aprofundam noi subiectele discutate

  cu drag
  flipi

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Minunatia Soarelui – radiografie stiintifica

Ejectiile coronare sunt gigantice arce umplute cu plasma fierbinte la temperaturi de peste un milion de grade Celsius. Structurile sunt...

Închide