Vizualizarea creativa ca forma de intoarcere in cetatea ta secreta, inima sacra. Puterea intentiilor pure.

1

Am studiat de ceva vreme puterea rugaciunii spuse din inima. Am sa va spun esenta pe care am descoperit-o, prin exemplul personal, pentru ca este simpla si este suficient daca intelegi repede lucrurile simple :)
Mie mi-au placut intotdeauna exemplele!
Intr-un an, prin 2007, ma plimbam prin Bucuresti si cautam un spatiu pentru un proiect pentru copiii supradotati. Eram cu tot sufletul acolo asa cum sunt si acum. Am mers la toti primarii de sector, in toate colturile Bucurestiului. In luna iunie 2007. Imi amintesc perfect. In toate periplurile mele am suferit. Sunt un om sensibil cred. Am intalnit multa nesimtire, lipsa de respect, dezinteres, …Asa incat la un moment dat, in plina suferinta, cu credinta in bine si din toata iubirea, am spus asta in inima mea tare si clar lui Doamne, din toata inima si cu mult OF:  Doamne, tu vezi cum sunt oamenii pe aici, ce praf si ce mizerie e prin oras, cata lipsa de iubire si cata suferinta e pe aici, si cat de departe sunt de mine. Doamne, tu stii ca mi-e greu sa ajung pe aici, de aceea te rog, fa sa fie mai aproape de mine. Atata am zis in sufletul meu!!!
Peste 3 ani, in ianuarie 2010, din senin cineva ne-a cautat si ne-a oferit un spatiu in sectorul 6, la o statie distanta de unde locuiesc eu actual. Acest lucru a fost surprinzator, insa nimic nu este imposibil lui Dumnezeu.  Pentru ca intelegerea sa fie facuta la alt nivel si sa o pot intelege mai bine, Dumnezeu a fost bun si mi-a mai dat un semn.
In 2007, in vizita la pranz la parintii mei, cu visele adunate si cu gandurile grele dupa umblatul degeaba si dezamagirile inerente, sa-i zicem, oboseala sufletului…am pus capul pe perna in camera mea unde dormeam cand eram mica, si inainte sa adorm am avut ca un fel de viziune inaintea ochilor desi nu era in ochi ci in minte, in suflet, ca si cand m-as fi uitat la televizor. Am vazut ca o receptie, la intrare era ceva agitatie, erau oameni ocupati, iar deasupra in dreapta sus, cadea lumina soarelui dintr-o parte pe o icoana rotunda, ca o fresca, care stralucea de-ti lua ochii, si acolo am vazut-o pe Maica Domnului. Cand am vizitat Manastirea Cocosul, mult dupa, am inteles ca exista astfel de icoane, astfel de inflorituri ale zidurilor. Am fost fermecata sa le descopar, sa le vad real, pentru ca nu le credeam atat de frumoase!!! Sunt toate facute numai din mozaic auriu care costa foarte mult, dar dau o impresie vizuala extrem de puternica. Lumineaza practic in intuneric. Cred ca lumineaza intai in suflet care le percepe altfel. Ei bine, asa arata aceasta icoana in viziunea avuta. Si am stiut instantaneu, desi nu am avut vreodata vreo relatie deosebita cu Maica Domnului, ci mai degraba cu Tatal ceresc, cu Sfantul Francisc si alti sfinti: maica ne va ajuta…
Si am adormit fericita si foarte convinsa si constienta. Asta a fost deci in 2007. Si am stiut. Atata. Nimic mai mult.
Ei bine, Scoala unde am primit 3 Sali unde sa incepem proiectul – la care m-am dus in graba mare sa vad: unde sunt salile, cum arata? Cand am intrat pe poarta, am vazut in dreapta sus Placuta Scolii care spunea cu cea mai clara semnificatie pentru mine: Scoala 155 “Preasfanta Fecioara Maria”.
Sunt zeci de scoli in Bucuresti, fiecare cu hramul sau. Doar aceasta ne astepta pe noi, si trebuie sa va spun ca ma aflam la capatul unei necredinte si disperari profunde umane, si a unor mari incercari pe care le-am avut pana atunci… dar atunci am simtit un impuls puternic si o fericire abundenta, si am stiut ca e ocrotirea Maicii Domnului peste tot ce voi face.  Si asa a fost.
Nu sunt habotnica. Nu sunt deloc. Acest proiect a fost si este o revelatie despre cum lucreaza Dumnezeu. Sunt o minte foarte bine echilibrata si functionez cu ambele emisfere intens. Si il iubesc pe Dumnezeu si ma duc la el cu toata inima si dialoghez cu el. Acesta se numeste dialogul inimii.
Acestea fiind zise, as vrea sa va readuc in prim planul discutiei: puterea intentiilor pure si vizualizarea creativa.
Intentiile pure deschid orice inimi, inclusiv inima voastra. Sa actionezi cu toata inima, fara frica, este cea mai mare forta in univers. Eu am invatat sa fac asta luptand pentru cauza unor copii. Tu poti sa incepi altfel. In general inveti lectia aceasta facand ceva dezinteresat pentru altii.
Vizualizarea creativa este capacitatea de a merge intr-o zona a intentiilor pure ale spiritului legate de evolutia sa.  Cand mergi in aceasta zona nu vezi neaparat ceva, ci simti o emotie puternica, ca si cand te-ai fi imbaiat in toata cunoasterea si frumusetea ta personala. Te simti victorios, implinit si in deplina cunoastere. Ca si cand totul esti tu, ca totul trece prin tine si ca totul iti apartine fara sa faci nimic, ai o senzatie, o bucurie mare, ca si cand te-ai fi cablat la toata forta universului. Ai o convingere ca vei reusi, ca te asteapta lucruri minunate, ca esti o creatie minunata, ca totul este minunat. Ei bine, aceasta este intalnirea cu sinele.
Aceasta vizualizare creativa te poate aduce sa-ti cunosti menirea. Insa trebuie sa alegi sa ai intentia pura sa o cunosti. Restul…este o poveste foarte, foarte frumoasa. Este o mica saga cat un intreg univers de bogata, pe care o vei scrie tu, bijuteria ta, viata ta, frumusetea vietii tale.
Pentru ca ii cunosc forta si alte genii ale planetei au experimentat-o fericit, te invit sa faci oricand vrei vizualizare creativa:
Mai vorbim despre vizualizare episodul urmator ;)Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Buna,
    Felicitari pentru articol!
    Este foarte adevarat, Vizualizarea Creativa este primul pas spre materializarea oricarei dorinte, insa „Legea Credintei” este factorul decizional.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Ramana Maharshi: Cine sunt eu?

Adept al caii de interogare a sinelui, Advaita Vedanta, Ramana Maharshi este un maestru spiritual ce simplifica totul la tine...

Închide