Cum să îți amplifici motivația și să îți atingi cele mai înalte obiective

0

În 1985 un american, Mel Fisher, a descoperit rămășițele unui galion spaniol scufundat în 1622, valoarea comorii fiind estimată la 500 de milioane de dolari.

Timp de 17 ani, fără resurse materiale, cu un vas prăpădit și cu o echipă pe care nu avea cu ce să o plătească, au căutat încontinuu, iar în 1985 au dat lovitura.

Întrebați de ziariști cum au rezistat atâția ani, plini de frustrări și uneori fără să fie plătiți, membrii echipajului au răspuns: „Mel era atât de motivat, încât ne molipsea și ne dădea aripi tuturor. În fiecare dimineață când începeam munca ne spunea: «Astăzi este ziua cea mare!», iar seara, când obosiți și descurajați mergeam la culcare, ne spunea aşa: «Mâine va fi ziua cea mare!», timp de 17 ani!”.

Motivația – forța care pune lumea în mișcare

Limitele, greutățile și dificultatea atingerii unui țel pot fi depășite atunci când în interiorul tău arde cea mai puternică motivație.

La fel cum Mel Fisher a reușit să găsească cea mai mare comoară descoperită vreodată, la fel și tu poți dobândi comorile proprii (scopurile și obiectivele personale), atunci când motivația devine o stare de spirit permanentă. Atunci viața începe să se miște într-un altfel de ritm: mai rapid, mai energic, mai încrezător.

Descoperi că ai energie pentru tot ce-ți dorești să întreprinzi, atât pentru familie, cât și pentru proiectele profesionale. Ai înțelegerea că drumul către obiectivele tale poate fi un proces natural, armonios și antrenant. Muncești cu plăcere și entuziasm în toate domeniile vieții tale.

În căutarea motivației interioare

Motivația este combustibilul care arde pentru a te ajuta să ajungi rapid la destinația dorită. Fără acest combustibil călătoria spre obiectivele tale se încheie repede, fără rezultate. Intervin rutina, monotonia și neîncrederea.

Inconștient sau nu, cu siguranță ai folosit motivația în nenumărate situații. Este o resursă pe care o ai deja în interiorul tău. Problema nu este că motivația lipsește, problema este că nu reușim să o menținem la cote înalte, zi de zi.

Provocarea începe atunci când dorim să transformăm această resursă într-o stare de spirit permanentă. Să uităm de diminețile în care ne trezim obosiți, indispuși și lipsiți de energie și să ne bucurăm tot mai mult diminețile energice.

Cele 3 condiții ale rescrierii subconștientului

În ultimii ani, studiile din neuroștiință au demonstrat că poți transforma o stare sau un comportament ocazional într-o calitate permanentă cu ajutorul a trei elemente:

1. Afirmații, sugestii pozitive sau paternuri hipnotice care să susțină comportamentul pe care vrei să îl dobândești,

2. Hipnoza sau o tehnică de meditație profundă care să te ajute să accesezi ușor subconștientul,

3. Disciplina – repetarea tehnicii de meditație profundă combinată cu paternurile hipnotice timp de cel puțin 21 de zile.

 

Cum reușești să-ți concentrezi energiile pozitive asupra obiectivelor tale și să rămâi permanent motivat?

Un program care integrează eficient cele trei elemente ale neuroplasticității – și care te scutește de efortul de a învăța cum să accesezi rapid subconștientul și cum să îți formulezi sugestiile astfel încât să nu produci efecte adverse – este programul transformațional “Motivație” (disponibil aici). Acest program combină stimularea mentală alternativă (realizată cu ajutorul tehnologiei de stimulare mentală audio-vizuală Mind Synergy (află detalii aici)) cu Programul de Învățare Multimedia (PIM) .

Fiecare PIM e compus din paternuri hipnotice, muzică și sunete sincronizate pe diferite frecvențe, astfel încât noile informații motivaționale să fie impregnate în subconștient, în momentele de maximă neuroplasticitate a creierului.

Acest produs este menit să rescrie subconștientul astfel ca tu să produci schimbări profunde și de durată în comportamentul tău: entuziasmul și motivația devin felul tău de a fi, indiferent ce obiective îți setezi și cu ce obstacole te confrunți la un moment dat. Prin acest program transformațional, motivația devine un reflex subconștient și îți va fi accesibil ori de câte ori ai nevoie.

Pe măsură ce aprofundezi această tehnică, rezultatele benefice încep să apară. Mai precis:

  • găsești soluții adecvate și oportunități noi;
  • îți setezi direcții clare în viață și urmezi constant planul materializării lor;
  • te implici în proiectele tale cu mai multă pasiune;
  • experimentezi stări mentale de claritate și revelații extraordinare;
  • te simți inspirat și conectat cu o energie superioară foarte puternică;
  • cele mai dificile obiective încep să se concretizeze în mod natural și plăcut;

Așa cum autoturismele te ajută să ajungi rapid la destinație, la fel și tehnologia de stimulare mentală împreună cu PIM te ajută să îți atingi obiectivele pe calea cea mai scurtă.

Poți afla mai multe informații despre Programul MOTIVAȚIE și tehnologia Mind Synergy aici: www.aimgroup.ro/magazin

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăDerivate 4.0 Internațional .Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Sute de urme misterioase în pământ în Amazon

Tăierile masive de pădure au dezvăluit geoglife mari geometrice care au fost făcute cu mai bine de 2.000 de ani...

Închide