Accesează frecvența GENIU

4

Biroul avocatei nu se mai vede de sub dosare, telefoanele zbârnâie întruna. Lucrează sub presiunea timpului. Îi spune secretarei să-i reţină apelurile. Scoate din sertarul biroului un dispozitiv electronic mic, negru, de dimensiunea unei cărţi broşate. Se întinde pe spate, îşi agaţă o clamă mică de lobul fiecărei urechi, îşi pune o pereche de căşti auditive şi ceva ce seamănă cu nişte ochelari de soare opaci, închide ochii şi apasă pe un buton de pe consolă. Un rând de luminiţe începe să pâlpâie în interiorul lentilelor. Simte în lobii urechilor o furnicătură plăcută care i se răspândeşte în tot creierul. Aude sunete hipnotizante care pulsează. Prin faţa ochilor i se perindă un vârtej caleidoscopic de culori strălucitoare, nepământeşti şi se cufundă într-o stare de adâncă relaxare şi reverie. Încep să-şi facă apariţia imagini mentale intense…

După un sfert de oră se ridică în capul oaselor, îşi scoate ochelarii, căştile şi agrafele de la urechi. Freamătă de energie, este înviorată şi de un calm profund.

Creierul îi funcţionează acum mult mai eficient decât înainte. Memoria i s-a îmbunătăţit considerabil. Are un IQ mai mare. Inteligenţa, creativitatea şi capacitatea ei de a rezolva probleme şi de a asimila noi informaţii au crescut. Creierul său procesează mai repede, iar celulele sale nervoase au format interconexiuni noi, mai ample.

Corpul îi este acum profund relaxat. Tensiunea arterială şi ritmul cardiac i-au scăzut. Sistemul său imunitar funcţionează mai eficient. Nivelul adrenalinei şi al altor substanţe asociate cu stresul s-a diminuat. Rezistenţa sa la stres a crescut.

Acum este mai inteligentă şi mai sănătoasă decât în urmă cu un sfert de oră.

Sună a film science-fiction. Dar, în realitate, scena pe care v-am descris-o se repetă zilnic în sute de mii de locuinţe, birouri şi clinici. Aparatele pentru stimularea capacităţilor mentale par a fi ceva futurist, însă în cazul de faţă viitorul este deja aici.

Astăzi aceste instrumente ultramoderne pentru optimizarea activităţii creierului există, iar sute de studii ştiinţifice riguroase au dovedit fără urmă de îndoială capacitatea lor de a îmbunătăţi funcţionarea mentală, de a dezvolta capacităţile creierului şi de a induce rapid stări care permit funcţionarea creierului la cote înalte. Noi dovezi privind imensele posibilităţi ale aparatelor pentru stimularea creierului apar în ritm accelerat. La această oră mulţi oameni de ştiinţă sunt angajaţi în cercetări inovatoare privind efectelor acestor sisteme tehnologice de stimulare cerebrală, iar din rezultatele pe care le fac publice răzbat un entuziasm crescând şi impresia că tehnologia de optimizare a activităţii creierului reprezintă ceva cu adevărat fără precedent.

În România, singurul producător de dispozitiv pentru stimulare mentală prin semnale luminoase și sonore (alternant stânga/dreapta) – MIND SYNERGY – este echipa de cercetare științifică AIM Group înființată înainte de 1990, care activează în domeniul parapsihologiei, terapiilor alternative și științelor de frontieră.

Până acum, studiile efectuate de psihiatri, psihologi, educatori, terapeuţi, medici, antrenori sportivi, consultanţi şi alţi cercetători şi clinicieni au demonstrat că aceste aparate pentru stimularea capacităţilor mentale sunt capabile:

Să „antreneze” creierul, ajutându-l să devină mai sănătos şi mai puternic. Revoluţia fitnessului, caracteristică ultimelor două decenii, a dovedit că pentru a-şi păstra sănătatea corpul uman are nevoie de stimulare, provocare şi mişcare. Dovezile ştiinţifice arată cât se poate de clar că lipsa exerciţiilor fizice duce la deteriorarea şi îmbolnăvirea organismului: trebuie să-l „folosim dacă nu vrem să-l pierdem”. Numeroase studii asupra creierului ne dovedesc acum că, la fel ca organismul, creierul are nevoie de stimulare şi provocare pentru a funcţiona optim: că „antrenându-ne” creierul îl facem de fapt mai puternic, aşa cum şi muşchii devin mai puternici în urma exerciţiilor fizice. Dovezile existente sugerează că noile aparate pentru stimularea capacităţilor mentale sunt capabile să ofere genul de stimulare, provocare şi noutate care poate să fortifice creierul, să sporească efectiv dimensiunea şi sănătatea neuronilor şi să ducă la performanţă de vârf, inteligenţă crescută şi o sănătate mai bună.

Să diminueze stresul şi să inducă stări de relaxare profundă. Există dovezi care arată că numeroase aparate pentru stimularea capacităţilor mentale sunt capabile să diminueze nivelul substanţelor neurochimice asociate cu stresul, să scadă considerabil tensiunea musculară, să reducă hipertensiunea arterială, să încetinească ritmul inimii, să calmeze nervii iritaţi şi să inducă rapid la nivelul întregului organism o stare de relaxare atât de profundă, încât un neurobiolog o caracterizează drept „cea mai profundă relaxare experimentată vreodată”.

Să crească nivelul IQ-ului. În cadrul mai multor studii efectuate pe subiecţi cu dizabilităţi de învăţare s-a constatat o creştere medie a IQ-ului de peste 20 de puncte; mulţi dintre subiecţi au ajuns chiar la un IQ mai mare cu peste 30 de puncte. Alte studii sugerează că prin intermediul acestor dispozitive se poate ajunge la o creştere impresionantă a coeficientului de inteligenţă la utilizatorii normali şi sănătoşi.

Să dezvolte creativitatea. Rezultatele calculate în urma mai multor teste psihologice pentru măsurarea creativităţii evidenţiază progresele semnificative înregistrate de utilizatorii diferitelor tipuri de tehnologie pentru stimularea capacităţilor mentale.

Să accelereze procesul de învăţare. Cu aparatele reglate în diverse moduri, subiecţii care au utilizat tehnologia de stimulare a capacităţilor mentale au reuşit să înveţe mai mult şi mai repede şi s-au dovedit mult mai capabili decât subiecţii obişnuiţi să asimileze materiale dificile şi complexe.

Să îmbunătăţească memoria. S-a dovedit că aparatele pentru stimularea capacităţilor mentale îmbunătăţesc atât memoria de lungă durată, cât şi memoria de scurtă durată.

Să intensifice plăcerea sexuală. Prin amplificarea şi intensificarea acuităţii senzoriale, îmbunătăţirea fluxului de substanţe biochimice naturale cu proprietăţi euforice şi afrodisiace din organism şi prin îmbunătăţirea sincronizării undelor cerebrale între parteneri, tehnologia de stimulare a capacităţilor mentale poate transforma experienţa sexuală.

Să inducă stări optime pentru performanţe de vârf. Dovezile obţinute în urma cercetărilor de laborator şi declaraţiile atleţilor profesionişti, muzicienilor, artiştilor, agenţilor de vânzări şi directorilor de companii arată că aparatele pentru stimularea capacităţilor mentale sunt capabile să inducă stările „de flux” caracteristice eficienţei superioare pentru funcţionarea la cote maxime.

Să elimine problemele cauzate de abuzul de substanţe. Progresele uimitoare obţinute prin utilizarea tehnologiei de stimulare a capacităţilor mentale în domeniul tratării dependenţelor se traduc prin rate de vindecare fără precedent şi sunt, se pare, pe punctul de a revoluţiona metodele de tratament în cazul abuzului de substanţe.

Să învingă depresia şi anxietatea. În diverse experimente, subiecţii implicaţi au scăpat complet de depresie cronică sau de anxietate la scurt timp după ce au început să folosească în mod regulat dispozitivele de stimulare cerebrală.

Să aline durerile. Tehnologia de stimulare a capacităţilor mentale si-a dovedit eficienţa în eliminarea sau reducerea considerabilă atât a durerilor cronice, netratabile (specifice unor boli cum sunt cancerul şi artrita), cât şi a durerilor trecătoare (cum sunt durerile provocate de răni, durerile de cap, migrenele, angina).

Să intensifice funcţia sistemului imunitar. Cercetătorii studiază efectele aparatelor pentru stimularea capacităţilor mentale asupra subiecţilor bolnavi (printre care persoanele care suferă de SIDA, de sindromul de oboseală cronică datorată disfuncţiei imunitare şi de diferite forme de cancer) şi asupra celor sănătoşi, precum şi asupra componentelor individuale ale sistemului imunitar. Au obţinut astfel dovezi clare care atestă că aceste dispozitive pot creşte capacitatea sistemului imunitar de a învinge bolile care s-au declanşat deja în organism şi îi pot mări rezistenţa la infecţii.

Să schimbe sau să înlăture obiceiuri şi atitudini nedorite. Dovezile clinice sugerează că tehnologia de stimulare a capacităţilor mentale poate provoca deopotrivă schimbări profunde şi rapide la nivel personal şi transformări ale personalităţii. Se pare că tehnologia reuşeşte să facă posibil acest lucru facilitând eliberarea de amintirile dureroase şi de experienţele traumatizante şi dezvoltând capacităţile utilizatorilor de a-şi programa şi „rescrie” subconştientul pentru a înlătura obiceiurile sau atitudinile negative ori dăunătoare şi a le înlocui cu atitudini şi comportamente pozitive.

Transformă-ți viața cu ajutorul tehnologiei pentru stimulare mentală 

Şi acesta nu este decât începutul. Alte studii sugerează că nici nu am început încă să înţelegem amploarea extraordinarelor beneficii aduse calităţii vieţii care ar putea deriva în ultimă instanţă din tehnologia de stimulare a creierului. Mulţi cred în acest moment că este posibil ca utilizarea aparatelor pentru stimularea capacităţilor mentale să aibă asupra civilizaţiei noastre un efect mai profund decât dezvoltarea computerului personal. De fapt, multă lume consideră că şi computerul personal este tot un tip de aparat pentru stimularea funcţiilor mentale, prin capacitatea sa de a dezvolta posibilităţile creierului şi a îmbunătăţi performanţa umană.

Dispozitivul Mind Synergy este disponibil aici: https://www.aimgroup.ro/produs/mind-synergy/

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

4 comentarii

  1. Anghel Gheorghe on

    In primul rand primiti salutarile mele.Nu stiu ce sa cred despre acest dispozitiv deoarece ,cel cumparat anterior de la Dvs. m-a dezamagit total si am mai dat si o caruta de bani pe el-BIO SINERGY. MAI DATI-MI ARGUMENTE VA ROG. NAMASTE!!!

  2. Buna ziua, domnule Anghel! Alegerile importante in viata nu trebuie sa depinda de puterea cuiva de a va convinge sa faceti sau sa nu faceti un lucru. Faceti asa cum simtiti ca este bine pentru Dumneavoastra, cantariti informatiile, cultivati o atitudine deschisa si incercati caile care credeti ca au potential si sunt importante pentru sanatatea si starea Dumneavoastre de bine. O zi frumoasa!

  3. Anghel Gheorghe on

    Cu drag va salut si eu.Am citit plin de curiozitate si dorinta de a chizitiona acest minunat produs,daaar dupa cum poate stiti eu fiind un amarat de pensionar pe caz de boala -handicap gr.2,mereu ajung la bariera posibilitatilor financiare,in sensul ca din cei ceva sub 800 lei trebuie sa-mi platesc medicamentele,intretinerea,hrana ….etc,lunar ramanand cu……. intelegeti Dvs ce vreau sa zic,asa ca v-as fi recunoscator daca mi-ati comunica ceva referitor la costul acestui min unat dispozitiv.Va multzumesc din suflet !

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Cele mai impresionante fenomene naturale – partea 2

11. Luminile nordului, Scandinavia Luminile nordului, sau aurora boreala, sunt cauzate de catre particulele solare care intra in atmosfera Pamantului:...

Închide