Gregg Braden

1

Autor de renume international, Gregg Braden este unul dintre pionierii ce reusesc sa consolideze puntea intre stiinta si spiritualitate. Are in urma o cariera de succes: geolog pentru Phillips Petroleum în timpul crizei energetice din anii 1970, apoi senior designer de sisteme computerizate în ultimii ani din perioada Războiului Rece sau ca primul director tehnic de operatiuni pentru Cisco Systems, unde a condus dezvoltarea echipei de sprijin la nivel mondial, care asigură functionarea retelei de internet in zilele noastre.

Timp de peste 25 de ani, Gregg a căutat prin satuce aflate departe de civilizatie, mănăstiri indepartate, pentru a descoperi secretele atemporale ale unor texte uitate. Astazi este un autor recunoscut la nivel mondial, lucrarile sale fiind prezentate pe posturi prestigioase precum History Channel, Discovery Channel, Sci Fi Channel sau NBC.

Bibliografie Gregg Braden:

Efectul Isaia – 2005

Trezirea la punctul zero – 2006

Codul lui Dumnezeu – 2006

Pasind intre lumi. Stiinta compasiunii – 2007

Vindecarea spontana a credintei – 2008

Matricea Divină – 2008

Timpul Fractal: Misterul anului 2012 şi o noua era terestra – 2010

Adevărul profund – 2011

 Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Sunt. Clipa de clipa. Doar ca mai uit, insa, cateodata... Ca si tine:) Si, pe calea catre reamintire, inteleg ca totul este déjà in mine. Ca totul este infinit mai frumos, complet, armonios si perfect decat imi pot imagina, de la un tomberon de gunoi pana la un rasarit fabulos. Aici si acum sunt un mic semafor pentru particulele de lumina de care ma ciocnesc, amintindu-mi, odata cu ele, ca nu e nimic de modificat. Doar de observat. Doar de savurat.

Leave A Reply