Priveste! Zambeste! Atinge!

0

Iata o dezlegare in trei pasi de la „obisnuita” noastra detasare insensibila fata de ceea ce este in jurul nostru, de la neintelegerea faptului ca tot ceea ce este in jurul nostru suntem tot noi, oglinditi. Iata un mod practic de a pasi in fiecare clipa, in raport cu ceilalti, intr-o lume plina de bunavointa, recunostinta si armonie. Trei repere pentru descoperirea adevaratului plan uman pe care tot incercam sa il definim prin cuvnte complicate si metafore sau parabole copmplexe. Si iata cum, de o simplitate debordanta Neale Donald Walsch ne proiecteaza cu viteza mintii intr-un cadran al vietii noastre unde suntem intr-un echilibru extraordinar cu Universul exterior, exprimand in acelasi timp puterea si frumusetea fara seaman din interior.

Priveste! pentru ca de cele mai multe ori privirea plecata e semn de infrangere, ori nu exista nicio lupta. Ferestrele sufletului trebuie sa se intalneasca pentru ca ele, esentele din spatele nostru, sa se exprime cat mai plenar in legatura cu cel cu care interactionezi.

Zambeste! pentru ca acesta este inceputul bucuriei, care cu siguranta este cel mai la indemana si  extraordinar de profund in acelasi timp, reper pentru identificarea acelei esente interioare care parctic insufleteste ceea ce noi numim ansamblul corp – minte.

Atinge! pentru ca de mici avem nevoie de aceasta re-asigurare ca exista, dincolo de privire si zambet, acea bucurie si acel contact care ne fac sa ne regasim in viata celorlalti, in lectiile pe care ni le dau si in fiecare picatura de ploaie.

Fa acesti trei pasi si te vei trezi aprinzand lumina interioara ce iti va lumina Calea, si luminand-o vei realiza ce minunatii sunt in tine dar si ce bariere ai ridicat inconstient si vei intelege ca ai fost pe Cale tot timpul, doar ca nu ai aprins lumina, nu ai lasat-o sa iasa din tine, mai exact, si sa iti lumineze Calea.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Cu Ra in suflet, Calatorie in Dobrogea, 30 aug-2 sept 2013

Pe Camelia o cunoasteti din cadrul rubricii Prin Vizorul Sufletului, unde ne-a tesut minunate panze geometrice tasnite din darul si...

Închide