O clipa in eternitate

0

Stai. Opreste-te o clipa si priveste cu adevarat! Miroase, inspira adanc, atat de adanc incat sufletul tau sa se valureasca de la afluxul de iubire pe care il introduci in tine! Simte! Simte fiecare clipa cum se incolaceste in jurul celeilalte si tese lanturi adn-arn-ice in jurul viitorului posibil! Gusta fiecare nuanta, fiecare culoare, fiecare colt de natura, de perfectiune! Asculta vocea Mamei, respiratia ei, naduful. Si nu uita ca si ea ca si tine este o fiinta. Trateaz-o ca atare, nu o aduce in starea in care trebuie sa reactioneze, pentru ca tot ceea ce Ea ofera este IUBIRE NECONDITIONATA.

Si daca te trezesti maine fara vlaga, fara tragere de inima sau cu un mare semn de intrebare, priveste aceste clipe in eternitate si aseaza-le langa inima ta si vei re-deveni focul viu al Pamantului si Eterul rarefiat al Cerului. In tine, ca si in mine, ca si in Ea si in orice, FOCUL arde si lumineaza si incalzeste. Te va trezi, iti va da aripi si te va aduce intr-o vibratie potrivita fiecarei zile.

Cu drag!

Beautiful Earth – Dark Moon from EuphoricWaters on Vimeo.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Misterioasele sculpturi in piatra de la Qajartalik – figuri de fiinte necunoscute

Deci aceste figuri misterioase sculptate, antice reprezinta fetele unor "demoni" sau a unor fiinte misterioase care in trecut au vizitat...

Închide