Prostovit Picaturi – Pret, Pareri si in ce Farmacii se gaseste

Prostovit este un supliment alimentar sub formă de picături utilizat pentru a îmbunătăți sănătatea prostatei. Acesta este conceput pentru a trata tulburările legate de hiperplazia prostatică și prostatita cronică. Conform recenziilor consumatorilor și opiniilor specialiștilor, este un remediu foarte eficient, vândut, în plus, la un preț deosebit de accesibil.

Prostovit când este recomandat?

Prostatita și adenomul de prostată sunt două afecțiuni foarte frecvente care afectează sistemul genito-urinar masculin. Acestea afectează în principal bărbații cu vârsta de peste 40 de ani și, dacă tratamentul nu este început la timp, simptomele se agravează și duc la complicații mai grave.

Prostovit este utilizat tocmai pentru a aborda simptomele și cauzele prostatitei și ale adenomului de prostată. În cazul prostatitei cronice, problema este adesea cauzată de tulburări hormonale sau autoimune, de obicei însoțite de o infecție bacteriană. Simptomele prostatitei cronice devin rapid foarte neplăcute și, deși pot dispărea după o anumită perioadă de timp, sunt menite să reapară.

Prostovit se concentrează pe golirea vezicii urinare, ceea ce duce la o reducere a prostatei și la eliminarea focarelor inflamatorii.

În cazul unui adenom, este vorba de o creștere anormală a prostatei legată de vârstă: odată cu înaintarea în vârstă, organismul masculin produce din ce în ce mai puțin testosteron, motiv pentru care prostata începe să funcționeze defectuos și să se mărească, exercitând o presiune din ce în ce mai mare asupra uretrei. În cazul unui adenom, simptomele nu dispar odată cu trecerea timpului.

Prostovit este eficient în tratarea ambelor probleme și ne putem aștepta la o ameliorare încă de la prima cură de tratament, care durează 1 lună.

Cine îl poate administra?

Prostovit este eficient în cazurile de

  • dureri frecvente la nivelul perineului, care implică uneori și partea inferioară a spatelui
  • furnicături, presiune, senzație de arsură în perineu
  • dificultăți la urinare
  • nevoia persistentă și recurentă de urinare
  • mărirea în volum a unui testicul
  • scăderea libidoului și disfuncție erectilă
  • deteriorarea stării de spirit.

Acestea sunt, de fapt, principalele simptome care însoțesc problemele de prostată. Prostovit ajută la ameliorarea rapidă a simptomelor, dar mai ales acționează asupra cauzelor, vindecând astfel tulburarea și prevenind recidivele.

Prostovit este potrivit pentru bărbații cu vârsta de peste 18 ani. Nu este necesară nicio prescripție medicală: tratamentul poate fi început, sau întrerupt, în orice moment, fără efecte secundare.

Prostovit funcționează cu adevărat?

Suplimentul Prostovit funcționează foarte eficient și o serie de studii dovedesc acest lucru. După cum se poate vedea pe site-ul producătorului, un grup mare de bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 73 de ani, au participat la studiile clinice. Fiecare dintre subiecți a fost diagnosticat cu prostatită cronică.

Subiecții implicați în faza pilot au primit suplimentul pentru o perioadă de o lună, iar la final s-a constatat că produsul a ajutat 98% dintre participanți. La finalul studiului, specialiștii au putut confirma că Prostovit este cel mai bun supliment de pe piață.

De ce aceste picături sunt atât de eficiente

Meritul pentru succesul Prostovit se datorează, în primul rând, ingredientelor care formează un amestec unic de ingrediente active și care acționează asupra funcționării prostatei și a întregului sistem urogenital: ameliorează durerea, furnicăturile și arsurile din perineu, întăresc vezica urinară și elimină focarele inflamatorii.

Ca urmare, prostatita regresează zi de zi până când dispare complet.

Utilizarea regulată a picăturilor asigură normalizarea urinării: nevoia de a urina dispare, fluxul de urină se îmbunătățește și vezica urinară se golește complet. Deoarece urina nu mai rămâne în uretră și în vezica urinară, tractul urinar nu mai este atacat de bacterii, prevenind astfel noi infecții.

Ce conține Prostovit? Ingrediente

Formula unică a Prostovit conține numai ingrediente naturale. În special:

  • semințe de dovleac: o sursă de multe vitamine din complexul B, vitamina C, A, E, zinc, fier, magneziu și fosfor. Semințele de dovleac sunt bogate în fibre, care sunt utile pentru reglarea sistemului digestiv. De asemenea, ele furnizează antioxidanți care elimină radicalii liberi, una dintre cauzele deteriorării prostatei. Ele întăresc sistemul imunitar și reduc riscul de infecții prin eliminarea inflamațiilor, datorită efectului lor antibacterian. În cele din urmă, ele ajută la restabilirea funcționării prostatei și a testiculelor și stimulează producția de testosteron.
  • glicină. Este un remediu foarte eficient pentru sistemul imunitar: elimină inflamațiile, previne insuficiența renală și îmbunătățește funcția urinară. În cele din urmă, reduce riscul de mărire a prostatei. De asemenea, glicina ajută la creșterea producției de hemoglobină și îmbunătățește absorbția calciului, stimulează regenerarea țesuturilor și accelerează tratamentul bolilor de prostată. Este utilă în cazul tulburărilor de memorie și de concentrare, conferă o bună dispoziție și combate insomnia. Încetinește eficient procesul de îmbătrânire a organismului.
  • extract de tulpină de holly de mare. Este eficient în stoparea creșterii prostatei, îmbunătățește funcționarea sistemului reproducător și favorizează sănătatea vaselor de sânge. Are efecte antibacteriene și antiinflamatorii, ameliorează durerea și stimulează procesele de regenerare a organismului.
  • gotu kola Asigură o bună dezvoltare a țesutului conjunctiv: stimulează producția de colagen și întărește vasele de sânge. Este eficient pentru tulburările circulatorii, are proprietăți stimulatoare și ajută în cazul problemelor de erecție. Oferă energie, înlătură efectele oboselii și are, de asemenea, proprietăți calmante și antidepresive. Acțiunea sa antioxidantă contracarează stresul oxidativ. Susține sistemul nervos.
  • seleniu. Element responsabil de buna funcționare a sistemului genito-urinar. Elimină radicalii liberi, distruge bacteriile care cauzează infecții, curăță tractul urinar. Reglează producția de hormoni, inclusiv testosteronul. Protejează prostata împotriva proliferării bacteriene.
  • urzică. Puternic diuretic natural care curăță tractul urinar: ajută la golirea vezicii urinare și reglează urinarea. De asemenea, curăță întregul organism de toxine și contracarează radicalii liberi.

Este Prostovit sigur?

Eficacitatea unui supliment pentru prostată este evident importantă, dar un tratament nu va fi util dacă implică efecte secundare. Acesta este marele avantaj al picăturilor Prostovit: acestea nu provoacă efecte secundare, nu acționează ca antibiotice și nu furnizează organismului substanțe chimice toxice. Singura contraindicație la începerea tratamentului este o alergie la ingredientele din formulă.

Cum se administrează

Doza corectă de Prostovit este de 20 de picături la 100 ml de apă. Un ciclu complet durează 30 de zile.

Picăturile trebuie luate zilnic, o dată sau de două ori pe zi, în funcție de severitatea simptomelor, înainte de mese.

Avantajele de a lua Prostovit

Tulburările de prostată debutează adesea după vârsta de 40 de ani și sunt adesea legate de scăderea testosteronului din organism și de debutul procesului de îmbătrânire. Cu toate acestea, nu sunt schimbări care scapă controlului nostru, deoarece hipertrofia prostatei poate fi încetinită și chiar inversată.

Prostovit este extrem de util în acest sens: ameliorează simptomele bolii de prostată, elimină durerea și reduce nevoia de urinare frecventă. De asemenea, are un impact asupra funcției sexuale: în prezența unei prostate bolnave, există adesea disfuncții erectile. Prostovit acționează prin creșterea libidoului și îmbunătățirea potenței.

Suplimentul în picături este, în cele din urmă, o bună alternativă la medicamentele scumpe eliberate pe bază de rețetă, care dăunează ficatului, slăbesc sistemul digestiv și cresc tensiunea arterială.

Cum să cumpărați și prețul

Pentru a imita tentativele de contrafacere, picăturile Prostovit pot fi achiziționate doar online, de pe site-ul oficial. Prețul este redus temporar cu 50%, dar promoția durează doar până la epuizarea stocurilor. Comanda poate fi plasată în orice moment, prin completarea formularului. Puteți plăti ramburs și beneficiați de garanția de 60 de zile de returnare a banilor.

Lasă un comentariu