Noua muzica

1

Probabil ca unii dintre voi au auzit de intrumentul numit Hang. Acesta, descoperit  (sau inventat? :) acum cativa ani de catre 2 elvetieni, Felix Rohner si Sabina Scharer. Acesta arata ca un OZN, are darul de a sopti niste armonii cu totul deosebite, fara tonuri foarte inalte. La noi in tara exista cativa interpreti la acest instrument, unul dintre acestia fiind Iulian Lazarciuc, la al carui concert am avut ocazia sa merg si credeti-ma ca a fost o experienta cu totul deosebita:

Dincolo de harmalaia acustica si muzica repetitiv-fara noima a ultimilor ani, salutam cu bucurie aparitia acestui instrument si a starilor de curgere pe care acesta si magicienii care il manuiesc ni le daruiesc:)

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Sunt. Clipa de clipa. Doar ca mai uit, insa, cateodata... Ca si tine:) Si, pe calea catre reamintire, inteleg ca totul este déjà in mine. Ca totul este infinit mai frumos, complet, armonios si perfect decat imi pot imagina, de la un tomberon de gunoi pana la un rasarit fabulos. Aici si acum sunt un mic semafor pentru particulele de lumina de care ma ciocnesc, amintindu-mi, odata cu ele, ca nu e nimic de modificat. Doar de observat. Doar de savurat.

Un comentariu

  1. am vazut niste baieti cantand la asa ceva pe un pod, si m-au impresionat. le-am cumparat discul :)

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
O stea mai rece decat corpul uman!

Cele mai reci stele au temperaturi atat de scazute incat se compara cu cele ale corpului uman. Astronomii au cautat...

Închide