Oana Pellea la TEDxBucharest – despre curaj, puterea interioară și frumos

0

Am aflat cu surprindere ca faimoasele conferinte din seria TED au inceput sa se tina si in Romania. Entuziasmat, am inceput sa frunzaresc printre discursurile postate pe youtube, insa, din pacate, am dat peste foarte multe dizertatii superficiale, lipsite de substanta ce se voiau a fi o pura parada intelectuala. Cel putin asa le-am perceput eu pe cele pe care am avut ocazia sa le vizionez. Din pacate, asa cum sistemul de invatamant ne obisnuieste de mici copii si asa cum societatea ne vrea, suntem plini de informatie dar lipsiti de profunzime, de maturitate reala, de deschidere, de adancime si emotie.

Putini sunt cei care au capatat aceasta adancime a conceptelor si dintre acestia, din pacate, foarte putini sunt promovati sau reusesc sa isi faca un nume astfel incat sa apara in fata si vocea lor sa fie intr-adevar auzita. Personajele promovate de catre media, nu se incadreaza inca in categoria celor de la care sa avem realmente ceva cu adevarat profund de invatat.

Insa, printre toate acestea, un singur discurs dintre cele prezentate a reusit sa imi deschida sufletul si acela a fost prezentarea Oanei Pellea. L-am ascultat cu interes pana la ultimul cuvant. Un discurs legat, profund si totusi simplu, un discurs adanc, care patrunde in inimile ascultatorilor si in constiinta celor ce sunt deschisi sa auda, sa vada, sa simta. Un dar de suflet pentru suflet.

Va invit si pe voi sa va rupeti o jumatate de ora din timpul vostru si sa urmariti conferinta. Cu drag!

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Adyashanti: „Adevărul este chiar aici și chiar acum”

Adyashanti,  un maestru spiritual contemporan care a trait experienta iluminarii, raspunde la cateva intrebari legate de aceasta experienta.  Safransky: Hai...

Închide