O biserică din copaci vii

0

Barry Cox nu este doar un devotat catolic dar și un artist și designer extrem de talentat. Ca mic copil, nou zeelandezul nativ a fost băiat de altar și chiar visa să ajungă Papa într-o bună zi. Totuși, crescând, și-a descoperit chemarea în grădinărit. Barry a fondat o companie de grădinărit însă ceea ce a realizat este cu adevărat unic.

Barry a combinat credința sa puternică cu talentele creative pentru a da naștere unui lucru cu adevărat uimitor.

Când era mai tânăr, Baryy a călătorit mult în jurul lumii. I-a plăcut foarte mult sp viziteze busericile faimoase de pe glob. De la Notre Dame la Catedrala Sf. Paul, Barry le-a văzut pe toate, iar aceste opere de artă cu siguranță i-au influențat munca.

Barry a creat o catedrală din pomi vii pe un teren de trei acri, plini de verdeață. Folosind cei mai frumoși copaci din lume, compania lui Barry, Treelocations a creat o măreață capodoperă. A folosit niște mașinării hidraukice puternice pentru a dezrădăcina și replanta copaci maturi pe proprietate. A durat 4 ani pentru ca aceasta lucrare să fie finalizată.

Intrarea în catedrală este caldă și prietenoasă. Te invită înăuntru. Priviți acoperișul tradițional construit doar din materiale vii, naturale.

Structura metalică dă bisericio o formă clasică. Tavanul este construit din copaco Laciniata, iar zidurile din Lepotospernum,ce ii confera cularea profundă și închisă.

Interiorul este extraordinar datortă luminii naturale ce intră prin acoperiș. Astfel s-a eliminat orice nevoie de lumină electrică. Altarul este construit din marmură italienească importată.

Vegetația de pe jos este și ea parte din imaginea deja impresionantă a bisericii. Folosind florile într-un mod uimitor, gardurile vii decorativeși aleile, proprietatea este cevace merită văzut cu sârguință.

A construit chiar și un Labirint.

Indiferent de unde te afli pe proprietate, ceea ce vezi este ceva minunat.

Barry a creat grădina pentru propria lui plăcere, însă de multe ori, ea este folosiă ca destinație pentru nunți sau alte evenimente chiar maim ari de atât.

Cum ar putea o mireasă să reziste să nu pășească pe această alee?

Următorul videoclip este un tur rapid al acestei unice biserici.

sursa: http://shareably.net/man-builds-church-using-living-trees/Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Forme ciudate de viață prinse în cristale uriașe

Recent, au fost descoperite forme de viață ciudate, prinse în interiorul masivelor cristale dintr-o peșteră din Mexic, ce se hrănesc...

Închide