SFINXUL DIN GUATEMALA

0

Descoperit iniţial în anii 50, o mare piatră sculptată a fost redescoperită în jungla din Guatemala. Capul de om se zvonea că a fost distrus de acum câteva decenii dar destul de mulţi martori vizuali au declarat că l-au văzut şi ştiu unde este situat. O echipă de arheologi şi oameni de ştiinţă din Universităţi din Guatemala plănuiesc o expediţie pentru a confirma acest lucru şi plănuiesc a-şi anunţa descoperirile la întoarcere.

Poza de mai sus este singura probă materială a existenţei marii pietre. Aceasta a fost făcută în anii 50 de către proprietarul terenului unde piatra a fost descoperită. Din păcate acesta a murit înainte de oferi locaţia exactă şi astfel obiectul a fost dat dispărut de aproape 60 de ani. Din fericire putem observa destul de bine dimensiunile capului şi caracteristicile acestuia în poza de mai sus.

  1. Capul prezintă trăsături foarte fine, buzele sunt subţiei şi un nas foarte mare.  Ceea ce este extraordinar este faptul că prezintă la o primă analiză trăsături caucaziene.
  2. Ochii sunt închişi, dar dacă pleoapele s-ar deschide aceştia ar privi către cer.
  3. Capul de piatră este înalt de cel puţin 9 metri

Să sperăm că actuala expediţie ne va oferi mult mai multe detalii în legătură cu acestă descoperire senzaţională în săptămânile ce urmează. Se discută încă destul de mult dacă obiectul chiar există deorece există multe rapoarte ce spun că acesta a fost distrus de rebeli cu ani în urmă. Dar în acelaşi timp există martori oculari care pretind că l-au văzut de curând aşa că nu trebuie decât să aşteptăm.

sursa:

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
RAZA DE ENERGIE DE LA PIRAMIDA BOSNIACA A SOARELUI

Au creat strămoşii noştri piramidele pentru a strânge sau pentru a trimite energia? O nouă descoperire arată înspe ultima direcţie:...

Închide