O pastă de dinți revoluționară

0

Cercetătorul japonez Kazue Yamagishi este responsabil de invenția revoluționară pentru menținerea igienei personale. Descoperirea ei este un tip de pastă de dinți cu proprietăți incredibile! Mai exact, pasta ei de dinți umple golurile și crăpăturile din dinți, refăcând și smalțul dentar în același timp.

Proprietățile acestei noi paste de dinți fac să fie inutile o sumedenie dintre lucrările medicilor dentiști. Pasta de dinți conține compuși similari smalțului dentar, însă sub formă lichidă.De aceea, ea va fi ușor de aplicat pe periuța de dinți.

Cercetătoarea a reușit să obțină formula noii paste de dinți printr-o serie de experimente cu hidroxilaptite, sau așa cum mai sunt cunoscute aceste substanțeȘ fosfați critalini de calciu, care sunt componentele principale ale dinților.

Imediat cum pasta de dinți este aplicată pe dinți, ea cauzează o diluarea a acizilor de la suprafața dinților. După trei minute, paste începe să cristalizeze și se întărește pe structura smalțului dental natural.

Incredibil, nu-i așa?

sursa: http://www.bodymindsoulspirit.com/new-toothpaste/Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Un doctor a descoperit o metodă de a adormi în 60 de secunde

Insomnia este o dereglare a somnului de care suferă multe persoane. Dificultățile legate de somn, trezitul în mijlocul nopții și...

Închide