Povestiri despre Kundalini

0

*

M-AM TREZIT PE NEAŞTEPTATE. Era miezul nopţii în timpul Sărbătorilor din 1992. Nu puteam să găsesc niciun motiv plauzibil pentru trezirea mea. Nu părea să fie nimic în neregulă. Nu erau zgomote puternice; niciun lătrat de câine; nicio sirenă. Apoi am auzit vocea unui bărbat spunând foarte vesel: „Distrează-te din toată inima!”

Aproape că n-am avut timp să mă gândesc cine este şi de unde vine vocea, când am simţit energia kundalini activându-se în coccis şi ridicându-se rapid pe şira spinării. A continuat să urce, gâdilându-mi măduva spinării, până a ajuns într-un loc dintre omoplaţi. Acolo s-a oprit şi a început să coboare pe şira spinării, la fel de rapid cum urcase. A reintrat în coccis şi a dispărut. Întregul episod a durat probabil douăzeci de secunde. Am rămas în întuneric, complet treaz, întrebându-mă ce se întâmplase. Nu exista nicio explicaţie logică pentru vocea pe care o auzisem, fiindcă locuiam singur. Însă kundalini era cu totul altceva.

Eram fascinat de kundalini de mai mulţi ani. O cercetasem în profunzime şi citisem, efectiv, volume întregi despre ea. În orice librărie sau bibliotecă bine aprovizionată există cărţi pe acest subiect. Citisem şi recitisem scrierile lui Gopi Krishna. Povestirile lui trezeau în mine o dorinţă puternică. Tânjeam după realitatea extraordinară şi misterioasă pe care el o descrie atât de elocvent. Astfel, de-a lungul anilor, am făcut din când în când eforturi şovăielnice de a activa energia kundalini. Trebuie să recunosc, am şi reuşit să obţin câteva rezultate modeste.

O dată la câţiva ani, aveam o experienţă kundalini conştientă, dar scurtă. Unele dintre aceste experienţe erau destul de puternice. Toate demonstrau, spre deplina mea satisfacţie, că fenomenul kundalini este real. În fiecare fiinţă umană există un impuls creator extraordinar de puternic. Este neînchipuit de vechi şi totodată mereu nou într-un mod jucăuş. Este forţa cosmică din spatele veşnic ispititoarei dorinţe sexuale pe care o simte orice fiinţă umană cu o cantitate normală de hormoni. Kundalini este în acelaşi timp puterea din spatele forţelor geologice care ridică şi prăbuşeşte lanţurile muntoase. Este energia cosmică ce dă viaţă galaxiilor şi sistemelor solare şi stinge stelele când devin supernove. Totodată, kundalini este conştiinţa extrem de inteligentă care scrie codurile genetice incredibil de complicate ale tuturor formelor biologice de viaţă. Orice muzician care compune un cântec sublim reuşeşte să facă acest lucru sub influenţa impulsului neîncetat al lui kundalini.

Acelaşi lucru este valabil pentru orice alt act creator realizat de orice fiinţă umană, de oriunde ar fi ea. Tot ceea ce facem noi, oamenii, practic tot ceea ce se petrece în această vastă, infinită creaţie se datorează activităţii extrem de puternice, dar totuşi delicate a lui kundalini. Kundalini este veche de când lumea, dar în acelaşi timp rămâne la fel de nouă ca roua ce scânteiază pe un boboc de trandafir deschizându-se la începutul primăverii. Kundalini este la fel de înţeleaptă şi de inteligentă precum cel mai zbârcit bătrân care a trăit vreodată. Kundalini este totodată la fel de inocentă precum cel mai pur copil care a respirat pentru întâia oară.

Deşi kundalini este toate aceste lucruri, ba chiar mai mult decât atât, eu cred că ea nu este Dumnezeu. La nivelul meu actual de cunoştinţe şi experienţă, eu cred că energia kundalini este un slujitor puternic şi de încredere al lui Dumnezeu, un fel de personificare a forţei divine. Poate că ar trebui să ne gândim la kundalini ca la un fel de arhanghel, extraordinar de puternic la modul conştient, în stare să proiecteze galaxii întregi; dar în acelaşi timp capabil să interacţioneze cu oamenii într-un mod extrem de personal.


www.aimgroup.ro

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
SCRISUL CONECTIV SI AL TREILEA LOB

Am participat pe 23 mai la un atelier conectiv special, într-o locaţie minunată, sub auspiciile de gazdă a doi oameni...

Închide