5 ingrediente cheie care amplifică telepatia

0

Credința în telepatie este adânc înrădăcinată în mulți dintre noi, fără a fi neapărat atrași de ficțiune. Mamele își sună copiii aflați la mii de kilometri depărtare exact în momentul în care și ei se gândeau să facă același lucru sau prietenii primesc vești de la apropiați exact în momentul în care se întreabă ce mai fac. Efectul poate fi comparat cu existența unei camere în care intrăm pentru a descoperi sentimentele și trăirile celor pe care îi avem în minte.

 

Ce este telepatia?

Telepatia se definește ca fiind procesul de receptare a gândurilor sau a sentimentelor venite de la o persoană aflată la distanță, fără a utiliza unul din cele cinci simțuri (vedere, atingere, gust, miros și auz). În principiu, procesul telepatiei se desfășoară între persoanele care au o legătură apropiată.

Gemenii, spre exemplu, susțin că sunt capabili să simtă sentimentele fratelui, indiferent de distanța dintre ei. Cazul gemenilor , despărțiți imediat după naștere pare să confirme teoria telepatiei. Fiecare dintre ei s-a căsătorit și a divorțat de o femeie cu numele Linda, s-au recăsătorit amândoi cu o femeie pe numele Betty și fiecare dintre ei și-a botezat primul născut cu numele de James-Alan. Fără să comunice între ei. Mai mult, au aceleași pasiuni, aceeași carieră și aleg aceleași locuri pentru concedii.

Este posibil, însă, să ai o astfel de comunicare și cu alți oameni, iar unii dintre noi, susțin că se bucură de o comunicare telepatică inclusiv cu animalele.

O relație telapatică pornește de la premisa că toți provenim din aceeași sursă: unii o numesc sursă spirituală, alții o sursă naturală, iar unii susțin că este vorba de o forță Universală.

 

Cine poate fi telepatic?

Toți ne naștem cu calități telepatice. Unii fructifică acest cadou, pe când alții, fie din lipsă de informații, fie din scepticism sau din diverși factori sociali, își blochează această abilitate intuitivă specială. Unele culturi, precum japonezii, recunosc deschis această comunicare și o folosesc pentru a descrie relațiile speciale dintre doi iubiți care se înțeleg telepatic încă de la început.

 

Cele 5 condiții pentru manifestarea telepatiei

telepatia1. Relaxarea crește foarte mult puterile telepatice. Meditația ajută la rexarea minții și a corpului și te face mai receptiv la primirea și trimiterea mesajelor telepatice. De asemenea, ajută și la debarasarea minții de gânduri nedorite și inutile. Un orizont deschis îmbunătățește șansele de a comunica telepatic, pe când o minte închisă are mai puține șanse să transmită sau să primească în mod eficient mesajele telepatice. Încearcă să stai departe de cei care se îndoiesc de puterea telepatiei. O cantitate sănătoasă de scepticism este normală, însă odată ce crezi în ceva, nu permite celor din jur să-ți schimbe opiniile, abuzând de negativitatea lor.

2. Când încerci să proiectezi un mesaj telepatic, vizualizează destinatarul în detaliu. Imaginează-ți că se află în fața ta și îi transmiți un mesaj, sau imaginează-ți că vorbești cu el la telefon.

3. Răbdarea este o altă aptitudine prin care se ajunge la o comunicare telepatică eficientă. Să nu uităm că, la fel ca în oricare experiență, e nevoie de timp pentru a atinge perfecțiunea. Așadar, nu aștepta rezultate extraordinare peste noapte. Comunicarea se va îmbunătății numai cu multă practică.

4. O stare bună de sănătate. În absența ei, autodezvoltarea devine dificilă, dacă nu chiar imposibilă. Totul se desfășoară la cote minime când resursele organismului sunt folosite în lupta contra bolii. Astfel, telepatia rar poate avea loc atunci când persoanele în cauză nu au un nivel bun de sănătate.

5. Încrederea în proces. Imediat după ce proiectezi anumite gânduri sau sentimente, trebuie să ai încredere că ele au ajuns în locul potrivit. Dacă-ți lipsește doza de încredere, procesul pornește din start cu un mare minus. Nu trebuie să știi totul de la început. Este mai important să te deschizi și să ai încredere într-o inteligență superioară care ne guvernează. Lasă totul pe mâinile ei. Tu ești doar un canal prin care telepatia se manifestă.

 

Cum sunt primite mesajele telepatice?

Sigur că mulți se întreabă cum anume vor știi dacă au primit sau nu un mesaj telepatic. Răspunsul vine aproape singur: tot ce ține de sentimente, emoții, gânduri, imagini sau dorințe pot fi primite telepatic. Practic, comunicarea se face prin intermediul lor.

este termenul dat unui mesaj primit într-o formă vizuală, claraudiție este ceea ce definește vocea interioară, iar clarsimțire este mesajul primit sub formă de sentiment.

Însă unii oameni pot comunica telepatic chiar și când visează. NU este o regulă strictă ca emițătorul sau receptorul să fie în stare de veghe. De multe ori, căderea barierelor conștiente facilitează transmiterea și receptarea mesajelor telepatice.

Beneficii…

mesaje-telepaticeAtunci când te conectezi cu alte ființe, ajungi la un nivel de cunoaștere superior. Automat se creează o mai bună înțelegere. Iar acest lucru poate avea un impact profund pozitiv și asupra relațiilor cu cei din jurul tău.

În cazul comunicării cu animalele, poți înțelege nevoile animalului de companie chiar dacă acesta nu comunică verbal cu tine. În plus, animalele au capacitatea de a simți pericolele, înainte ca acestea să devină evidente. Prin comunicarea telepatică, animalul te poate proteja de potențialele situații periculoase.

Arta telepatiei oferă un mijloc mult mai eficient de comunicare. Este ecologic, gratuit, iar locația nu este importantă.

 

Tehnologia în slujba dezvoltării capacităților extrasenzoriale

mindsynergyGrupul de cercetare AimGroup din România pune la dispoziția celor interesați de explorarea și dezvoltarea pontețialului extrasenzorial dispozitivul pentru stimulare mentală Mind Synergy. Stimularea se face pe baza unor lumini și sunetele speciale (ochelari și căști), modulate pe diferite frecvențe în funcție de scopul urmărit.

Regenerarea psihomentală și relaxarea profundă a întregului organism sunt principalele efecte, baza dezvoltării calităților extrasenzoriale. Pentru că reduce și chiar elimină total stresul, stimularea mentală cu acest dispozitiv permite potențialului subconștient să iasă la suprafață. Adesea, în urma sesiunilor cu Mind Synergy, utilizatorii experimentează fenomene de clarviziune, telepatie, intuiție și visare conștientă. Aceste procese se amplifică foarte mult când sesiunile sunt repetate zilnic, o perioadă de cel puțin 21 de zile. La ora actuală, Mind Synergy este cel mai performant și puternic dispozitiv pentru relaxare profundă și stimularea disponilităților superioare. Află mai multe detalii despre Mind Synergy aici: www.aimgroup.ro/mind-sinergy

Creative Commons License
5 ingrediente cheie care amplifică telepatia by Noul Pamant is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Plante multifunctionale pentru gradini in permacultura

Daca ai de ales atunci cand vrei sa plantezi un copac, un tufis, vita, flori, plante aromate sau gazon si...

Închide